Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Endlessly

Ciąża po ciąży

Polecane posty

Witam, czy są tu kobiety, które mają dzieci jedno zaraz po drugim. Ja okres miałam 20 kwietnia. Pierwszy i ostatni po porodzie. A rodziłam w styczniu. Przed spodziewaną miesiączką czułam kłucie jajników tak jak przy pierwszej ciąży. W dniu spodziewanej @ zrobiłam test i wyszedł negatywny. Kilka dni później powtórzyłam i dalej negatywny. Rzuciłam go w kąt. Potem przy sprzątaniu wzięłam go do ręki i było widać bledziutką kreskę, ale wiem, że po takim czasie test może być niewiarygodny. Dziś zrobiłam bobo-test i wyraźnie widać dwie kreski choć jedna troszkę słabsza od drugiej. Czy możliwe, że to ciąża? Podkreśle, że wcale bym się tym nie zmartwiła bo zawsze z mężem chcieliśmy, żeby dziećmi była jak najmniejsze różnica wieku. I jak Wy radzicie/łyście sobie z dwójką malutkich dzieci bo przyznam się, że ja z jednym czasem ledwo ogarniam:)

Dodam, że miałam plamienie, które trwało 2 dni i było bardzo skromne. Czy to może być ciąża. Bardzo bym chciała a lekarza mam dopiero we wtorek a, ze jestem za granicą to nie mam możliwości zrobienia testu z krwi.

Gość lina malina
nie wiem czy jesteś w ciąży bo nie jestem lekarzem ale moja przyjaciółka pół roku po porodzie dowiedziała się, że jest w czwartym miesiącu ciąży czyli zaszła jakieś 2 m-ce po porodzie. W ogóle nie wiedziała, że spodziewa się dziecka bo jakieś tam nieregularne krwawienia miała i myślała, że to normalne po porodzie i się samo wyreguluje a tu niespodzianka:) drugi bobas;) Mówiła, że zabezpieczali się prezerwatywą ale pewnie coś poszło nie tak;P