Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla ciebie...

Tęsknię za tobą...to beznadziejne...

Polecane posty

Gość nie jest latwooo
u mnie ot już 4 lata, a dalej jak slysze imie ktore on nosi, to mna wstrzasa...

Gość dla ciebie...
wiesz ja tez tęsknie za kimś,z kim nie mogę być,A poza tym na domiar wszystkiego nie wiem jeszcze, czy on by chciał byc ze mną, gdyby nawet mógł.A ty tesknisz za nim czy za nią????

Gość nie jest latwooo
dla ciebie... a dlugo to trwa?

Gość dlatego.........
za nia........... ide dalej tesknic ciekawe jak dlugo jeszcze

Gość dlatego.........
milo bylo 🖐️

Gość nie jest latwooo
no wlasnie nic nie da sie z tym zrobic, zeby przestac tesknic,

Gość M____
kim jestem? M. Za kim tęsknie? za A. to że kochając mam sie cieszyc ze bedzie z kimś innym próbowałem już od dawna, i kiedyś Jej tak powiedziałem. Ale łatwiej powiedziec niż zrobić. Ciagle kocham tęsknie potrzebuje. To beznadziejne

Gość dla ciebie...
dlatego...wpadnij tu jeszcze wieczorkiem, to pogadamy:)Miło było,pa

Gość dla ciebie...
chociaz mam jednak jeszcze trochę czasu ,więc zostań jeszcze:)

Gość dla ciebie...
M___ czy ona jest wolna?Czy nie moze, czy nie chce być z Tobą???

Gość dla ciebie...
i dlaczego usiłujesz się cieszyć,że ona jest z kimś innym?I czy ona jest z tym kimś szcześliwa?Powiedz coś więcej- to intrygujące. Przecież skoro ją kochasz i usiłujesz się cieszyć z jej szczęscia z kimś innym- to masz niezłe zadatki na męczennika.Czy masz mozliwość,żeby o nią jakoś zawalczyć????

Gość rudy7734563
Walczyć to można o wolność. A nie o głupią cipę.

Gość dla ciebie...
jaki to się bohater znalazł.Jak tu taki masz stosunek do kobiet, to podobny też z ciebie byłby GIEROJ w walce o wolnosc.Rudy, sorki, ale sam jesteś g....

Gość rudy7734563
Wiem :(

Gość rudy7734563
Zostałem źle zrozumiany. Jezeli czujesz się winny to odkup swoje grzechy. Jeżeli nie, życzę powrótu do woności.

Gość rudy7734563
Uzdrwawiającego powroctu do wolności

Gość dla ciebie tez tensknie
ja tez tensknie z a mezatka fajna eh do dupy to

Gość dla ciebie...
rudy, jeśli nie tęsknisz, to się lepiej nie wypowiadaj, bo i tak nie zrozumiesz:P:D.Albo przyzanaj się do tęsknoty i będzie git:P:P:P A poza tym więcej dystansu by ci się przydało,Cóż za rady w kwestiach moralnych- jestem pod wrazeniem:P

Gość rudy7734563
Po pierwsze to nie są żadne kwestie moralne. Po drugie, to raczej ja jestem bardziej zdystansowany ;) Po trzecie pisząc głupia cipa nie chciałem nikogo obrażać, lecz przybliżyć tok myślenia do bezpiecznej odległości od powierzchni Ziemi.

Gość dla ciebie...
Jeśli czujesz się winny, odkup swoje grzechy- to są kwestie moralne!- to po pierwsze Po drugie, cieszę się bardzo,że jesteś zdystansowany, bo to tylko może pomóc w toczeniu miłej dyskusji. Po trzecie cyt.pisząc głupia c*pa nie chciałem nikogo obrażać, lecz przybliżyć tok myślenia do bezpiecznej odległości od powierzchni Ziemi. A tego to już niestety nie jestem w stanie zrozumieć.W takim razie proszę o wyjaśnienie- co autor miał na mysli?

Gość dla ciebie...
tęsknota za mężatką- to ta z serii zakazanych, niestety!:)

Gość Niezapominajka1992
Dolaczam sie do Was,tęskniacy...tez tesknie za kims,z kim nijak nie moge byc...chyba ze tylko w tym drugim swiecie-swiecie marzen i snow...

Gość M____
Czy A jest wolna nie wiem. Ja nie jestem. Tym bardziej powinienem dać jej odejść i być szczęśliwą. Piętno bycia tą drugą znosiła i tak długo, o wiele za długo, dlatego zrezygnowała ze mnie już rok temu. A ja nie zrzygnowałem z farsy w życiu swoim, udaje ciągle zwiazek którego nie ma, dla dobra dziecka a raczej dla własniego dobry, czyli mojej jedynej radości - spędzania poranków i popołudni z dzieckiem. Mimo odsuniecia się czasem sie spotykaliśmy, i czasem się pozwalała całować czasem przytulać, czasem nie chciała się rozstać po spotkaniu, musiałem obiecywać że na następnym przytulę Ją dwa razy mocniej. A potem nie odbierała. A jak odebrała nie odpowiedziała na pytanie czy spotkamy się, milczała. Wiem, nic innego mi sie nie należy. Ale tęsknie. Gdyby była taka możliwość żebym był z Nią i z Synem zrobiłbym to dawno.

Gość dla ciebie...
a ty niezapominajko,dlaczego nijak nie możesz spelnić swej tęsknoty,Kim jest twój obiekt westchnień.I czy twoja tęsknota też jest zakazana?

Gość dla ciebie...
M__- to rzeczywiście trudna sytuacja-a tak naprawdę dla dojrzalego faceta- to chyba jednak trudny wybór!Ale nieunikniony,jeśli naprawde chcesz być szczęsliwy>>>Tylko co tym szczęściem jest ak naprawdę jest w takim rozdwojeniu????????:(

Gość M____
niech mi powie że mnie nie kocha, że za trudno i chce życ normalnie. A skoro nic nie mówi, a pare dni wcześniej wtulała się cała we mnie, tak że nie miałem potrzeby zapytać "kiedy przestałaś mnie kochać", bo byłem pewien że nigdy... to juz nie wiem ... ciagle huśtawki...

Gość dla ciebie...
jak to się w ciebie wtulała, skoro rok wcześniej z ciebie zrezygnowala, coś tu nie za bardzo rozumiem???

Gość M____
też nie rozumiem. Czasem dzwonię czy chce iść na spacer to każe mi poczekać 15 minut i potem jest super tak, że nie chce się rozstać. Czasem jak dzwonię i pytam to kładzie telefon na biurko i wychodzi z pokoju bez słowa. Czasem nie odbiera nawet jak pare godzin wczesniej sama kazała zadzwonić żeby ustalić o której sie spotkamy. Pytana o cokolwiek z tego nic nie odpowiada. Nigdy. Rozumie ktoś coś z tego?

Gość lajtowo nie jest
i ja tęsknie,,cholera juz 2gi rok..za duzo złych emocji niemiłych słow,kłótni..w sumie takie nic i cos.. i siedzi to cos we mnie...a to juz przeszlosc..i zyc to "cos" normalnie nie daje...

Gość rudy346236
Nie ma nic. To jest pewne.