Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek676

ja ja kocham

Polecane posty

Chodzi o to,ze jestem zakochany w mojej bliskiej kolezance z uczelini .No i ona miala narzeczonego ,z ktorym byla w ciazy ,ale on ja rzucil ,zalamala sie i poronila .Teraz przbywa obecnie w szpitalu ,bo chciala popelnic samobojstwo i polknela jakies leki . Ja bylem u niej ,ale ona jest strasznie zalamana,tak bardzo chce b wrocilo do niej zycie . Chce jej tez powiedziec ,ze ja kocham.Pytania do was:kiedy bedzie odp.moment,by wyznac jej milosc ? jak jej pomoc ,aby znowu byla szczesliwa?Przeciez ten duper ma ja w dupie ,a on tez przez niego poronila ,chciala sie zabic ;/Bardzo sie lubimy , tylko chcialbym czegos wiecej ,jest szansa?Co robic?

Gość false fikka
Bądź z nią teraz jako przyjaciel, pomóż jej przez to przejść, spraw by odzyskała poczucie własnej wartości. A swoje wyznania zostaw na dużo później. W tej chwili byłyby one nie na miejscu.

Gość jak masz watpliwosci
a co liczysz ze sie domysli

powiesz jak dojdzie do siebie. teraz nie w glowie jej twoje milostki. wyciagnij ja z tego bagna. a jak bedzie po wszystkim powiedz co do niej czujesz. powodzenia.

tylko jak ja z tego wyciagnac, ja juz tlu rzeczy probowalem ,a tutaj jeszcze doszla ta proba samobojcza i szpital , jak tam jestem ona patrzy w jeden punkt i nie chce z nikim rozmawiac

Gość masz wiadomość
moze to i głupkowata komedia romantyczna, ale tam jest pokazane jak facet krok po kroku zbliża się do dziewczyny - bądź przy niej, a daj jej czas

a jak ja pocieszac,sklonic do rozmowy,milczenia bylo juz bardzo duzo ,chcialbym zeby w koncu zaczela rozmawiac a ludzmi

Gość jak nie miał z kim
kurwa przecież nikt ci nie rozpisze słowo po słowie co masz codziennie mówić!!!!!!!!!

Gość no to ogólnie już ci napisano