Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silence in the room

dziewczyny myjecie twarz ściereczką z mikrofibry???

Polecane posty

Gość A co kva łaskę robi?
Silence- jasne ze można . Ja myje całe życie woda , mam 42 lata i mam cerę w bardzo dobrej kondycji. Kiedyś nie było płynów micelarnych , wszyscy myli woda, teraz paniusie hrabianki delikatne jak francuskie pieski..

Gość hdhdhdhdh
no a jak ja zadałam pytanie to żadna nie odpowiedziała :O

Gość las sss
rzeczywiście w polsce wszyscy sa hop do przodu a tak na prawdę są 100 lat za murzynami heh :D słyszałam o tym sposobie oczyszczania twarzy i z miła chcęcią wypróbuję. A wy jesli macie zamiar drwić z autorki to się nie wypowiadajcie, bo za 10 lat pewnie to do was dojedzie że sciereczki nadają się do oczyszczania twarzy i bedzie je nagminnie używać. Ale to dopiero za 10 lat :D:D pozdro

Gość lansona
ja myję mopem ale tylko viledy bo reszta to gówno i niszczy cerę

Gość las sss
hdhdhdhdh przecież masz odpowiedz na swoje pyatnia

Gość lansona
autorka się obraziła...

Gość Mondryś
i dobrze po co ma tracic nerwy na takie spaszeteciałe matołki jak wy, do garów brzydule

Gość Artemidaaaa
Niesamowite. Żyję już trochę na tym świecie, ale nawet nie przypuszczałam jak bardzo zmieniło się podejście do mycia. Kiedyś pytaliśmy się - Dlaczego trzeba myć? A dzisiaj się pyta - czy w ogóle się myć. I lepiej nie wodą. Naprawdę dobre.

Gość Mondryś
prawda jest taka ze jesteście brzydkie i nie chcecie słyszec o kosmetykach itp bo to wam przypomina wasza oblesna morde

Gość to nie sa takie same
sciereczki. sama nie uzywam, jakos nie moge trafic w sklepie zreszta za duzo z tym zabawy, wygotowywanie itd

Gość Wygotowywanie
O ja pierdole! Ojebalo Was dokładnie . Weźcie se kurwa klosz szklany na łeb zasadzie bo bakterie was zjedzą żywcem

Gość ja mam cerę delikatną i suchą
jakbym myła wodą kranówa to juz widze jakby moja cera wyglądała, mam mleczka, płyny micelarne, żele które zmywam wodą mineralną. Kiedyś też kobiety robiły pranie w rzece, rozumiem że też tak robisz ?

Gość ja mam cerę delikatną i suchą
To, że do twarzy używam płynow, nie znaczy ze sie nie MYJE w ogole, coz za cudna interpretacja, masakra !!! Co innego ciało,co innego twarz. Do twarzy używasz preparatow do ciała ???

Gość makeupalley
Ja nie uzywam ale sluszalam ze sa rewelacyjne! tu sa recenzje dziewczyn ze stanow.. http://makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=97255/Microfiber-cloths-/Unlisted-Brand/Misc-Beauty-Tools nie wiem czy trzeba sie logowac, ale naparwde polecam ta strone. Ja uzywam chusteczek do mycia twarzy. I po raz pierwszy od lat nie mam problemow z syfami i zaskornikami. Tylko przed okresem.. :P

pojebało cię?? :0 a łupiezu z włosów pozbywasz sie odkurzaczem pewnie ... :0

Gość A ja tam nie mam
Żadnych problemow z cera . Myje kranowa i zelem czasem mydlem lub zelem do higieny intymnej i nigdy nic mi się nie dzieje . Skórę twarzy mam ok, mogłabym się nawet umyć woda z kałuży i nic..

Gość popierdolonamarzycielka
z mikrofibry to nie, ale muślinową sciereczką to tak:)