Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mondryś

Ale ona jest śliczna, szkoda że kafeterianki tak nie wyglądają. FOTY

Polecane posty

Gość assssssdddfd
Moze ty bys sie obejrzal dla mnie jest przecietna, ja tez podobno jestem b. ladna, ale nie musze byc przeciez w typie kazdego, czy to tak trudno zrozumiec ?

Gość wiara czyni cuda dziś
Z tym akurat się zgodzę, ale wierz mi, jak ty byś się tak ubrał też by się za tobą oglądali :D 🖐️

Gość Mondryś
Ale Ty jesteś kobietą czy to tak trudno zrozumieć? Kobieta inaczej patrzy na kobietę niż mężczyzna na kobietę.

Gość edued
Sliczna? Smiechu warte, a do tego glupia jak but.

Gość Mondryś
kleopatereczka Nie, nie jesteś zabawna :) Jeśli chciałaś mnie poniżyć czy coś to Ci się nie udało.

Gość kurosava
o zesz Ty chyba pieknej kobiety nie widziales?! na wiejskiej potancowie ja wynalazles czy jak?

Gość Mondryś
Mówimy na tym topiku o urodzie, tylko. Ale rozumiem, że do urody nie macie się do czego przyczepić to czepiacie się umysłu :D Mocni jesteście na prawdę. Myślicie, że nie widać tego jak bardzo jesteście zazdrosne? Widać bardzo.

Gość w tym vanie to pewnie dupy
ona moze i jest ładna, ale wulgarna jak prostytutka w dodatku bez stylu i klasy. Nie wspominajac ze jest tępa jak kapeć z lewej nogi:)

Gość assssssdddfd
Ale uroda to uroda, ma się ją lub nie, a pociąg seksualny nie zawsze musi się z tym łączyć. Ja np moge uwazac, ze facet jest z twarzy ladny, ale to nie znaczy, ze mnie kreci.

Gość kleopatereczka
wyruchałeś juz swoje laseczki ??

Gość Mondryś
Jest piękna i dałybyscie wiele by wyglądać tak jak ona, tylko nie wyjawicie tutaj tego :D każdej z was już zyłka w dupie pękła :D

Gość kurosava
taaa z tej zazdrosci to sobie paznokcie poobgryzalam....u stop czlowieku dziewczyna ma wulgarna, przecietna zeby nie powiedziec banalna urode ale coz widze chyba swoj swego chwali bo innego wytlumaczenia nie ma

Gość Mondryś
kleopatereczka wytrzasnęłaś ta fotkę z portali typu wiocha.pl i myślisz, że zrobisz tym szoł? Nie skarbie, nie tym razem :)

Gość kleopatereczka
no widzisz z jakimi sławami sie zadajesz... tak trzymaj... osz ty... ty to umiesz laske wyrwać

Gość Mondryś
Ja wiem jak wy tłumaczycie sobie oryginalną urodę :D krzywe nosy lub wielkie nochale, małe oczy, wąskie usta :D to jest waszym kobiecym zdaniem ORYGINALNOŚĆ. Ale to się facetom nie podoba :D to jest brzydkie :D

Gość kurosava
ja mam wrazenie ze wiekszosc kobiet ktore sie tutaj wypowiadaja to chyba maja gdzies opinie takiego faceta jak Ty wiec badz spokojny i zachwycaj sie dalej byle czym, pewnie sam jestes taki ze od komputera nie odchodz? ;*

no wiesz niektorzy faceci wola kobiete z klasa, a inni tacy jak ty wulgarna lale o wygladzie dziwki co chodzi z cycami na wierzchu, dlatego nie możesz zrozumieć o czym mowimy bo to nie ten poziom :)

Gość mima84
Zapraszam do konkursu. Bezpieczny i łatwy, można sprawdzić wiarygodność na stronie firmy INFO Zebra. Wystarczy wymyslić śmieszną odpowiedź na pytanie konkursowe: http://www.infozebra.pl/konkurs.php?u=martyna Dlaczego potwory lubią kolory???

Gość Mondryś
No popatrz a ja myślałem, żeście się bardzo przejęły:) Miałem rację :) Dużo wam brakuje do Pauli, na takie szare myszy nie umiejące się wysłowić faceci nie patrzą. no chyba że chcą wyruchać jakąś z niżeszgo rzędu, urozmaicenie musi być :)

Gość Mondryś
Chodzi o urodę kobieto URODĘ , nie strój, styl i cycki na wierzchu. Trudno to pojąć? Masz rację nie ten poziom. Hahaha :D

Gość no,ładna
i wcale nie ma nadwagi.(podobna do mnie z figury) No niestety-na kafeterii jak nie masz anoreksji to masz nadwagę:D ale ja widzę, że to jakaś znana osobistość, bo foto z viva comet...kto to?

To, jak kobieta prezentuje swoją urodę właśnie najwięcej o niej świadczy.

Gość kurosava
to pewnie juz caly monitor masz upaskudzony z tego szalonego entuzjazmu, ze masz taka laske na pulpicie?

Gość Mondryś
To Paula Marciniak.

a zreszta o to ci chodzilo, żeby poprowokować teraz pewnie sie spuszczasz ze szczęscie ze ktos tak pisze, wiec o co ci chodzi :D hahaha jełop patentowany :D

Gość TakiegoWałaNieWidziałaPolscała
"Ja wiem jak wy tłumaczycie sobie oryginalną urodę krzywe nosy lub wielkie nochale, małe oczy, wąskie usta to jest waszym kobiecym zdaniem ORYGINALNOŚĆ. Ale to się facetom nie podoba to jest brzydkie " Nie mogę. ONA JEST ORYGINALNA???????????????? Wielkie nochale? Ona ma szeroki, wieśniacki nos, tłusta jest, ma małe oczy i daleko od nosa osadzone, zero klasy, sama tandeta i ohydny tyłek.

Gość vicki cristina barcelona
dupsko ma mało apetyczne , tego sie nie da ukryc . Z twarzy ladna , ale nie jakas pięknosć. Pieknością to jest Eva Longoria itp.

Gość Mondryś
mam upaskudzony fragmentami śliny :D no przepraszam już ścieram, nie mogłem wyrobić ze śmiechu z waszych zawistnych wypowiedzi :D Co za zazdrość robi z ludzmi :P

Gość To prowo
Kto by napisał, że ona ma oryginalną urodę?? Prowo 5/10, bo sporo osób się nabrało.