Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuschel

pomózcie - po usunięciu ósemki wyglądam jakby mnie ktoś pobił

Polecane posty

Gość kuschel

mam spuchniety policzek, który mieni się różnymi odcieniami różowego i czerwonego, takie jakaby plamki. Zastanwaiam się, czy to zewnętrzne objawy krwiaka, czy zrobilam to wczoraj jak przykładałam lód, w sensie czy to odmroziłam. miał ktoś tak??

Gość kuschel
up

Gość kuschel
nikt nie pomoze:(?

Gość kuschel
pomógbyś mi, gdybyś był w podobnej sytuacji i odpisał, czy to normalne, czy nie. wszytsko, czy to ciężkie?

Gość kirek12345
facet ci wsadzi hooja i wyjebie z drugiej strony twego krzywego zeba i bedzie równo twoj ryj wyglądac pusta zdziro :)

Gość aj nie martw sie to zejdzie
potrwa pare dni ale zejdzie!a lod dobrze ze przykladasz ,nic nie odmrozilas!

Gość zrobiło się bardzo
to normalne, dlatego ja nie mogę się zdobyć na to usuwanie, bo musiałabym wziąć urlop na tę okazję, a trochę mi szkoda. A niestety w pracy muszę wyglądać :(

Gość kuschel
martwiło mnie tylko to czy to nie przez ten lód i po prostu te dziwne plamy. no ale skoro od wyrywania, no to ok. wiem, ze zejdzie, bo jak to mówią "do wesela się zagoi", a ja ide na wesele za 9 dni:) trzymajcie kciuki by zeszlo hehe ps. ciekawe czy ci ktorzy tak tu się mądrza byliby takimi kozakami, gdyby mieli taki szczekościsk, ze nie mogliby ust otworzyc, ani jesc, ani zadnej mimiki by nie mieli. a spać musieliby na siedzco, bo jak leze, to krew leci ze szwów:/ mądrale

Gość kuschel
też mam pracę i studia dzienne, własnie zaliczenia mam, a tu pół twarzy nie czuje heh o pracy oczywiscie musze zapomniec na kilka dni, ale wiem, ze L4 wystawiają normalnie zrobiło się bardzo - ale pocieszę cię, sam zabieg trwał kilka minut, potem 8 szwow i dopóki znieczulenie jest, to nie lata się po ścianach:)

Gość Zestrachana
Nie strasz,bo ja 14.06 ide wyrwac,tzn.rozcinac mi beda dziaslo,i wyjmowac po kawalku osemke. Boje sie masakrycznie:-( L4 nie wezme,mam plan po zabiegu isc do pracy,hardcore:-(

Gość kuschel
mi tez to robili, rozcinali dziasło, potem dłutowali. Ale zero bólu jak masz znieczulenie. Tyle ze ja mam problem, bo korzeń był aż w zatoce szczekowej i szwy musze dwa tyg nosić brrr. zestrachana zainwestuj w ketonal i weź go jeszcze zanim znieczuleni pusci, moze dasz radę

Gość Zestrachana
O kurwa:-( ketonal na mnie nie dziala. Mam nadzieje,ze nie umre z bolu,a bierzesz jakis antybiotyk? Jaki? Boli bardzo jak znieczulenie puscilo?