Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proverb

Wiadomość od dziewczyny, co może znaczyć?

Polecane posty

Gość Proverb

Parę tygodni temu na imprezie u wspólnych znajomych (dalekich) poznałem dziewczynę która mi się spodobała. Na początku myślałem że nic z tego nie będzie, bo mieszkamy w różnych miastach. Ale niedawno dowiedziałem się że ona chce zmienić pracę i miejsce zamieszkania. Pomyślałem że warto spróbować, bo może przeprowadzi się do mojego miasta. Wysłałem jej wiadomość przez NK typu „Cześć Aniu, tak się składa że będę akurat w Lublinie, miło będzie się spotkać. Ona przez 1 dzień nie odpisywała, aż wreszcie napisała neutralną wiadomość typu: „Niestety dziś mam dużo pracy i nie dam rady:( ale następnym razem obiecuję:). Moim zdaniem to taka dyplomatyczna odpowiedź na odczep się i nic z tego nie będzie. Ale może się mylę? Jak sądzicie? Może jest jakiś sposób żeby dalej pociągnąć z nią tę konwersację żeby sprawdzić czy może coś będzie? Co mógłbym jej napisać?

skoro dodała, że "obiecuje", to jakaś szansa jest, pisz z nią dalej ale naciskaj i czekaj na rozwój wydarzeń :)

Także myślę że jest szansa:) skoro napisałą że obiecuje:).Faktycznie może nie miała poprostu czasu w dany dzień co nie oznacza że ona nie chce się z Tobą spotkać :)

Gość Proverb
A jak można dalej tę konwersację "pociągnąć"? Co można jej napisać? Żeby nie brzmiało że naciskam albo jestem "needy", ale żeby okazać zainteresowanie?

Gość Proverb
Jakieś pomysły?:) Będę wdzięczny za pomoc...

Gość obywatelka-elka
ja dziś dostałam wiadomość: czy byłam grzeczna i dostałam prezent na dzień dziecka? miło :)

Gość Proverb
Fajny motyw z tym dniem dziecka :) Właśnie o takie pomysły mi chodzi. Może macie jeszcze jakieś?