Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Co ja narobiłam, chłopak pokłócił się z kolegą. Po części przeze mnie.

Polecane posty

Gość Dziewczyna z petarda w myssce
Na kafe 3/4 dziewczyn to szmaty :-O Obrzydliwe jest to ze czesc z was daje jej przyzwolenie na to

ViaBilla Fakt, jeżeli jeden z kolegów podrywa cudzą dziewczynę, to co to za kolega... Ja w życiu bym się nie rzuciła na faceta koleżanki :) Tyle warta była ich przyjaźń, teraZ SIĘ okazało. Masz rację z tym, że jak jest za dobrze, to różne rzeczy przychodzą do głowy... Z moin na pozór jest wszystko w porządku, spotykamy się - wszystko OK, on dba o moją edukację, zdrowie itd... Ale człowiekowi się wydaje, że jest za nudno, że stać go na więcej, że może wart coś zmienić. A teraz dostałam nauczkę, dobrzee, że to tylko tak się skończyło, że miałam takiego farta, teraz będę pamiętała, że trzeba być ostrożnym, a najlepiej wybić sobie innych z głowy, bo następnym razem może już się tak nie poszczęścić...

Dalej się tym martwię ... Już weekend, jest możliwość, że się spotkamy...

Gość adinnaaaa
twoja postawa byla nie za bardzo w porzadku, ale jak niektórzy tu pisza o meskiej przyjazni to tak ona wyglada? jezeli ten kolega bylby prawdziwym przyjacielem nigdy by takiego czegosc nie zrobil nawet sprowokowany. moim zdaniem dobrze, ze sie poklocili. twoj facet bedzie mial o jednego falszywego kolege mniej.

adina W sumiewarto na to spojrzeć z takiej strony, że o jednego fałszywego kolegę mniej :classic_cool:

Ale dziewczyny... czasem chocby czlowiek nie chcial to go ponosi... Taki strzal na glowe i przez chwile nie mysli sie o konsekwencjach. Ich przyjazn mogla byc ogromna, ale kolega zatracil sie troszke, z reszta autorka tez. Kocha faceta, ale jednak ciagnelo ja zeby usuac blisko tego drogiego i go dotknac. To ze ten kumpel nie pochamowal swoich emocji, nie znaczy ze jest zlym przyjacielem, po prostu nie wiem jak to wytlumaczyc. Nie macie czasem uczuci ze nie chcecie czegos powiedziec, albo zrobic a jednak w was jest cos co was do tego popycha?

Gość a weź ty!
Powinno ci się obciąć cyckzarazić hifem i wylać kwas na ryj bo psujesz opinię innym kobietom latawico

Gość epinnaaa
up