Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoGoSmart

ładne dziewczyny z "brzuszatymi" facetami ?!

Polecane posty

czy chudy facet nie moze byc wrazliwy, inteligentny, wygadany i wierny? odpowiedzcie sobie dziewczyny same na to pytanie...

olaa88, nie powiesz mi ze 110-kilogramowe cielsko moze byc wysportowane... no chyba ze ma 2 metry 10 cm wzrostu

Gość olaa88
2.10 to aż tak dużo? mój facet ma 185 cm wzrostu i waży około 90 kg. wg mnie nie musi się wstydzić swojej kondycji, mimo że ma nadwagę. tak czy inaczej wychodzę z dyskusji bo zmierza ona do nikąd. dla Ciebie po prostu wygląd fizyczny i wysportowana sylwetka. dla mnie to nie jest aż taką wartością. bywa, nie ma wartości uniwersalnych.

Gość olaa88
zdanie mi ucięło ;p miało być: dla Ciebie po prostu wygląd fizyczny i wysportowana sylwetka to wartość nadrzędna

nie podoba mi sie ta dyskryminacja szczupłych oraz normalnie zbudowanych facetów a promowanie bearsów w których co sie moze podobac? charakter? taaa jasne skoro pierwsze wrazenie to wygląd

olaa88, jesli twoj facet ma 185 cm wzrostu i 90 kg wagi, to ma tylko 5 kg nadwagi. to rzeczywiscie nie jest duzo. natomiast byla tutaj dziewczyna ktora pisala o gosciu 110 kg. toz to typowy misio, nie wierze ze taki gosc moze byc wysportowany... raczej to typowy spaślak.

Gość klubiara....
moj wazy 108 i ma 182 cm i jest raczej grubawy i na pewno nie ma dobrej kondycji; ale szczerze mowiac wole takiego miska niz szczuplego faceta, nie wiem z czego to wynika. szczupli nigdy mnie nie pociagali, co najwyzej umiesnieni. lubie miec sie do czego przytuylic i czuje sie bezpieczna przy takim misiu. ja mam 165 cm i 52 kg. nie wiem czy wiecie ale podobno kobieta podswiadomie szuka faceta podobnego do swojego ojca; moze i tak jest bo moj ojciec odkad pamietam mial nadwage

Dlatego, że po prostu tak wygląda lwia część facetów koło trzydziestki, więc taka kobieta może być albo z miśkiem, albo sama. Proste i logiczne.

Gość klubiara....
Anke, ja bralam slub z miskiem gdy mialam 25 lat i nie dlatego za niego wyszlam ze balam sie ze zostane stara panna

Gość klubiara....
nie wiem jak mozna zmusic sie do bycia z kims kto mi sie nie podoba tylko dlatego ze nie chce sie byc samej

Gość tak,/
Anke Dlatego, że po prostu tak wygląda lwia część facetów koło trzydziestki, więc taka kobieta może być albo z miśkiem, albo sama. Proste i logiczne. // dokladnie plus jest wiecej bab niz facetow

Gość dsfdfdddvfd
Ja bym nie mogła być chyba z takim co od razu ma brzuszek, bo to by świadczyło, że jest leniwy, nie dba o siebie, nie ma motywacji do życia... Dobra sylwetka świadczy o ambicjach i czasami nawet ciężkiej pracy. U mojego wyrobione ciało (zarysowane mięśnie, pakerów nie trawię) naprawdę pięknie pokazuje mentalne cechy. Ale minus jest potężny - regularnie jakieś napalone laski proponują mu układziki, seks itp. i starają się go odbić. Bardzo mnie to męczy, ufam, ale wyobraźnia działa.

Gość dsfdfdddvfd
Póki co ma do takich nastawienie "ona chce mnie tylko wykorzystać", ale lato się zaczyna, porozbierane laseczki kuszą, dobijają się do niego, a do września jest w innym kraju ni ja :] Chyba sobie wyobrażacie jak mogę się czuć...

widac sa jeszcze jakies normalne kobiety, ktorych podniecaja normalni szczupli faceci a nie jakies zwały tłuszczu !!

Gość .ten temat to prowokacja
-0

Gość fawilla
Moglbys mnie nie obrazac??

Gość uyufgyu
h

GoGoSmart - wiesz swoją drogą, że nie każdy ma dobrą przemianę materii?

