Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gooogus5

Mydło i szampon czy 2 w 1?

Polecane posty

Gość Gooogus5

Czym myjecie swoje maluchy, które nie ukończyły jeszcze 1 roku? a. mydło + szampon b. żel + szampon c. 2w1 ? Ja do tej pory myję żelem hipp do ciała i włosów, ale zastanawiam się nad tańszym rozwiązaniem. Myślałam o opcji a., ale nie wiem czy używanie mydła w kostce jest takie proste :] (i nie chodzi mi o to, ze nie wiem jak się używa mydła :P )

Gość Gooogus5
-->

Gość janiczka 82
ja myję córeczkę tylko mydełkiem nivea baby włoski też jest tanio szybko i bardzi jestem z tego zadowolona

Gość rhrhrhrhrhrhrh
2w1 oillan baby

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
ja też myję tym z hippa i według mnie nie jest drogi w rossmanie ostatnio coś koło 16zł a starcza nam na miesiąc .

Ja używam BOBINI 2 w 1(taki w niebieskiej buteleczce z dodatkiem rumianku) . Jest super . Moja ma długie włoski i ten płyn dobrze myje i dobrze się po nim rozczesuje włosy . Polecam . I kosztuje ok 11 zł . Do mycia pupki i cipki używam mydełka w kostce OILAN . (ok 10 zl)

Gość Gooogus5
Estera - poszukam go w sklepie - jest tańszy od tego z hipp.

estera ale ja bym nie polecała innym bobini,znam kilka przypadków gdzie po użyciu wystąpiło silne uczulenie na całym ciele,trzeba przyznać że to tandeta z chemią w środku,ale nie zawsze reakcja skóy dziecka jest negatywna My używaliśmy bubchen,potem penaten,ale penatena zabrakło na allegro i musieliśmy kupić jakiś inny odpowiednik i znaleźliśmy,ale buźka jest myta Oilatum bo synek ma problemy,a raczej różne wypryski mu się pojawiają gdy myję go czymś tanszym ;) janiczka 82 a twoje dziecko nie ma suchych włosów po mydle którym myjesz jej włosy