Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaOLA

Dlaczego jest tak mało przystojnych facetów???

Polecane posty

Gość IMO13829
Sosik - a do kogo Ty mówisz? Oli?

Gość żelazny Dorian
wczoraj ogladalem och karol 2 hehehe ale nikt mnie nie nabierze ze taki przeszczep....taka lemoniada moze tylko maniur zapinac na raz.Wiadomo ze kobiety szanuja tylko gladiatorow.Wiadomo,że jak laska patrzy na goscie i jak ma miesnie to zyskuje 2 razy bo wiadomo ze na dobre odzywki trzeba miec sporo kasy iManiury o tym wiedzo ze jak koksik to i przy kasce hehe wiadomonarka przeszczepy.....Oleńka Dobranoc

"Wiadomo ze kobiety szanuja tylko gladiatorow" :D :D :D :D :D :D hehehehh a to się uśmiałam :D

Gość IMO13829
O Króliczek odpowiada na temat, a my już dawno o czym innym. :D

nie chce mi się czytać tych wszystkich wypocin, streść w zdaniu to dorzucę swoje 3 grosze :P

Gość żelazny Dorian
Ariane1984 posmialas sie to teraz possij:classic_cool: miałaś kiedyś Gladiatora w ustach?

Gość hakooona ma tetee
pijany kjójićek -to ja ci streszcze.Otoz na tym watku wspolnie z autorka doszlismy do wniosku ze jestes chłopem ze wsi spod Tarnowa a przynajmniej taka masz jape w swietle dziennym:):)

Gość IMO13829
Króliczek. -zeszło na temat sportu -potem siłowni -z kolei Sosik wygłosił tyradę jakoby odżywki=sterydy -Ola została zjechana od lubiącego koksów pustaka -mister Olimpia pręży teraz mięśnie :classic_cool:

hakooona ma tetee już? ulżyło spaślaku? czy może trochę więcej jadu z domieszką zazdrości? :D

Gość hakooona ma tetee
co ty tam bredzisz chłopie ???

IMO13829 łał, naprawdę streściłeś :D nie wiem kto to ola, ale sos przeważnie pieprzy głupoty, a koksy są obleśni 🖐️ dyrektore wiem, dlatego często im współczuje

Gość IMO13829
Króliczek - jak chcesz poznać bohaterów, to przeczytaj całość. A poza tym - O IRONIO. :D

nie chce mi sie to raz, a dwa ironia jest tu kwestia wzgledna 🖐️ a poza tym to potwierdzenie pustki (:

Gość dsdsdds
Trudno zeby bylo duzo przystojnych facetow skoro tak wygladaja ich matki.

Gość gość
Facetów jest dużo takich tylko każda dziewczyna postrzega inaczej dla jednej facet przystojny jest brunetem, dla innych szatyn, a jeszcze inne wolą Rudych :) no cóż liczy się charakter. Wiele sie słyszy pijak pobił kobietę. Wybieracie przystojnych a potem macie zycie nie poukładane:) to jest wybór na całe życie

Gość Takaprawda7777
Bo facet żeby był uznany za przystojniaka musi spełnić dużo dłuższą listę wymagań, kobieta wystarczy że ma prosty nos i jest szczupła i nikt nie powie że nie jest atrakcyjna, a np. facet musi dodatkowo mieć odpowiedni wzrost więc siłą rzeczy 3/4 facetów odpada, masę mięśniową przy niskim poziomie tłuszczu, wystające kości policzkowe, odpowiednio zarysowaną szczękę.