Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadkotubywam

people are beasts do ciebie ten post

Polecane posty

Gość teraz o mnie coś napisz, co te
starałam się pisać tak ogólnie, życiowo i tak mozna chyba dopasować do każdego, każdy na coś czeka, każdy jest wrażliwy etc :D

Gość rzadkotubywam
Oblubienica jesteś bardzo mądrą koieta i KULTURALNĄ!!!!! uciakam już bo i tak mi nie wierzycie, może wieczorem powróżę, wróżba wymaga czasu...taka prawdziwa...pa

ona tu siedzi 24 na h, dlaczego tylko odp czarnuchom? oblubienica często się chełpi tym jaka ona nie oczytana a raz uciekła z topicu bo ja poważnie zgnoiłam, do dziś pamiętam, tak tak oblubenica, to ja przypomnij sobie) obserwuje czarnuchy i niby wielka wróżka, goopia cipa

teraz o mnie coś napisz, co te - przykro mi, ale nie przypomnę sobie sytuacji, które nie miały miejsca, ale rzeczywiście czasem zdarza mi się odejść, gdy interlokutor okazał się na jeszcze niższym poziomie niż przypuszczałam. Zapewniam cię, że nie towarzyszy temu jednak nigdy lęk i brak argumentów, raczej pewna pogarda. To chyba dobre określenie:)

Gość pisanka;)
Rzadkotubywam hej, pogadasz ze mną? Bo zaciekawiłaś mnie :)

oblubienica, ja już pisałam że mi wstyd za takich ludzi jak ty, że zyją i to raczej ja poniechałam dyskusji, aniżeli ty dziecinko, wiesz, inteligencja nie objawia się wyłącznie w używaniu słów poznanych naprędce :D tak czy siak, żyj sobie, ale nie rób siary gatunkowi ludzkiemu swoją istotą :)