Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoGoSmart

ładne dziewczyny z "brzuszatymi" facetami ?!

Polecane posty

Gość bo widać mają lepszy
charakter od takiego pustaka jak ty co tyo tylko na kafe narzeka :D

Gość małamałam:)
hahaha kazdy ptaszek musi miec swoj daszek ;p jezeli nie ma daszku no coz maly ptaszek ;p a tak serio moj facet jest duzy wazy ok 100 kg ma jakies 183 cm wzrostu jest ubity ja sie czuje przy nim bezpiecznie lubie sie wtulic w mojego misa a takie chude chucherko co dmuchnie silniejszy wiatr i go porwie same kosci brrrrr a co do zadbanych to hmmm kazdy dba o siebie na wlasny sposob moj facet jest zaradny nie boi sie praacy a mam brata ktory wiecznie wyperfumowany ma problem ze wszystkim i nawet trawy nigdy mu sie nie chce koscic bo to przeciez ciezka praca a i tak najlepiej zeby mu ktos pomogl nie ma w sobie takiej zaradnosci dwie lewe rece ;/

Gość dryyyyyyy
Nie znoszę określenia "zadbana". Kobieta z definicji dba o siebie i polega to na myciu, czesaniu i odpowiednim do okoliczności stroju. Natomiast irytuje mnie fakt, że od jakiegoś czasu określeniem tym nazywa się wypindrzone ofiary solariów. Nie muszę mieć tipsów, ale wyglądać świeżo i czysto, żeby być "zadbaną". Zaniedbana - to niedomyta, z tłustymi włosami i byle jak ubrana.

Gość anusik999999
Dlaczego ładne dziewczyny są z "brzuszatymi" facetami? Najwyraźniej patrzą nie tylko na super ciało jak tacy faceci jak Ty. I nie chcą, żeby ktoś był z nimi tylko ze względu na to ciało.

Gość GoGoSmart
anusik999999 i inni, ale wywołałem burzę, co ? :) Łatwo jest oceniać innych. Skąd wiesz że jestem pustakiem? Mówiąc "zadbana" kobieta miałem na myśli ładną, zadbaną, modnie ubraną, ale normalną! a nie wysolariowaną tipsiarę z farbowanymi włosami typu blond :) widzę po prostu dziewczyna inteligentna, zadbana (ładnie ubrana, a nie tipsiara powtarzam!) a obok brzuszaty koleś... pomimo waszych licznych wypowiedzi nie rozumiem co widzicie w takich facetach. ja jestem zadbany, chudy, mięśnie i klatę mam przeciętna (nie ćwiczę na siłowni tylko pływam na basenie), inteligentny, teraz mam dziewczynę i jest super, ale jak ją pytałem to też powiedziała że nie wie, co jej koleżanki widzą w "brzuszatych" podtatusiałych facecikach... i ona tak samo tego nie rozumie jak i ja. dlaczego zaraz facet który chodzi na siłownię i robi włosy na żel to musi być pusty beton? wcale nie musi byc! moze byc bardzo inteligentny. to oczywiste ze jesli sam prezentuje sie zajebiscie to bedzie szukal super-zadbanej babki, a nie brzuszatej czy niezadbanej ;)

Gość prawiczek z warszawy
Podobno kobiety szukają faceta zbliżonego wyglądem do jej ojca :classic_cool:

Gość em26M
GoGoSmart Jestem kobietą i zgadzam się z tym co pisał Paweł - nie wiem co one widzą, stawiam na to że nie miały lepszego kandydata.

Gość sa dla kasiory
:classic_cool:

Nie każdy brzuchacz ma kasiorę :classic_cool:

a wamy chyba ciśnienie podnosi fakt, że wy jako brzydale macie brzydkich partnerów, a ktoś na waszym poziomie atrakcyjności ma ładną dziewczyne czy przystojnego chłopaka...;)

ile ludzi tyle gustów... i czemu laskom mają się podobać tylko modele o 6-cyfrowym stanie konta... Jak już ktoś wspomina, kobiety lubią wyzwania i jeśli facet ma super charakter, a ma nadwagę czy inny problem, to ona się już nim zajmie i go "wylaszczy" na swój obraz i podobieństwo :) A ja znam przypadek moich sąsiadów kiedy to ten brzuchaty dziad, zdradzał tą swoją modelową żonę, całe osiedle się śmiało, ale z niego, bo wziął sobie jakiegoś smoka, zostawiając sąsiadkę z 2 dzieci...

Gość GoGoSmart
"sa dla kasiory" - wlasnie nie, mowilem o sytuacji w ktorej brzuchaty facet "kasiasty" nie jest. bo jak jest jakims dyrkiem albo prezesem to sprawa oczywista ze laska jest z nim dla kasy.

