Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoGoSmart

ładne dziewczyny z "brzuszatymi" facetami ?!

Polecane posty

Gość gdgeree
"ja kiedys rzucilem jedna dziewczyne w taki sposob. bardzo jej zalezalo zeby byc ze mna. miala nadwage wiec jej dalem do zrozumienia, ze jak schudnie to pogadamy. schudla nieprawdopodobnie. jakies 15 kilo w 2 miesiace schudla. to bylo niesamowite. dżaga była z niej jak sie patrzy. zaczelismy sie spotykac. niestety moja wybranka, jak juz stwierdziła że ją "zaklepałem" to przestala dbac o siebie - przestala chodzic na aerobik, zaczely sie kolacje o 23-ej, jadla na obiad wiecej niz ja !! powstal efekt jojo, przytyla nie 5 czy 10 kg, ale jakies 20... oczywiscie ją rzuciłem. " ja pierd. :O

Gość Skoro tyle schudła dla ciebie
to jak ty wyglądasz , może jeszcze powiesz że jak model .:]

a jakie to ma znaczenie jak wygladam? przecietnie, 183 wzrostu, 75 kg wagi. czyli jestem chudy. nie ma znaczenia jak ja wygladam, jej zalezalo, powiedzialem jej ze jak schudnie to ok, schudla, ale nie potrafila tego utrzymac.

Gość eeldm
no sam sobie odpowiedzałeś. Właśnie dlatego wolimy brzuchatych

Gość Skoro tyle schudła dla ciebie
przeciętnie to znaczy przeciętny koleś z ciebie. Twarz też przeciętna ?

"Skoro tyle schudła dla ciebie", z twarzy podobno jestem męski. jakie to ma znaczenie? temat nie jest o mnie tylko o brzuszatych. eeldm, "no sam sobie odpowiedzałeś. Właśnie dlatego wolimy brzuchatych" - nie rozumiem - mozesz wyjasnic?

niestety zauwazylem ze chudymi facetami, takimi jak ja, interesuja sie grube pasztety :( nawet z twarzy ladne ale grube. 9/10 dziewczyn takich mialem chetnych :( ale na szczescie trafila sie jedna szczupla i ladna i zaitneresowana !!

Gość eeldm
brzuchaty by to zrozumiał :)

Gość eeldm
z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że masz jakieś 16 lat

haha ile razy slyszalam to pytanie :D odpowiedz jest prosta - byłam zakochana :) zakochałam się - wtedy waga ponad 100 kg gdzies zniknela, stal sie dla mnie idealem :)

eeldm, mam 27. jesli dziewczyna grubieje, a wiec nie szanuje swojego ciala i nie potrafi sie zorganizowac do regularnych cwiczen, to takiego samego lenia ma w innych sprawach. proste nie?

wiec eeldm, daruj sobie uwagi na temat mojego wieku. jak sie koncza argumenty merytoryczne to wyciaga sie argument w postaci wieku, nie? tak tak...

Gość eeldm
Jestem z kimś bo się zakochuje, i nie wyobrażam sobie że przestaję nagle kochać bo przybyło mu pare kilo. Trzeba było razem ćwiczyć. Miłosc to wspólne pasje, zainteresowania. Dlaczego nie poszukasz dziewczyny na siłowni?

Gość eeldm
Proponuje żebys obejrzał film "Płytki facet''-komedia w sam raz o Tobie

eeldm, nie jestem plytki. zakochalem sie w szczuplutkiej dziewczynie, ktora ujela mnie swoja kobiecoscia w klubie :) niestety jak mnie "usidlila" to przestala cwiczyc i przybylo 15 kg. z seksownej blondynki zrobila sie podmamusiala stara baba (z cerą też zaczelo jej sie cos pierdoollic). wiec poszukalem sobie innej dziewczyny ktora jest zorganizowana, nie je kolacji o 23 (bo od tego kazdy by przytyl) itp. :)

Gość dokkkłllladmnie
świetny film o niedojrzałych dupkach. Bredzisz jak gówniarz. Nic dziwnego, ze nikt cie nie chce

dokkkłllladmnie, wal sie. mam w tej chwili dziewczyne, kapujesz! ladna, szczupla, normalna dziewczyne. wiec sam pierrddoolisz.

Każda kobieta jest inna więc się nie da tego wytłumaczyć. To tak jak ja widuje przystojniaków z puszystymi kobietami ehhh zależy czy facet patrzy na wygląd czy na wnętrze, czy na to i na to różnie bywa... podobnie z twojego punktu widzenia

ja tez patrze na wnetrze, ale tez i na wyglad. nie rozumiem dlaczego nazywacie mnie pustakiem, skoro nie akceptuje nadwagi. to tak jak ktos nie akceptuje powiedzmy krzywych zebow. ma do tego prawo. czy od razu nalezy stwierdzac ze to pustak?

Gość ffff43t3ty5y5y
DO GoGoSmart- watpie ze masz ladna laske. Pewnie jakies przydactwo , zero seksapilu

ffff43t3ty5y5y, "przydatcwo"? ty tepaku, slownik ort. sobie kup najpierw, to pogadamy. sam musisz byc bardzo tepy, skoro nie potrafisz nawet poprawnie jednego zdania napisac.

wrocmy do tematu. nieco go sprecyzujmy. dziewczyny, macie do wyboru 2 facetow: facet 1: super charakter, mily, opiekunczy, zaradny itp. brzuszaty facet 2: super charakter, mily, opiekunczy, zaradny itp. chudy. ktorego wybieracie i DLACZEGO?

Gość xyzabcdef
Ja mam przyjaciela, którego bardzo dużo osób postrzega jako mojego chłopaka. Zresztą sami stwarzamy ku temu pozory. Pokazujemy też innym parom, zwłaszcza mężczyznom, w jaki sposób powinni się zachowywać. On należy do tych najbrzydszych - z brzuszkiem i jeszcze odpychający wygląd, ja do tych za którymi ogląda się sporo mężczyzn. Oboje widzimy, że ludzi dziwi taka para. Zwracamy się do siebie per kochanie, żeby nie mieli złudzeń, że jesteśmy razem ;) Miny ludzi na parkingu pod supermarketem, gdy on otwiera mi drzwi są naprawdę bezcenne! :D

Gość xyzabcdef
doprecyzujmy - drzwi przy wysiadaniu z auta :)

xyzabcdef, ale robisz to dla zwaly nie? nie chcialabys przeciez uprawiac seksu z takim "misiakiem" prawda?

wrocmy do tematu. nieco go sprecyzujmy. dziewczyny, macie do wyboru 2 facetow: facet 1: super charakter, mily, opiekunczy, zaradny itp. brzuszaty facet 2: super charakter, mily, opiekunczy, zaradny itp. chudy.

Gość xyzabcdef
My we dwójkę robimy to dla jaj. Ale akurat w tym facecie kręci mnie inteligencja. Wygląd partnera jest dla mnie ważny (musi mnie pociągać), ale z wiekiem są też i inne priorytety. Także dopuszczam do swojej świadomości seks z misiem, chociaż akurat nie w tym przypadku, bo to przyjaciel :)

xyzabcdef, ale nie brakuje facetow inteligentnych ktorzy maja tez wyglad. moze nie wygladaja jak sportowiec ktory rzezbi miesnie po kilka godzin dziennie, ale dbaja o swoje cialo i nie sa misiakami !