Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosząca o pomoc dziewczyna...

Aborcja w czwartym miesiącu? Co ja mam zrobić

Polecane posty

Gość wyrozumialanieznajoma
Umiecie tylko krytykowac. A dziewczynba naprawde jest w fatalnym polozeniu.. Szczerze wcale nie dziwie sie ze chcesz usunac dziecko.. nazwijcie mnie okrutna szmata czy jak tam sobie chcecie ale pomyslcie ze mialybyscie cale zycie zyc i patrzec na dziecko i za kazdym razem kjego buzia przypominalyby wam o gwalcie. Nie zdajecie sobie sprawy co poniektore idiotki co to gwalt do cholery..

Gość olivia dunham
do niewymagajaca=> dziewczyna zostala zgwalcona w Polsce, po czym uciekla do UK, zatrzymala sie u kuzynki, znalazla prace swojego zycia i chce usunac. Wszystko w przeciagu 4 miesiecy. Jak zapytalam czy ma NIN, czy jest zarejestrowana u GP (bo musi jesli chce usunac za darmo, legalnie) to poprostu przestala odpisywac. Jak dla mnie prowo.

Gość popelnilam kiesdys ten blad
lepiej jak usuniesz niz masz potem wyrzucic czy spalic...poradz sie lekarza, oni zawsze pytaja czy ciaza jestv chciana czy nie i cie pokieruja

Gość daraq
jestem w 22 tygodniu, dziecko juz kopie, czuc je tak mocno. Nie dalabym rady usunac. Zostaw dziecko w szpitalu, o nic sie nie beda pytac, do niczego namawiac. Maluch znajdzie rodzine, ktora go bardzo, bardzo pokocha :) Powodzenia, trzymam kciuki

Gość matkapolka1
prosząca o pomoc dziewczyna... jak zakończyła się Twoja historia? Jak sobie teraz radzisz?

Gość gość
Płód 4 miesięczny jest już dość duży i odczuwa ból. Jak byś się czuła istoto bez serca jak by ciebie porozrywali po kawałku na żywca i wyjęli? Urodź to dziecko i oddaj a nie mordujesz z zimną krwią. Co innego jak byś się zdecydowała od razu np w 2 miesiącu ale w 4, prawie 5? Jesteś okrutna i nie wiem czy nie gorsza od tego g****iciela. Życie cię za to ukarze.

Gość lplplplplpasaa
Nie oceniam autorki, bo przypadek okrutny. Niemniej proszę nie róbcie tego dziewczyny. Ja mam wyrzuty sumienia do dziś na samą myśl że byłabym w stanie to zrobic. Wiem, że lęk i strach nie pozwala nam myśleć racjonalnie, niemniej póki macie czas nie róbcie tego. Nie byłam nigdy w ciąży, ale z powodu problemów psychicznych wmówiłam sobie ciąże urojoną i chciałam jej sie pozbyć. Mimo tego czuje się okrpnie że byłabym w stanie coś takiego zrobić.

Gość gość
Ja nigdy nie bylam za aborcja...ale zmienilam zdanie...jestem w ciazy i jestem psychicznie i fizycznie wykonczona...nie moge jesc nie moge pic...ciagle wymiotuje...jest mi slabo...mam caly czas zgage do tego stopnia ze dusze sie w nocy bo mi zolc przez sen do krtani leci...nie wytrzymam jeszcze 6 miesiecy i jestem egoistka bo nie chce umrzec a czuje ze mnie ta ciaza zabija...to moje prawo walczyc o wlasne zdrowie i zycie...i jesli znajde mozliwosc zeby w 16 tygodniu usunac zrobie to bez wachania...

Gość gość
Po pierwsze dziewczyna chciała ukarać dziecko, które jest niczemu nie winne, a ciekawe czy oskarżyła sprawcę (pamięta twarz więc...) po drugie po gwałcie idzie się do szpitala a tam zabezpieczają sprawę i po problemie po trzecie do pań, które zachęcają do aborcji powinien być nakaz pokazywania tych dzieci ich "matkom" czemu większość z nich nawet oczu nie zwróci na te dzieci? W takiej sytuacji gdybym była na miejscu tej dziewczyny to bym urodziła i oddała skoro ja to dziecko tak obrzydza. 24 latce rodzina zabroniła aborcji? Super.

Tez zmagalam sie z tym problemem. dziewczyny warto o tym pisac. Szukalam zrodel po internecie po forach az w koncu trafilam na strone www.wszystko-o-aborcji.pl . Moze i bylam jestem egoistka, ale zawalczylam o siebie i swoje zdrowie. Zdrowie nie pozwalalo mi urodzic oraz stan majatkowy. Lecz warto sie zastanowic a przedewszystkim zaczerpnac u zrodel pewnego sprzedawcy. www.wszystko-o-aborcji.pl polecam

Gość gość
Ja jestem przeciwna aborcji. Kilka lat temu również byłam w ciąży, której nie chciałam i nie mogłam mieć. Bo już miałam jedno dziecko, a mój partner zaczął już wtedy pić. Więc dobrze wiedziałam, że sama nie dam rady wychować dwójkę dzieci. Ale w jakiś sposób kochałam to dziecko, dlatego dla jego dobra udałam się do ośrodka adopcyjnego. Dlatego urodziłam to dziecko i zostawiłam je w szpitalu, a nim zajął się ten ośrodek adopcyjny. Dzięki pani dyrektor z tego ośrodka, dziecko trafiło do młodego małżeństwa, które marzyła o dziecku. I jest to rodzina zamożna, więc dziecko ma teraz dobre dzieciństwo. Również po jakimś czasie i mnie zaczęło się układać w życiu. Więc dziewczyny nie myślcie tylko o sobie. Pomyślcie również o tym maleństwu i zamiast go usuwać, oddajcie go do adopcji. Napradwę jest mnóstwo rodzin, które pragną adoptować dziecko. A maluszek na pewno trafi do dobrych ludzi, bo oni są bardzo sprawdzani przed zakwalifikowaniem się do adopcji. Nie wolno być egoistą i myśleć tylko o sobie.

Gość Ewelina_P
Bezpieczne i skuteczne tabletki poronne Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%) Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%) Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii) Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%) WYSYŁKA wysyłamy SMS na Nr Tel ☎ 577_405_474 Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą. Wysyłamy także za granicę do wszystkich krajów do każdego zestawu jest dołączona jest instrukcja w języku polskim GWARANTUJE NAJWYŻSZA JAKOŚĆ UCZCIWOŚĆ DYSKRECJE zapraszam do zakupu Tel ☎ 577_405_474 Ewelina

Gość sprawdzone i skuteczne
Oferujemy Państwu skuteczne i bezpieczne środki wczesnoporonne które mamy naprawde sprawdzone i ktore możemy polecic z czystym sercem swoim bliskim. Leki są wypisywane przez naszego ginekologa z ktorym jestesmy w scisłej wspołpracy i pochodza z polskiej apteki. Oferujemy rowniez Pańswtu stały kontakt z ginekologogiem podczas stosowania tabletej jak rowniez oferujemy wizyte kontrolną po zabiegu. Cena zestawu tabletek ktora jest potrzebna do skutecznego zabiegu to 250zl. Preferujemy odbiór osobisty jak rowniez prowadzimy wysyłke na terenie kraju. Kontakt 506-801-433 Ps. Proscie zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek z dowolnym napisem obok bo jest tu wielu oszustów

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780