Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Praca w ciąży

Polecane posty

Gość Małoszka

Hej, dziś mam rozmowę ws pracy. W ogłoszeniu było, ze elastyczne godziny pracy, dla studentów 4-5 roku lub absolwentów. Jestem w 4 mc ciąży. Myślicie, że mam jakąś szansę na dostanie tej pracy? Nie wiem czy umowa o pracę czy zlecenie, ale znając realia, to zlecenie, więc oni nie muszą się niczego bać, bo mogą mnie wywalić z dnia na dzień wtedy.... Ech, tak bym chciała choć przez wakacje popracować.

Gość Przyszszszła mamama
4 miesiąc ciąży a ty szukasz pracy ????? Trzeba było najpierw ją znaleźć a potem zachodzić w ciążę :/

Gość Małoszka
Miałam pracę, teraz też pracuję, ale dorywczo bardziej, bo jeszcze studiuję. Wakacje to czas, gdzie mogę pracować pełny wymiar godzin. Poza tym ciąży nie planowałam. Wcześniej pracowałam, ale mnie zwolnili przez ciążę właśnie. Poza tym zadałam inne pytanie. Nie odpowiadasz na nie, więc spadaj.

Gość kirek12345
musisz usunac bękarta i wtedy dostaniesz prace w agencji :)

Gość Małoszka
Kirek, szkoda, że Ciebie matka nie usunęła. Ską się takie poj*** biorą na tym świecie:F Ech... A zależy mi tak no... Najgorszy okres ciąży minął, chcę pracować, w domu umieram z nudów... A umowa zlecenie nie zobowiązywałaby do czegokolwiek pracodawcy... No nic. Powalczymy.

Gość karrrolla
kirek12345 a tobie sie k... nudzi?

Gość Małoszka
Dzięki za wsparcie... Jednak chcialabym dorobić, z męża wypłaty nie wyżyjemy... Zresztą po porodzie czeka mnie pewnie z bity rok siedzenia z maluszkiem w domu, więc teraz wolałabym jednak coś sensownego porobić.

Gość kirek12345
najtaniej wyjdzie usunąc bahora bo pozniej jeszcze bedzie duzo tematów o porodzie diecie i innych gównach autorki niedojebki :)

Gość Małoszka
Wszyscy mi mówia, żeby nie mówić o ciąży... Ale to moim zdaniem postawiłoby mnie w złym świetle,, jakby wyszło na jaw, a wyjdzie lada moment.. Wiec powiem. Mam nadzieję, że tylko mnie nie objadą, bo przez tel palnęłam na syzbko że od wakacji mogę cały czas w pełnym wymiarze godzin pracowac... A to nieprawda, ale się zagapiłam..;/