Gość Sonia_Sonatka
Podobają mi się ci z linków ale każda kobieta byłaby zbyt napalona na owych panów.

fawila, po prostu tego nie rozumiem. wkurwiajace jest to ze taki "misiek" wzbudza zaufanie u wielu kobiet. a chudy facet chocby wyszedl z siebie i stanal obok to i tak bedzie najczesciej odrzucony. to jest dziwne jakie laski są glupie, patrza na pozory. wydaje im sie ze w sytuacji walki taki misiek polozy tego chudego. a powiem Ci ze prawda jest zupelnie inna. chudy po pierwsze 3x zdazy uciec zanim ten misiek go zlapie. w miedzyczasie misiek sie zadyszy. chudy nawet w walce ma duzo wieksze szanse. misiek moze tylko nacisnac, probowac wykrecic reke. ale chudy jest szybszy, zanim misiek to zrobi chudy 2x kopnie go w jaja, itp. po prostu misiek nie ma szans. typowy statystyczny miesiek. bo moze twoj facet cwiczy i jest wysportowany, a po prostu ma nadwage. w kazdym razie to dziwne ze miski sa postrzegane jako przystojniejsi od chudych.

GoGoSmart - jeżeli uważasz, że "poczucie bezpieczeństwa" sprowadza się do zwycięstwa w bójce to rzeczywiście - lepiej mieć spokojnego miśka.

Przy okazji, mój facet jest tak samo leniwy jak ja-przy dwóch metrach wzrostu waży dobrze ponad setkę, ile dokładnie to sama nie wiem. Czy dałby radę w bójce? Na pewno, ale woli ich unikać, jak każdy normalny człowiek. I podoba mi się, bo ma długie, umięśnione nogi (w końcu coś musi tą masę dźwigać), piękne oczy, długie włosy i moim zdaniem przystojną twarz. Nadwagę pewnie będzie miał zawsze - bo i zjeść lubi i dużo mu się ćwiczyć nie chce - tylko tyle, żeby w pracy dać sobie radę. Co ciekawe, pomimo nadwagi nigdy nie narzekał na brak zainteresowania co szczerze mówiąc zawsze mnie wkurzało. Zdarzyło mu się zbierać "prezenciki" kiedy pracował w sklepie, był zapraszany na piwo, parę razy dostał numer telefonu. Jednej dziewczynie tak bardzo odbiło, ze chciała się dla niego przeprowadzać. Oczywiście, jak dostała kosza to wyśmiewała się z jego nadwagi, ale kilka dni wcześniej jakoś jej to nie przeszkadzało. Chociaż może on jest odosobnionym przypadkiem?

Gość chłopie jesteś za chudy jak
na faceta , dlatego masz problemy które żalisz się na forum :O

wole byc chudym niz spaslakiem, ktory dostaje zadyszki po przebiegnieciu 50m na autobus !! a znam takich ! wiekszosc spaslakow tak ma. w seksie tez to przeciez wychodzi. porucha troche i dostaje zadyszki... to co to za facet? ja moge ruchac 2 godzziny bez wiekszych przerw.

wiem ze faceci z nadwaga maja powodzenie. zalozylem temat dlatego, zeby sie dowiedziec dlaczego tak jest! a dlaczego z chudych sie dziewczyny wysmiewaja? tego pojac nie moge. moim zdaniem lepiej miec tak jak ja mam - 5kg niedowagi (75kg przy 180 cm wzrostu) niz 10 kg nadwagi !!

mruczek20, raczej pogodzilem sie z faktem ze nie znajde tutaj odpowiedzi na to pytanie ;) panie wola tylko sie wysmiewac ze mnie, ze jestem chudy, albo wstawiac gadki o milosci. owszem, wszystko fajnie, milosc istnieje, tylko najpierw trzeba sie zakochac. a pierwsze wrazenie to ZAWSZE wyglad. gdyby tak nie bylo, to wiele dziewczyn, ktore mnie odrzucily po pierwszym wrazeniu nie zrobilyby tego :) - bo wyglad przeciez "nie ma znaczenia". taaaaa, takie pierrddolenie to dawajcie swoim dzieciom jako bajeczki, hehe :) wolą spaślaków bo samym im (dziewczynom) nie chce sie chodzic na aerobik i dbac o cialo !! i pewnie same sie pasą przy takich facetach. takie niedbalstwo i tyle :)

Zapewniam Cię, że faceci z nadwagą (oczywiście nie jakąś olbrzymią) nie maja problemu ani z busami, ani z seksem ;) I wydaje mi się, że mimo wszystko masywniejsza sylwetka lepiej się kojarzy z komfortem niż ktoś bardzo chudy. Mam znajomego który podobnie jak Ty nie mógł zrozumieć czemu wcale mi się nie podoba - przecież był szczupły, trochę zarysowane mięśnie...ale cholera, co to za facet na chudych nóżkach i o chudych ramionach? Wolę to 10 kg za dużo, niż to 5 za mało.