Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosząca o pomoc dziewczyna...

Aborcja w czwartym miesiącu? Co ja mam zrobić

Polecane posty

Gość dzaisy
ale marne prowo

Gość olivia dunham
aborcje w uk mozna dokonac do 24 tygodnia. Niewiem czy pracujesz legalnie, masz NIN? Jesli nie to masz pozamiatane, bo prywatnie kosztuje to okolo 500 funtow. Ale i tak uwazam, ze to prowo. Oszukalas pracodawce?

Gość kochana nic na siłę nie chcesz
kiedyś myślałam że jak będę w zaplanowanej ciąży to bedzie mi smutno że kiedyś usunęłam to pieprzenie moherów o wyrzutach sumienia o wspomnieniach, jak sie bardzo chce usunąć ciążę to się to robi i nie ma skrupułów poznasz kiedyś faceta, będziesz chciała to urodizsz chciane a nie z gwałtu

Gość przebieg nie jest ten sam
w późniejszej aborcji wstrzykuje się dziecku jakiś kwas, ono się dusi i w końcu umiera, jest to substancja trująca. Później wywołuje się poród albo robi cesarkę. Ty tymczasem czujesz zwiększone ruchy dziecka które umiera bo ma konwulsje, walczy o życie. Czasem jest bardzo silny taki maluszek i na zewnątrz wyciągają go jescze żywego. Wtedy lekarz odstawia go na bok i czeka aż umrze. Następnie trafia tam gdzie wszystkie odpady. Na pewno tego chcesz? Taka jesteś wrażliwa i gwałt tak przeżywasz to myślisz że nie będzie Ci źle po takim okrucieństwie?

Gość teraz o mnie coś napisz, co te
ale zajebiście radzicie, kurwy jebane obrończynie myślicie że to dziecko mimo życia będzie szczęsliwe jak matka nie będzie je kochała? lepsza smierć od odżucenia, dziecka to nie tylko fajny misiek przez pierwsze pare lat, to potem czlowiek który będzie miał poczucie ciągłego nieszczęścia, brudasa, syfa z gwałtu rob jak uważasz ale ja jak dama, pewnie bym wyskrobała na jedno wychodzi i tak go nie będziesz kochać

pozatym jak zostalas zgwalcona i zaszlas w ciaze to z takim czyms odrazu idzie sie na policje i do lekarza.. aborcja bylaby wtedy legalna, nawet w Polsce .. ale jak widac gowno Cie to interesowalo a teraz jest juz za pozno, bo to maly czlowiek.. fakt ze czesc genow bedzie mial od tego ciula ktory zrobil ci krzywde ale w jakims stopniu bedzie to tez czesc ciebie..

Zgodze sie z Toba LadyLove. W 5 miesiacu walcza o przetrwanie takich maluchow. Tak sie zastanawiam, czy te wszystkie idace na aborcje kobiety, bylyby w stanie, spojrzec na ten plod? na to zycie? A nie odwracac glowe, jakby to nigdy sie nie wydarzylo. Forum to chyba nie najlepsze miejsce na takie dylematy? Kazdy z nas bedzie odpowiadal kiedys za siebie. Tylko i wylacznie za siebie. Nie pozwalas tego typka za ten gwalt??? czemu akurat wyjechalas do Anglii? Wiedzac, ze zostaniesz sama bez kuzynki i z dzieckiem?! Cos mi tu sie nie klei.

Gość kup sobie olejek
przebieg nie jest ten sam o BOZE jakie to okropne :-( dziewczyny ja tez nie wierze ze to dziecko z gwaltu!!!!!!!!!!! facet ja zostawil i jej dziecko nie pasuje do zyciorysu i tyle.

Nie jestem żadną obrończynią. Sama piszesz że to 4 miesiąc. Co Ci szkodzi pomęczyć się jeszcze trochę i oddac do adopcji. Skoro już tyle wytrzymałaś.

Gość ertyj4567654
luuuudzie, czytajcie ze zrozumieniem! dziewczyna napisala ze rodzina na nia "siadla", ze cud, ze dar, dupa maryna! Lady Love postawilas sie choc przez sekunde w jej miejscu? Szlak mnie trafia na takie moralizatorskie tony! chcialabys miec dziecko ktorego bys nienawidzila? Jej rodzina naprawde jej wyrzadzila krzywde, co mogla jedna zrobic przeciwko wszystkim. Dzis takie zaklamanie jest ze szok.