Gość też mi problem....
Ja mam takiego męża. Waży aktualnie 114 kg ja 55 kg. Jest oczywiście wyższy ja mam tylko 167 cm wzrostu. Często chodzi nie ogolony w dresach. Poznaliśmy się na studiach. Jest naprawdę świetnym facetem szczerym, pracowitym dba o mnie o rodzinę, mamy wspólne pasje i marzenia, plany do których dążymy wspólnie. Kocham go po prostu. Nie chodzi o kasę pracujemy obydwoje on zarabia raptem o 250 zł więcej. Nie ma tez wytłumaczenia dlaczego taki akurat jakby był szczupły tez bym z nim była bo jesteśmy dla siebie stworzeni nawet prawie się nie kłócimy. A jeśli chodzi o pociąg jest i to duży. Kochamy się często i bez zahamowań ja akceptuje jego ciało on moje choć trochę brzuszka ma dla mnie jest seksowny. Nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu znalazłam druga połówkę i jestem szczęśliwa i nawet jak komuś nie pasuje wizualnie nie mam zamiaru zaprzepaszczać tego szczęści z powodu tak błahego jak wygląd. Zawsze można zrzucić kg ale charakter zostaje.

A kochacie się na pomidorka?

Gość GoGoSmart
prawiczek, a jak to jest "na pomidorka"?

Gość też mi problem....
Ale co masz na myśli ? Bo u mnie na studiach raz gadali, że na pomidorka to przez sen a raz że z boku. Więc przez sen nie z boku jak najbardziej :D

Gość GoGoSmart
114 kg? toż to monstrum... nawet przy 185 wzrostu (no chyba że ma 195). nie odraża cię jego wygląd?

Gość też mi problem....
No nie powiem jest duuuuuży. I często słyszałam złośliwe komentarze pod naszym adresem. Wiesz powiem Ci, że nie z początku nawet się trochę bałam o te "rozmiary" ale powoli powoli pierwszy seks był ok bez fajerwerków o tak powiem bo on się bał że mi coś połamie a ja że mnie wgniecie w łóżko ale teraz jest ok.

Gość wygląd to nie wszystko
Może ci faceci są strasznie fajni (poczucie, humoru, inteligencja etc.) to faceci dużo bardziej lecą na wygląd, a dziewczyny bardziej na tzw. wnętrze. Poza tym, jak się jest z kimś długo w związku, to znacznie mniej się patrzy na wygląd tej osoby, a bardziej na właśnie wnętrze. Więc może zaczęło się od gadki-szmatki, a potem przerodziło się w coś głębszego? __ http://www.sky4fly.net/

Gość GoGoSmart
ale przecież brzuch to oznaka niedbalstwa o własne ciało, prawda? wiec dlaczego akceptujecie dziewczyny takie cos?

Gość czy GoGoSmart to Egoist_*31 ?
:D

Gość wygląd to nie wszystko
a poza tym np. Jack Nicholson nawet z kilkudziesięciokilogramową nadwagą jest tysiąc razy bardziej seksy niż umięśniony Mariusz Pudzianowski... Chociaż wiem, że problem ładnych dziewczyn z brzydkimi chłopakami leży gdzieś indziej.

Gość Egoist*_31
Jestem :classic_cool:

Gość też mi problem....
Masz oczywiście rację zawsze można zrzucić te kg. Może kiedyś zacznie coś robić. Ale kończy pracę o 19 w domu na 20 w weekendy też się zdarza wiem, że to nie wymówka może gdybym bardziej naciskała. Ale wierzcie mi, że jak się spotka tą jedyną osobę to często przestaje się zwracać uwagę na wygląd. Nie wiem jak odpowiedzieć i co napisać po prostu tak jest jesteśmy rok po ślubie, 3 lata się przed znaliśmy zaczęło się od pożyczenia książki skończyło na ślubie. Może po prostu miłość jest ślepa.....coś w tym jest.

Gość GoGoSmart
Egoist*_31, odpierdziel sie ode mnie okej? GoGoSmart jestem, nie wiem kto to Egoist*_31. Pudzian to karykatura czlowieka! To oczywiste. Ale przeciez sa faceci umiesnieni (tak troche) z kaloryferem... rzezbia cialo itp. ,a babki i tak wolą jakichs podtatusiałych brzuchatków. i co na to powiecie? :)

Gość kolo pisze jak egois 31
:D:D:D:D

dajcie sobie spokoj z tym węszeniem podstępu. po prostu powiedzcie mi dlaczego kochanie brzuchatych facetów zamiast ładnych, zadbanych metroseksualistów?