Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaOLA

Dlaczego jest tak mało przystojnych facetów???

Polecane posty

Gość zaciekawionaOLA

Zastanawiam sie dlaczego jest tak mało przystojnych facetow. Nie widac ich nigdzie na ulicy a w dyskotekach sa "spompowani" nakoksowani chłopcy. Chyba jestem zbyt wymagajaca...

Gość oczekujesz ze ktos ci
albo slepa ...

Gość zaciekawionaOLA
Może i slepa, w co watpie. :)

Gość ekriii
w sumie to racja, przynajmniej tak jest w PL, zdecydowanie przeważają atrakcyjne kobiety:) a mężczyźni.. cóż, zdarzają się i owszem, ale nie za często:D

Gość zaciekawionaOLA
Kobiety zdecydowanie bardziej o siebie dbaja. Dbamy o zdrowa zywnosc, uprawiamy sporty a faceci ?? Niedlugo na silowniach wiecej bedzie kobiet niz was facetow!!

Gość Krucy Fix
taka jest słowiańska uroda niestety

Gość IMO13829
zaciekawionaOLA "...uprawiamy sporty..." Buahahaha!

Gość hcwd
zapisz sie do jakiegos kolka rowerowego, wspinaczkowego, itp, tam znajdziesz wysportowanych, ale nie pakerow :P

Gość IMO13829
Nie trzeba daleko patrzeć. KAFETERIA: Fitness, masaże, joga i inne - 800 wątków Diety - 5300 wątków (słownie pięć TYSIĘCY trzysta) Rzeczywiście...wysportowane te laski. :classic_cool:

Gość IMO13829
Ż-Ż-Ż-Ż-Żyrafka! :P

Gość zaciekawionaOLA
Zaznaczam ze nien szukam tu faceta!! zadałam tylko poytanie. sossssssssss wydaje mi sie ze kazdy facet lubi zgrabne laski, dlatego my kobiety wolimy wysportowanych kolesi z wyrzezbionym cialem. oczywiscie ze zawsze wezmiemy tego niz jakas chudzine.

Gość hcwd
facet moze byc przeciez szczuply, ale wysportowany (czy tam wyrzezbiony, jak kto woli) i ja wole takich niz jakichs pakerow nie mieszczacych sie w futrynie drzwi

Gość zaciekawionaOLA
nie mylcie pojec z wysportowanym a z koksem. hehe

Gość IMO13829
Drogie lachony, "wyrzeźbiony", to nic innego jak osobnik o bardzo malej ilości tkanki tłuszczowej...

Gość bizarrre papilon
[dziewczyny coraz częściej mylą wysportowane ciało od wyrzeźbionego ciała : ) wyrzezbione nie znaczy wysportowane ] A to się zgadza.

Gość zaciekawionaOLA
Chyba niedokladnie sie okreslilam. Dla mnie wysportowany KOLO to taki ktory ma motyle na plecach, bic i ladne łydeczki no i cycek ladny o :) pytanie brzmi dlaczego jest was tak mało??????

Chyba jestes zbyt wymagajaca... Nigdzie (a wiele podróżowałam) nie spotkałam tylu przystojniakow co w PL, do tego sa męscy, co chyba jest najważniejsze

ja tam często widzę atrakcyjnych gości, uważam że Polacy są przystojni, no ale oczywiście mój chłopak jest naj :D

Gość zaciekawionaOLA
sosssssss pomalutku i do celu :) nikt tu nie mowi o koksach.

Gość IMO13829
zaciekawionaOLA "Dla mnie wysportowany KOLO to taki ktory ma motyle na plecach, bic i ladne łydeczki no i cycek ladny o pytanie brzmi dlaczego jest was tak mało??????" Bo na to, bez wspomagaczy trzeba zapierdalać latami, a Ty byś chciała żeby wszyscy tak mieli OD RAZU...

Gość Krucy Fix
przecież przystojny to znaczy postawny, czyli wysoki, nieszczupły ale i nie rozlany. przystojność nie ma nic do wyglądu twarzy. :))

Gość hcwd
"wysportowany czyli zwinny sprawny i elastyczny" no dokaldnie o takich mi chodzilo :D

Gość zaciekawionaOLA
IMO13829 Nie wiem jak głeboko jest w tym temacie. Dobrze wiem ze niestety trzeba na dobra forme pracowac latami, ale mozna sie zawziac. Poza tym dodaz, iz jest znaczna roznica miedy "koksami", a odzywkami. Jednak nie to jest tematem dyskusji.

Gość IMO13829
Krucy Fix "przecież przystojny to znaczy postawny, czyli wysoki, nieszczupły ale i nie rozlany. przystojność nie ma nic do wyglądu twarzy." Da fuck?! Codziennie nowych rzeczy się tutaj dowiaduję. :D Ola - jeszcze raz, bo Cię nie zrozumiałem...

Gość zaciekawionaOLA
sosssssss musisz miec jakies wytlumaczenie, zeby jakos znosic swoje kompleksy, zrozumiale :):)