Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelinda23

Alkohol i Miłość

Polecane posty

Gość Izabelinda23

mam poważny problem mój przyszły mąż za (4 miesiące ślub ) i ojciec mojej córeczki jest najprawdopodobniej alkoholikiem pije prawie w codziennie robiąc ze mnie kretynke ze nie pił nic. nie mam pojęcia jak mam dalej toczyć to wszystko bo ani proźby ani groźby nie pomagają zaczeło się to po urodzeniu dziecka choć dodam że było bardzo chciane. nigdy nie pił zawsze stronił od alkoholu a nagle jakby go diabeł szczelił kiedyś kochany do rany przyłóż teraz jak sobie wypije potwór poniewiera mnie wyzywa a rano jak gdyby nigdy nic się nie stało obiecuje że nie będzie pił a po południ znowu to samo czy on się w końcu opamięta jest taki młody a niszczy sobie życie ma 23 co mam zrobić aby mu pomóc

Gość P a n n a Y.
Zawsze jest cos takiego jak przymusowe leczenie, pomysl o tym, nim bedzie za pozno. Takie problemy nie rozwiazuja sie same, lepiej od razu cos z tym zrobic, niz potem plakac nad zmarnowanym zyciem - swoim i dziecka. Trzymam kciuki, powodzenia

Gość hcwd
kobieto, uciekaj od niego jak najszybciej, bo bedziesz miala przeyebane w zyciu jak z nim zostaniesz.