Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoGoSmart

ładne dziewczyny z "brzuszatymi" facetami ?!

Polecane posty

Gość też mi problem....
A może ty masz jakąś teorię ? To podziel się proszę....

mam kilka teorii: 1/ przyzwyczajenie - koles kiedy byl ladny i szczuply, ale sie spasł, no ale spotykamy sie juz 3 lata, no to juz niech tak zostanie (tak wiele dziewcząt myśli) 2/ atawizmy - wydaje im sie że przy "dużym" będą bezpieczniejsze, to nic że dobrze wyćwiczony metroseksualista o wadze 75kg walnie plombe i polozy takiego 110-kilogramowca w mig... dziewczynom sie wydaje ze jak duzy to silny :)

Gość prawiczek z warszawy
Na pomidorka to się tylko stykają końcówkami.

Gość prawiczek z warszawy
Spasiony łysy facet nie widuje swojego małego :D

może one po prostu maja taki etap w życiu że nie patrzą na wygląd gdy wybierają partnera a ja kiedyś tak miałam i nie polecam takich eksperymentów bo źle się to mogło dla mnie skończyć..uderzył mnie z główki w nos..

Gość Sexowna i Zadbana
Jestem bardzo atrakcyjną 25-latką o figurze modelki a także ś;icznej zdaniem innych twarzy. Jestem z moim facetem już 6 lat i uwierz, że jak o mnie się starał, te 6 lat temu, to dbał o siebie bardzo... Był zadbany, wysportowany, atrakcyjny... Jednak po latach związku najwyraźniej uznał, że nie musi się juz starać i wyhodował POTWORA - brzuch.... Myślisz, że mi to odpowiada? Robie mu przeróżne docinki, proszę żeby zaczął ćwiczyć, mówie , ze nawet dla wlasnego zdrowia ma schudnąć.. On ma to gdzieś! No i traaaaaaaaaaaaaach... stało się! Poznałam w pracy mega atrakcyjnego mężczyzne, zadbanego i atrakcyjnego, zaczął do mnie podbijać, zaczęlo między nami iskrzyć... Moj facet wielce zazdrosny... No i patrz.. obudził się... Siłownia, dieta i zaczyna przypominać faceta sprzed tych 6 lat:D:D:D

Dla mnie mężczyzna metroseksualny jest wręcz aseksualny, wolałabym 2m 150kg cyklopa niż metroseksualistę... coś strasznego! A fakt mam jedną znajomą, która jest narzeczoną faceta który zawsze dokuczał mi w szkole z powodu nadwagi, sam był bardzo szczupły i myślał że jest nie wiadomo jakim playboyem... teraz spasł się jak prosiak, dalej są ze sobą razem, więc miałam okazję zrewanżować się i przybić gwoździa na temat jego tłustego zadu... jego mina bezcenna...

Gość ggddf
GoGoSmart----> Wklej jakis link z fajnym facetem, co to znaczy dla ciebie przystojny facet , zobaczymy

Gość Zuzanna Ameliiia
Autor To jakis klon Egoist31.

ten z linka wyzej (ten Zach czy jak mu tam) tez jest przystojny. to sa przystojni faceci, a nie jakies spaslaki z brzuszkiem.

Zuzanna Ameliiia cos pierrddoolisz. nie mam nic wspolnego z gosciem o nicku egoist-cos-tam.

Gość ggddf
Rozumiem, ogolnie dobrze gadasz bo widze ze sie znasz na tych rzeczach.

Gość co z a brzuch
zach wygląda jak kluska :O

gogo... ten facet z linku wygląda jak zmaskulinizowana panienka... ble... dla mnie to nie mężczyzna

Gość co z a brzuch
a ten z linka go go jak pedał :O

Gość uwaga wklejam ideał
kluska? bo nie ma 6paka ? :D jest I D E A L NY mmmmm

Gość ggddf
GogoSmart - nie patrz na opinie bab z kafe, bo tu prawie same paszteciary siedza, tyle ci powiem. Nara

Gość kasixx27
a może jest coś ważniejszego niż wygląd ? ja do szaleństwa się zakochałam w facecie który normalnie by mi się wydawał brzydki... jest dla mnie NAJpiękniejszy..

ggddf, wiem! ladna dziewczyna bedzie sie ruchac ze swoim chlopakiem na 1000 roznych sposobow wlasnie, a nie zanudzac na kafe. :)

haha juz michał szpak jest bardziej męski od tego czegoś co wkleiłeś smart :P