Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mondryś

Ale ona jest śliczna, szkoda że kafeterianki tak nie wyglądają. FOTY

Polecane posty

Gość smutnagrfubaska
moim zdaniem ma troche za duzo tu i ówdzie mexan fox to ona by mogla stopy calowac

Gość Mondryś
wieśniacki nos? Ale się uśmiałem :D To jaki jest mieszczański ? :D Hahaha :D Post dnia ludzie post dnia!!! :D

Gość kurosava
buahaha a Ty koles nie widzisz jak wszystkie laski, ktore z Toba tutaj wymieniaja zdania to najwiecej sie wlasnie z Ciebie zlewaja? czlowieku znajdz sobie dziewczyne a nie przegladasz fotki jakiejs tam pozal sie Boze gwiazdeczki? ach no tak czyzby zadna nie spelniania Twoch "wygorownych" wymagan ;)

Gość smutnagrfubaska
longoria na tym zdjeciu wyszla bardzo niekorzystnie chcialabym tamta laske zobaczyc na takim zdjeciu to bym sie dopiero przestraszyla pewnie:D

Gość TakiegoWałaNieWidziałaPolscała
Wieśniacki znaczy szeroki, jak u świni. Małe, szczupłe noski są ładne.

Gość Mondryś
dziewczyny ośmieszacie się po prostu, wytykacie cechy które facet nie zauważy, bo liczy się całokształt a nie jakieś pojedyńcze manakmenty typu cellulit. Jest zgrabna, sliczna i wasze gadanie nic nie zmieni :D A jakie wy jesteście? Albo nie mówcie, bo stracę apetyt :) Eva Longoria? Nie ma w sobie nic ciekawego. Megan Fox jest piekna http://www.hiphoprx.com/content/uploads/2009/12/megan-fox.jpg

Gość Mondryś
No chyba u Ciebie na wsi tak jest, nie wnikam :)

Gość gdzie ona jest zgrabna
2 wałówy zamiast nóg ? i mowi to facet

Gość smutnagrfubaska
mondryś ale szczerze mowiac ona moglaby miec kilka kg mniej .jak by jakas dziewczyna wstawila tu zdjecie o takiej sylwetce pewnie bys ja zjechal ze jest za gruba taka prawda:D

Gość kurosava
eee ale z Michalem Wisniewskim to tworzyli idealna para w jakims tam teledysku ;) sliczna jak malowana

Gość Mondryś
Paula jest wysoka, ma chyba 180 cm wzrostu lub ponad tyle. jak wy sobie wyobrażacie taką wysoką kobietę z nogami jak szczudła? :D No proszę was :D

Gość Mondryś
Blondynki nie są zbyt pociagające :) szczególnie ta ostatnia

Gość kurosava
oj no juz juz, niech Ci bedzie jest PRZESLICZNA, i juz nie pluj sie wiecej w koncu to nie Twoja wina, ze masz tandetny gust( tak tak z gory przyznaje Ci racje ze ten komentarz podyktowany jest przez zwykla zawisc)

Gość ZUZ1086542
Niekorzystnie??? Nie rozśmieszaj mnie, korzystnie to pewnie z photoshopem, co? http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1Y63m5RY3MRuUtIlKarUs2GPh5i792tvu_UC5YBw7_oKDK_bb&t=1 http://pu.i.wp.pl/k,NDk0NDEyNTEsNDUzMjAxNDU=,f,eva_bez_makijazu.jpg http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/05/12/article-1180734-04E6E29A000005DC-674_468x570.jpg Autor jest ślepy. Nos ma znaczenie.

Gość smutnagrfubaska
Gość Mondryś
Wysokie kobiety są piękne :)

Gość smutnagrfubaska
Blondynki nie są zbyt pociagające szczególnie ta ostatnia haha jak to jest jedna i ta sama dziewczyna :D

Gość Mondryś
może i ta sama, w kazdym razie na ostatnim zdjęciu wyszła niekorzystnie wręcz brzydko. Najładniejsze są brunetki, blondynki mogą im buty pucować

Gość fff...
A TY z kąd wiesz że tak nie wyglądamy?

Gość smutnagrfubaska
ZUZ1086542 Niekorzystnie??? Nie rozśmieszaj mnie, korzystnie to pewnie z photoshopem, co? tak niekorzystnie moim zdaniem. ja nie jestem ladna ale bez makijazu nie wygladam tak zle mam ciemniejsze brwi i rzesy mam zadbana cere

Gość smutnagrfubaska
wysokie brunetki taak?? jakos ciagle tu slysze ze dziewczyny powyzej 170 to babochlopy ja mam 175 . skad ta nagla zmiana .

Gość paula jest calkiem ok
zwis ty nic nie lepsa