Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeznania przeciwko siostrze

Bede w sadzie zeznawal przeciwko siostrze dla jej wlasnego dobra!

Polecane posty

Dla jej wlasnego dobra i jej dziecka. Siostra od zawsze byla nieodpowiedzialna, glupia, i popelniala mnostwo bledow. Pierwszy blad to ojciec jej dziecka, mezczyzna nieodpowiedzialny, malo zarabial az w koncu gdy zaszla w ciaze to ojciec zdenerwowal sie tak ze jej zrobil awanture a tamtego kolesia po prostu pogonil, kazal siostrze powiedziec ze to nie on jest ojcem dziecka. Teraz znalazla se drugiego pasozyta ktory nie pracuje wcale, nie ma pracy i jest na dodatek na jej utrzymaniu. Moja matka,ona sie tym wcale nie interesuje i mowi ze corka potrzebuje miec faceta przy sobie. Ojciec zdenerwowany wzial i wystapil do sadu o odebranie mojej siostrze praw rodzicielskich nad wnukiem. Po prosil mnie bym zeznawal jako swiadek po jego stronie, jeszcze zmusi do tego mojego brata i bratowa. Oni sami maja dzieci, sa uzaleznieni od pomocy ojca wiec beda musieli w sadzie zeznawac najego korzysc. Jeszcze ojciec poprosi oto samo kilku swoich kolegow by swiadczyli przed sadem za nim. Czy dobrze robimy?

pasozyta ktory nie pracuje wcale, nie ma pracy i jest na dodatek na jej utrzymaniu. hahahha :) jeszcze dodaj ze jest bezrobotny

I jeszcze jedno nie robie tego przeciwko niej tylko dla jej wlasnego dobra, zalezy mi na tym by znowu nie popelnila tych samych bledow a jak sie okazuje ona nawet zamierza wziac z tym panem slub, nie podoba mi sie to i nie akceptuje tego, zalezy mi na niej by ochronic ja przed tym co zrobila kiedys.

To chyba jest jasne ze jest bezrobotny skoro nie pracuje bo caly dzien siedzi w domu a ona idzie do pracy, po pracy wraca z zakupami i sama musi sie o wszystko martwic. Razem wynajmuja mieszkanie, ktore tylko ona oplaca. Ostatnio byla po prosbie zeby jej pozyczyc pieniadze. Nikt jej nie pozyczyl, za to dano jej wolny wybor.

Gość wstyd by mi było za takiego
brata który nie szanuje moich wyborów!

Dziecko powinno być przy matce !!! Kurcze to jest jej życie skoro tak wybrała to co Twojemu ojcu do tego !!! Teraz chcecie ją ukarać odbierając jej dziecko ;/ że jej w życiu się nie powiodło a może ona kocha tego faceta nie chce być sama bo w was oparcie z tego co napisałeś nie ma niestetyx!!!

Tylko pomyslcie co bedzie z dzieckiem jak on zostanie przy siostrze i przy tym czlowieku, zostanie jeszcze bardziej skrzywdzony niz jest do tej pory, dzieciak wychowuje sie bez ojca. A tak ma przynajmniej nasza rodzine ktora sie nim opiekuje.

My tylko chcemy zeby siostra odeszla od tego czlowieka i znow wprowadzila sie do nas, my sie jej dzieckiem i nia zaopiekujemy. Przeciez ona popelnia kolejny blad, koleny raz w zyciu wycina ten sam numer. Ojcu udalo sie tamtego przepedzic od niej, niestety jak juz byla w ciazy ale kazdy jej wtedy pomogl.

Ale może ona nie chce wprowadzić sie do was nierozumiesz tego !!!!!!;/ A wy na złość szantażujecie ją że jej dziecko odbierzecie no jak tak wogóle można !!!!!

To moze najpierw przekonaj sie kto jest dla mojej siostry wazniejszy, jej konkubent czy dziecko bo wydaje mi sie ze to pierwsze. Ojciec chce jej dac kolejna szanse, dal jej juz jedna, teraz probuje jej ponownie wybaczyc to ze znow go zawiodla.

