Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maalina

zdołowana :(

Polecane posty

Mam 170 cm 60 kg, 21 lat. Chciałabym schudnąć z 5 - 7 kg. Nie jadam ogólnie dużo, ale czasami przez studia mam to rozregulowane i jadam wrecz bardzo malo. Za to w weekendy u mamy czesto nadrabiam. Albo nie jem duzo, a pozniej napady. Czy jest sens, zebym zastowoala te diete? Bardyo chce schudnac to ok. 5 kg..

Gość zabroniłam pieniędzy
jaką dietę?

Gość kirek12345
21 lat i taka spasła maciora szok :) wracaj do obory żrec dalej pasze :)

Gość ashbskjhd
kirek123 cos tam cos tam ty sie idz lecz

Gość kirek12345
nastepna swinka sie odezwała :) diety wam nie pomoga tylko ubój w masarni :)

tak zle jest? To dlatego chcę to zmienić i proszę o radę. Zastanawiam się nad tą dietą norweską, bo wtedy będę miała ściśle określone menu, nie będę podjadać i liczyć kalorii...

Gość fdfdfffgfg
a mam prawie 27 lat, waze 50 kg, 168 cm i jem i jem i nic przytyc nie moge :P

to ciesz się, że masz taka budowę i genetycznie uwarunkowania. Ja taka chuda filigranowa nigdy nie będę, to trzeba mieć w genach. Ale chcę trochę schudnąć, ale trochę tyłka i bioder też mieć, bo mam być kobieca, a nie wieszakiem z nogami jak patyki, bo to jest aseksualne ;)

Gość a,NAL i ZATORR . .
a na czym polega ? na jedzeniu śniegu ?

Dieta norweska -jadłospis: Śniadania - codziennie grejpfrut, 1 lub 2 jajka, herbata lub kawa (wyjątkiem jest poniedziałek, kiedy jemy 3 jajka - na twardo lub na miękko, ale zawsze gotowane). Poniedziałek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, grejpfrut, kawa lub herbata obiad - 3 jajka, surówka warzywna, kromka chleba, kawa lub herbata Wtorek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, grejpfrut, kawa lub herbata 0biad - mięso wołowe gotowane , pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa Środa II śniadanie - 1 lub 2 jajka, szpinak gotowany z łyżką jogurtu obiad - 2 kotlety (z kurczaka, indyka, jagnięcia), seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa Czwartek II śniadanie - surówka z warzyw, grejpfrut, kawa lub herbata obiad - 1 lub 2 jajka, ser biały, szpinak, kromka chleba Piątek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kawa lub herbata Dieta norweska - jadłospis na weekend: Sobota II śniadanie - sałatka owocowa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata Niedziela II śniadanie - duży plaster zimnego mięsa indyka lub kurczaka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata. Pamiętaj, niewłaściwie stosowana Dieta norweska może być niebezpieczna dla zdrowia. Należy więc zachować umiar i rozsądek. Dieta norweska nie może być bowiem stosowana częściej niż raz w roku.