Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewaaaa

Czy w tym wieku wypada ?

Polecane posty

Gość rewaaaa

Oddalam kiecke do skrócenia ponieważ sięgała mi do ziemi, chciałam żeby była do kolan a krawcowa spaprała robotę i sięga mi teraz do połowy ud :/ jak się schyle po coś co leży na podłodze to widać mi tyłek :/ponieważ jest ona puszczona pod biustem i dość szeroka na dole, jeśli wiecie o co mi chodzi. W każdym razie czy w moim wieku wypada chodzić w takich sukienkach? Dodam że jestem szczupła i zgrabna mam 29 lat :/

Gość aaa co mi tam...
hm, trudno powiedziec zrob fotele i wrzuc to ocenimy :D

Gość rewaaaa
zdjęcia nie zrobię bo mi się teraz nie chce ale ta sukienka jest dokładnie dotąd co ta na zdjęciu i tez jest taka luźna na dole, figure mam jak ta dziewczyna na zdjęciu. http://www.voila.pl/434/dpza7/?1

Gość renatakar.
zdecydowanie za krótka, w twoim wieku pomyśl raczej o dzieciach a nie o świeceniu tyłkiem przed ludzmi na ulicy !!!

Gość cdsgfvfdsgbftdhr
jest ok;)

Gość ( szukaj mnie dziś )
jak chcesz być pośmiewiskiem przed ludzmi to ją ubierz :D:D:D

nie wiem czy wypada czy nie, ale takie kiecki nie są w moim guście i mi się nie podobają.

za krotka? no costy, daj spokuj nie masz 60 lat tylko 29 kuzwa to moja mama z checia by w takiej chodzila a ma 45 :D

Gość rewaaaa
ale to nie jest taka kiecka jak na zdjęciu jest biała bawełniana i zupełnie inna, w każdym razie chodzi mi tylko o długość i o tą szerokośc na dole bo jest taka sama

Gość renatakar.
Lady Love jakby moja matka w takiej chodziła to bym się ze wstydu spaliła a 29 lat to już wiek w którym powinno sie ograniczać takie ciuchy bo inni za plecami sie moga śmiać.

srata tata, moja mama wyglada mlodo, ma zgrabne nogi, jest szczupla to niby czego ma sie wstydzic? to nie jest babcia, do jasnej ciasnej

Gość renatakar.
ale wiek zobowiązuje jestes za młoda żeby to zrozumiec i popieram zdesperowaną żonę że nie wypada a zrobisz co chcesz.

długość jako długość jest ok ale nie przy tym fasonie...jakby była dopasowana to spoko.

Gość albert s
srata tata, moja mama wyglada mlodo, ma zgrabne nogi, jest szczupla to niby czego ma sie wstydzic?-- no tego ,że ma kurwa 45 lat :O żałosna rycząca 40tka ,a to niby faceci przechodzą kryzys i się odmładzają:O co do 29 lat to ok można, jeszcze jesteś młoda

Gość rewaaaa
ambrama no właśnie ten fason mnie dobija, bo sukienka jest naprawde ładna tylko za szeroka na dole :/ ona jest typowo letnią sukienką więc źle będzie wyglądać jak będzie obcisła ale spórbuję ją trochę zwęzyć

moja mama nie musi sie odmladzac :) mamy XXI wiek, teraz nie tylko mlode chca ladnie wygladac ale robta co chceta, dlugosc jest ok

Gość tiojaa
albert s a co w tym nie ma dobrego smaku ?????? Długośc sukienki czy jej wiek czy co ?

Gość albert s
to,że ma 45 lat i chce się robić na młódkę

Gość garnier29
kurwa mac jebana -- ja akurat tak, bo nie mam ochoty robić się na dziecko :O alladynki, trampki ? :O nawet jak miałam 18 lat to tego nie nosiłam

Gość łoś na rykowisku _
potem się dziwią że je gwałca jak ta na ulice wyjdzie z tyłkiem na wierzchu :/ co się dzieje z tymi dziewczynami teraz.

ale ta kiecka jest strojna czy taka zwykła? jak zwyczajna to możesz ją jeszcze skrócić i nosić jako tunikę np do getrów albo nawet bez skracania zrozumcie, że tu nie chodzi tylko o długość. ja też noszę trampki mając 26 lat, jestem żoną i matką...co nie znaczy, że nie zwracam uwagi na to co noszę i jak :)