Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoodia

czy ktos stosowal HOODIE?zobaczcie link

Polecane posty

Gość hoodia
jak ktos stosowal dajcie znac jakie macie doswiadczenia z nia,odchudzam sie i moze bym wspomogla dieta i cwiczenia hoodia,ale nie jest tania,kosztuje 150 zl na miesiac,jak by byla dobra,skusialbym sie na nia,jak mozecie piszcie dzieki

Gość hoodia
nikt nie jadl

Gość hoodia
szkoda:(

Gość bardzo dobra jest hoodia
schudlam na niej okolo 20 kilo hamuje apetyt

Gość hoodia
:(:(:(:(

Gość mala miiiiiii
ja tez probowalam ale zero jakiegokolwiek efektu. ciagle jadlam jak najeta.. strata pieniedzy!

Gość hoodia
serio? ja czytalm ze niektorcym trzeba 14 dni zeby zaczeło działac:(

Gość jjjjjjjjk
Preparaty z Hoodią mogą faktycznie przyczynić się do zrzucenia zbędnych kilogramów. Ja schudłam już osiem kilogramów. Ale chcąc się odchudzić nie wystarczy stosować wyłącznie samych suplementów diety. Trzeba dodatkowo wykonywać jakiś sport oraz zmienić swój dotychczasowy jadłospis. Jeśli chodzi o aktywność fizyczną, to polecam ci jazdę na rowerze, która nie tylko przyczynia się do spalania zbędnych kalorii, ale także ma wpływ na wysmuklenie naszej sylwetki. Co do diety to najlepiej wybrać się do dietetyka. Ale polecam ci dietę białkową. Na czym ta dieta polega? Otóż krótkie jej zasady znajdują się na stronie http://hgh.edu.pl/2011/03/25/co-warto-wiedziec-o-dietach-bialkowych/ Stosując tę dietę, aktywność fizyczną, a także preparat z Hoodią można uzyskać wymarzoną sylwetkę. Tylko trzeba konsekwentnie dążyć do celu.

Gość hoodia
jjjjjjjjk a ty masz ta hoodie z tego linka co podalam? naprawde tlumi apetyt,zauwzaylas jakies efekty uboczne brania tych tabletek?

Gość przez pierwsze dni
nic nie poczulam,dop po jakims czasie,zaczelam odczuwac brak apetytu,biore dwie tabelki przed obiadem,nie przed sniadaniem,zeby tabletki dzialaly do pozna,zebym nie jadla wieczorami,pomaga bardzo,napisane jest na stronie ze kazdy organizm jest inny i niektorzy dop po 14 dniach odczuwaja jakies efekt,ale sadze ze dla niektorych moze nie dzialac

Gość helojkkll;
hl;ooig

Gość lkcl;l;zx;x;xll;l;
lxlxlcx;zc

Gość szkoda ze nie macie opinin na
temat,w necie tez malo