Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xytia

prawdopodobnie bede miala corke i...

Polecane posty

Gość xytia

pierwsze zachowanie damsko-meskie jakie jej wpoje to nigdy nie bedziesz skakala wokol faceta jakby byl kims lepszej kategorii To jest czesty blad popelniany przez matki, ktory skutkuje potem niezdrowymi relacjami corek z facetami, cale szczescie ja sie z momentami wystepujacych objawow tego wyleczylam i wam dziewczyny radze robic to samo

Gość no faceci to maminsynki.
gdy moja bratowa urodzila dziecko i zapytalam brata co sie urodzil, wiecie co uslyszalam? DZIURAWIEC!!!:O

Gość masz racjeeee
myśle, ze najlepiej jak dziecko to widzi na przykładzie rodzicow. U mnie w domu rodzice mieli partnerski związek, i ja nie wyobrażam sobie usługiwać facetowi. Mój tata tak samo jak mama potrafił ugotować i podać całej rodzinie obiad, wszyscy dzieliliśmy sie obowiązkami itd.

Gość xytia
O matko :/

Gość offerma ty nawet
Z twoją matką na czele :)

Gość xytia
przyznam sie Wam, podczas szkolnej wycieczki do zoo zabawiałam sie (no wiecie o co mi chodzi) z gorylem

Gość kirek12345
ja tam swoja krowe leje z buta jak sapie :) loda niepotrafi robic a jeszcze chce miec dziecko ze mną dobrze ze intercyza bedzie :) puszcze torbe z bahorem jak mnie wqrwi :) tego kwiatu ................:) pazerne zdziry :)

Gość xytia
Ja kiedys bywalam tak glupia, ze tego tak bardzo nie dostrzegalam, ale cale szczescie mam teraz mezczyzne, ktory nie jest takim paniczem i sam nawet wolalby corke, nigdy nie popelnie juz takiego bledu i jej tez nie dam go popelnic. sory jesli troche chaotycznie pisze, ale jestem niewyspana :/

Gość Jasne ze tak
najwieksza najgorsza i najbrzydsza kurwa na swiecie to Offerma !

Gość xytia
jakie to smutne, ze nie mozecie sie z tym pogodzic, ale niestety dla was coraz bardziej prawdziwe