Gość kup sobie olejek
normalnie zabijaja dziecko w brzuchu albo wyciagna i odkladaja na bok ja szczura zeby zdechl :-( naprawde nie wiedzialam o tym :-(

dziewczyno nie czytaj tych matek polek które gówno wiedzą o samopoczuciu po krzywdzie, tak gówno goopie cipy :(

tak pomyslalam o tym przez moment.. i nie wahalabym sie ani minuty gdyby mnie to spotkalo.. odrazu po gwalcie poszlabym na policje i na badania..!! gdybym sie nie zdecydowala i nosila w sobie dziecko blisko 5cio miesieczne nie usunelabym go

najwazniejsze to to że będą dobrwe warunki, w pl to pewni gdzie spo piwnicach by było dziewczyno, przemyśl pomysl o sobie, przede wszystkim o sobie ide, trzymaj się zrób najlepiej dla siebie

współczuję... ale dziewczyny mają rację, trochę za późno. Ile masz lat? Więcej jak 18 pewnie. Trzeba było iść na legalną aborcję w Polsce. Rodzina nie ma nic do gadania. Teraz to nie wiem.

Autorko ja Cię rozumiem, sama też zostałam kiedyś zgwałcona. Ale nie rozumiem tego że wybierasz morderstwo od oddania komuś dziecka. Jescze gdyby to był początek ciąży....a tak? Oddaj dziecko, ktoś go pokocha, a Ty zaczniejsz wszystko od nowa. Nie namawiam Cię do zatrzymania skoro go nienawidzisz, wręcz przeciwnie. Ale kochana 4 miesiąc to prawie już tak jak zabicie noworodka. A wierz mi, jak jesteś wrażliwą dziewczyną to ciężko Ci będzie przez to przejść

Gość rubinowe drzewo
wyobraźcie sobie jak ten fiut moczył się w niej , ze spóścił się w niej ta klejąca mazią, jak musiało to boleć fizycznie i psychicznie WYOBRAŹXIE SOBIE JAKBY TO WAS DOTYCZYŁO, a potem z jego wstrętnej obleśnej spermy powstanie dziecko podobne do tego obleśnego typa, te same oczy, te same rysy FUUUUUUJJJJ usunęłabym od razu po tym, poszłabym wyczyścić się na wylot. AUTORKO JA TEŻ NIE CHCIAŁABYM ŻYĆ ZE ŚWIADOMOŚCIĄ, ŻE JESTEM Z GWAŁTU!!!! NIE CHCESZ PZRECHODZIĆ PRZEZ PORÓD, ALE JEDYNYM WYJŚCIEM Z TEJ SYTUACJI JEST TO, ABYŚ JEDNAK URODZIŁA I ODDAŁA BEZPŁODNYM PAROM POD ADOPCJĘ. NIE POZBAWISZ SIEBIE SZACUNKU, USZCZĘŚLIWISZ INNYM ŻYCIE I DO TEGO DZIECKO BĘDZIE MIAŁO DOM.

pozatym napisalas ze to juz prawie 5 miesiac.. mala roznica ale jednak dosyc istotna..

Gość prosząca o pomoc dziewczyna...
kuzynka namawia mnie do adopcji...sama nie wiem już. Założyłam ten temat bo mam pewnie jakieś wątpliwości, gdybym nie miała to po prostu poszłabym na zabieg. Jeśli adopcja to na zasadzie że nie widzę nawet dziecka i nie znam jego płci, zaraz go zabierają a ja wracam do siebie i zaczynam od nowa.

swoją drogą tak niewinnie się to nazywa 'zabieg':O Widzisz, jednak coś tam Ci dobrego świta, nie martw się, donoś, urodź i idź w swoją stronę. Inni będą mieć dziecko a Ty czyste sumienie.

noxelio serce to ja mam i to duze.. ale z takim czyms nie czeka sie do takiego etapu ciazy, zrozum

Gość kup sobie olejek
NOXELIA GLUPIA SZMATO!!!!!!!!!!! STUL RYJ!!!!!!! MOZECIE MI WYTLUMACZYC CZYJA RODZINA!!!!!! NAMAWIA DO ZATRZYMANIA DZIECKA Z GWALTU???????? SLUCHAM????? NAJWYRAZNIEJ AUTORKA KRECI ALBO TO JEST BAJECZKA OD POCZATKU DO KONCA bo ja jak bym byla zgwalcona to od razu na policje i do lekarza i jak najszybciej na aborcje!

dziecko to decyzja na cale zycie,są piekne chwile ale też takie momenty że masz ochote uciec byle dalej.Zastanow sie czy bedziesz potrafila podolac wychowania dziecka z gwałtu,niechcianego.Ją wiem ze niepotrafilabym i napewno dokonalabym aborcji

Gość kup sobie olejek
daltego nie wierze Noxelia ty napisalas o nas ze jestesmy nioogarnione, to kogo obraza co? ja pochodze z patologicznej rodziny ale w mojej rodzinie by mnie nikt nie namawial do dziecka z gwaltu :-O