Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chris260686

kocham piwo a Wy ???

Polecane posty

Gość piwoszRomAn
to poley stary :classic_cool:

hee.. z miłą chęcią tylko podstaw kufel :) pije teraz Leżajsk jasne z biedronki, dobry i tani browarek.

jakie piwo pijecie ? moje ulubione to Tyskie. ostatnio pije Harnasie bo niedrogie i dobre poza tym można kolejny browar wygrać, dobra też Tatra pils, Carlsberg oraz Warka czerwona. nie lubie mocnych i słodkich piw typu Warka Strong czy Okocim mocne czy inne wzmacniane piwa.

Gość piwo od kilku lat
nie nadaje sie do picia ,za dużo chemii i sztuczny proces produkcji , jedyne co można wypic to piwa z małych browarów które produkuja naturalnie jak np. Browar Czarnków

chyba raczej nie pszenne bo nie lubie, ale napewno niepasteryzowane i bardzo krotka data przydatnosci do spozycia

Nielubie piwa, ale moze to dlatego ze jestem kobieta...chociaz one coraz czesciej je żłopią... ja tam wole dobrego drinka;)

ja tylko piwo kocham, po winie mam ból brzucha najczęściej a wódka jakoś nie bardzo wchodzi no chyba że to wesele albo dobre towarzystwo ale rzadko mi sie zdarza pić :)

Gość złośliwa jędza czasem taka
Może nie aż kocham, ale lubię na pewno:) Jakie piję: Żubra, Tatrę, Kasztelan niepasteryzowany,Tyskie. Czasem bierzę mnie chętka na Desperados;)

Gość wojo ojojo
tyskie chujowe

Gość kocha to się kobiete swoja
a nie piwsko które uzależnia i od którego brzuch rośnie wszystko jest dla ludzi ale bez przesady..........

W upalne wieczory Leszek z lodówki .. Kiedy znów nie mam hajsu Wojak się nawinie.. W zimę czasem gorące tyskie .... Z moimi przyjaciółmi Wareczki . I choć brzuch rośnie to pije piwo .. Czasami sobie pije z soczkiem jak mam smaka ale zazwyczaj nie :)

Carlsberg.. co o tym piwie sądzicie ? rzeczywiście prawdopodobnie najlepsze na świecie ? pije i mi smakuje tylko że sie dobrze ceni. pytanie number 2 : wolicie w puszce czy w szkle piwko pić ? w szkle smakuje lepiej według mnie choć ja przywykłem do puszki którą można zgnieść i miejsca tyle co butelki nie zajmują.

Gość wlasnie mocne piwa
sa najlepsze jeszcze takie 9% :classic_cool: 🖐️

Gość Hazarrdzista.
Ja też tylko browce preferuje - żadnego wina, żadnej wódy.. Obecnie siedze na Tatrze (butelka oczywiscie) Calsberg i Hajneken to jak dla mnie totalna beznadzieja.. Wogóle raszta piw to jakaś kicha ostatnio się zrobiła - tyskie spadło na psy, warka za słodka a po żuberku dyńka napierdziela :o. Jeszcze musze kiedyś spróbować takiego piwka chyba na K. byla reklama z takim mnichem..

A Harnaś ? co o nim sądzicie ? popieram że kiedyś to Tyskie było ponad wszystkie teraz się trochę popsuło. JA polubiłem harnasie ostatnio i średnio co 7 jest wygrane następne.