Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfvttt

A jak walczycie z komarami?

Polecane posty

Gość vfvttt

Bo już mnie normalnie krew zalewa od tego cholerstwa... O ile w nocy dziecko przed komarami chronione jest baldachimem który jest nad łóżeczkiem to za to w dzień jest masakra. Mamy ten raid do kontaktu, nawet już i dziecko smaruję jakimiś preparatami. I dupa, po prostu dupa, nadal komary gryzą. Dziś pogryzły córkę po powiekach... Jak sobie radzicie z komarami?

komary w dzień ? no co ty,to gdzie ty mieszkasz ? w lesie ? poczytaj na necie o naturalnych metodach zwalczania komarów ;)

Gość vfvttt
No w lesie nie ale na terenach podmiejskich...i komary rypią równo i w dzień i w nocy. A metody naturalne to jak anty naturalna, zero skutków, za to komarów jeszcze wiecej ;) Może ktoś zna jakieś dobre środki na komary?

Gość vsads
ja np. zamontowałam siatkę w oknie w pokoju gdzie śpimy.

Gość skadten katar
u nas nie ma ani jednego komara nawet w nocy spimy przy otwartym oknie ( jak jest cieplo) i nie ma komarow. W 2010 roku pamietam byl problem spory z komarami ale teraz od 2 lat spokoj a w tym roku to juz w ogole. Mieszkamy na dolnym slasku na wsi. Nie wiem moze ty mieszkasz gdzies blisko jeziora albo rzeki ew przy lesie wlasnie ze masz komary . Kup sobie te siatki na okna na komary i bedziesz miala z glowy. Sa tez wklady do kontaktu bp briss dla dzieci specjalne - mozesz uzyc a w dzien smarowac sie kremami - tyle mi przychodzi do glowy i tyle uzywalam tylko. \