Chodzi mi o to że Twoja siostra jest już dorosła... Ma swoje życie i niech decyduje sama czego chce a czego nie chce robić... Człowiek popełnia błędy ale najlepiej sie jest uczyć na swoich błędach więc pogadajcie z nią czego ona tak naprawde chce... Nie narzucajcie jej swojej woli niech sama decyzje podejmie... Może będzie żałować kiedyś tej decyzji w przyszłości ale żal będzie miała tylko i wyłącznie do siebie bo sama tego chciała...

Ale ja juz obiecalem ojcu ze bede zeznawal na jego korzysc, dla dobra siostry i siostrzenca. Przeciez ten dzieciak juz dosc zostal skrzywdzony przez los, wychowuje sie bez ojca a na dodatek jego matka znalazla sobie nowego faceta. Ojca dziecku moze zastapic wujek(czyli np. ja) lub dziadek(moj ojciec) a siostra powinna dac sobie spokoj z mezczynami.

A matke kto mu zastąpi jak jej go odbierzecie??? Twój tata pewnie będzie mamusią skoro Ty zgłaszasz się pełnić rolę tatusia dziecka;/

Gość kirek12345
no i dobrze niech odbiora kurvie bekarta bo nic z tego dobrego nie wyjdzie :) kurva bedzie kurvą a bekart bękartem :) wstyd ze masz siostre kurve z bekartem :)

Gość btrebrhtb
"jeszcze zmusi do tego mojego brata i bratowa. Oni sami maja dzieci, sa uzaleznieni od pomocy ojca" czyli jak to jest? brat z żoną uzależnieni od pomocy ojca a praw rodzicielskich odebrać im nie chcecie?? I oni nie są nieodpowiedzialni i głupi, a siostra tak??

Gość alla alla
Tacy ludzie jak ty i twoja rodzina są karą za grzechy ludzkości. Mam nadzieje że twoja siostra was upyerdoli w sądzie tak, że odechce wam sie wszystkiego, ty i twój stary jesteście dziełem szatana

Gość OneTwo
Jeśli on sponsoruje ten cyrk, to jest jak najbardziej zasadne. Jeśli mieszkają gdzieś daleko i sami łożą na ten swój bajzel, to nie macie racji. Wtedy powinniście zostawić ich w spokoju.

Gość a ja chodzę do prywatnego
W sumie to rodzina chroni dziewczynę i dziecko, dlaczego macie do nich oto pretensje?

Gość czarno - biała owca de
daj spokoj czlowieku!!! napisales e diecko zostalo skrzywdzone bo nie ma ojca, a matka znalazla sobie innego...ok zgadzam sie co do tego ze moze cierpi z powodu braku ojca jak kazde dziecko, ale nie moze cierpiec dlatego ze mama chce ulozyc sobie na nowo zycie!!!!!!!!!!!!! poza tym nie pomysleliscie ze siostra chce stworzyc swojemu (chyba synkowi???) normalna, kochajaca rodzine???? chce zeby dziecko mialo ojca, wy nie musicie go lubic, wazne ze siostra jest z nim szczesliwa......a poza tym dodam ze mam wrazenie ze ta wasza niechec do tego faceta wynika z tego ze nie ma pracy, podales ten jedenny powod, dla ktorego siostra powinna sie z nim rozstac.....GLUPOTA, CZLOWIEKA TRZEBA POZNAC, ZROZUMIEC A POTEM WYDAWAC OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A OJCIEC TWOJ MIAL SWOJA MLODOSC I SWOJE SZYCIE ...NIECH NIE PODEJMUJE DECYZJI ZA INNYCH

"czarno - biała owca de" do niego to nie dociera bo boi sie przeciwstawić ojcu despocie ;/!!!

Gość Ludzie,przecież to PROWO
.Ten sam problem był już kilka tyg temu na kafe.To ta nawiedzona laska co wymysla problemy w rodzinie a to z ojcem a to z dziecmi co pobiły swoich dręczycieli,a to,że ojciec córkę z domu wywalił,bo mu się jej facet nie podobał.Ten sam styl pisania.

Gość a wiecie co, moim zdaniem
to siostrę powinniście odciąć od pieniędzy swoich i tyle. jasne, jej życie, jej wybory ale też jej problemy. tak to unosi się że to JEJ, a jak brakuje kasy to już jest potulna i przychodzi, tak? ja bym jej ani złotówki nie dała. dorośli są, niech zarabiają na siebie. mają rączki i nóżki.