Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychodze za maz

Rozmawialam wczoraj z narzeczonym!! O pannach z dziecmi itd.

Polecane posty

Gość wychodze za maz

I tak spytalam go dlaczego mezczyzni nie chca brac sobie samotnych kobiet z dzieckiem. To powiedzial mi ze zaden normalny facet nie bedzie utrzymywal cudzego dzieciaka. A w koncu spytalam go co by bylo gdybym to ja zaszla w ciaze (w wyniku zdrady malzenskiej) to powiedzial zeby mnie zostawil, pozniej spytalam sie co by bylo gdyby sie to naszej corce przy trafilo gdyby ktos ja oszukal i zostawil sama z dzieckiem. To powiedzial ze corce by pomogl a temu obil morde. Zrobilo mi sie przykro bo w koncu gdyby zona tak zrobila mezowi to mezczyzna powinien zrobic tak samo. Kochankowi obic morde, a zonie pomoc.

Gość jakieś dziwne myślenie
dziecko to dziecko a żona to obca baba jak go zdradziłaś i zaszłaś to niech się martwi twój kochaś

Gość ten co wie
i Twoj facet dobrze gada, podpisuje sie pod tym obiema rękami

Gość wychodze za maz
A co to za roznica zona czy corka? Obydwie naleza do jego rodziny. Ja go nie zdradzilam, spytalam czysto teoretycznie. Co by bylo gdyby taka sytuacja miala miejsce, a on popatrzyl na mnie, poklocilismy sie nawet oto.

Gość jak nie rozumiesz jaka
jest różnica między córką a żona to się nie wypowiadaj :classic_cool:

Gość kirek12345
bo zadajesz durne pytania :) on przeciez ciebie rznie a nie inną :) a ze ty masz w planach dawac dooopy innemu to sie facet wqrwił :) powinien ci obic pysk :)

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
jestem kobieta i mysle,ze twoj narzeczony ma racje. juz teraz zakladasz ze go zdradzisz? :-O

Gość ten co wie
a ja mysle ze autorka juz go zdradza i wlasnie sie jej okres spoznia....;)

Różnica między córką a żoną jest przeogromna. Pomoc własnemu dziecku to obowiązek, a pomóc kobiecie, która zdradziła, to frajerstwo!

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
gdybym byla facetem to bym wywalila z domu zone,ktora zaplodnil ktos inny, sorry... jeszcze wspolczucia oczekujesz?

Gość ten co wie
dziecko córki to po czesci jego wnuk, dziecko ze zdrady zony to podrzutek, nadal nie widzisz roznicy

Gość wyjedz do UK i puść
się z ciapatym a potem oddaj mu dziecko mówiac, że jego. Nie skapnie się, oni liczyć nie umieję do 9 :classic_cool:

Gość sassssssssssssssssss
moglas spytac jakbys została zgwałcona i miała dziecko z gwałcicielem, coby zrobił! To lepsze pytanie, niz dziecko ze zdrady.

Kochankowi obić mordę, a żonie pomóc?! To ja Ci powiem tak: żonie obić mordę, a kochankowi podziękować, że mu oczy otworzył. Co innego związać się z kobietą, która ma dziecko z innym, a co innego kiedy żona się puszcza z innym w czasie małżeństwa.

Gość wychodze za maz
Ciaza z gwaltu to co innego, i ani on, i ani ja nie wiem co bym zrobila. Moze bym urodzila, moze usunela. Nie mam pewnosci, chodzilo mi oto czy umialby mi to wybaczyc , on dal do zrozumienia ze corce by wybaczyl ale ze mna nie chcialby wychowywac dziecko ktore byloby owocem zdrady.

Gość dziecko z gwałtu można
legalnie usunąć. Albo pojechać za granicę i też legalnie usunąć.

Gość ten co wie
autorko i to cie dziwi ze maz by ci nie wybaczył??? jest tu kilka osob i mowia jednym glosem a ty jestes zaskocczona, skad ty jestes z marsa?

Powód do płaczu pierwsza klasa... ty go zdradzasz a on jest z tobą póki śmierć was nie rozłączy ;) wstrętna egoistka...

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
a jakby on cie zdradzil i potem obcej babie bys placila alimenty, tobys mu wybaczyla??? watpie... :-D

Gość wychodze za maz
Ale ja nie mam zamiaru go zdradzac, mowie np. o przypadku gdybym zostala uwiedziona i wyladowalabym z tym mezczyzna kilka razy w lozku. Spytalam tylko czy by mi wybaczyl i razem ze mna wychowal dziecko, bo skoro powiedzial ze corce by pomogl bo zostala skrzywdzona to zonie rowniez powinien pomoc.

Gość biedna krówka
zostanie uwiedziona i nic od biedaczki nie zależy :D 🖐️ ha ha ha

Gość bkghk
idiotlo, twoj facet ma glowe na karku a TY SZUKASZ DZIURY W CALYM. ZRBI CI INNY DZIECKO a ty chcesz zeby jeszcze cie poglaskal po glowie...... glupia cipa jestes

A niby co by miał córce wybaczyć?! Co Ty piszesz wogóle? Dziecko córki to jego wnuk, czy ona to dziecko wychowuje sama, czy ma je z Arabem, Murzynem, czy Chińczykiem, czy zdradziła męża czy nie to nadal jest jego wnuk/wnuczka. Więc co to za porównianie do żony, która go zdradza? On by miał jeszcze jej pomóc a jej kochankowi mordę obijać? Musiałby być aniołem chyba.

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
uwiedziona??? a co ty rozumu nie masz i nie umiesz sie powstrzymac? zastanow sie czy ty w ogole doroslas do malzenstwa... :-O

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
jeszcze kilka razy :-D szoooooooooooooooooooooook.... :-D

Gość ten co wie
autorko ile masz lat?

"Została uwiedziona"... Ha ha! A co Ty upośledzona jesteś i nie wiesz co robisz? Weź się ogarnij i może nie bierz ślubu, bo jak Ty już przed ślubem takie przypuszczenia snujesz to co będzie po 3 latach od ślubu...

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
a moze zostanie zahipnotyzowana zeby dupy dawała :-P hahahaha ale pustaki chodza po swiecie nie moge :-D

Gość wychodze za maz
Chociaz by to ze corka zapomniala sie, ze zaszla w ciaze na studiach itp. Przeciez znam wielu mezczyzn ktorzy wybaczyli swoim zonom zdrady. Chociazby maz mojej siostry(oczywiscie nie bylo tutaj dziecka), chociazby maz mojej kolezanki. Przeciez wielu mezczyzn jak zona ich zdradzi to przyznaja ze sami nie byli swieci itp.

Gość bkghk
a jesli on by ciebie zdradzil, to wybaczylas mu