Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjeżdzalnia 33 55 77 88

nie zdecydowani faceci - każdy musi taki być!!

Polecane posty

Ciesze się ze Tobie się udało spotkać ta jedyną i jesteś szcześliwy. Mozliwe że mam problem z wyborem partnera, byłam w związku 4 lata niestety to były moje najgorsze 4 lata jakie w życiu przezyłam... były chwile szczęsliwe ale wiekości nie, jestem raczej bardzo łatwowierna, zbyt szybko ufam, i wiekości facetów mnie wykożsytuje dlatego ze ja nie potrafie nigdy nikomu odmóić jak ktoś potrzebuje pomocy, rozmowy, wsparcia... dasz palec oni odrazu chcą cała rekę, jak się zakocham to na zabój... naszczęscie miałam na tyle sił by powiedziec dośc, po tym moim nieszczęsnym związku boju sie zaufać facetowi, a jak to zrobie to i tak okazuje sie ze za wczesnie, boje się cierpienia, każdy się stara, a gdy ja sie już otworze potem wychodzi na jaw czego facet pragnie albo trafiaja mi się tacy, co mnie nie pociągaja, albo tacy co chcą seksu, albo zajęci, albo przyjaciele no cóz takie życie pozdrawiam:)

to sobie teraz wyobraź że jesteś facetem i żeby w ogóle mieć szansę to trzeba się nastarać jak diabli. ty musisz tylko dobrze wybrać

tylko czemu oni starają się tylko na początku, gdy zauważą ze dziewczynie zależy to już nie....

może dlatego że źle wybierasz? :) lubisz obiecanki cacanki to spoko. ale jak chcesz czegoś więcej to szukaj prawdomównych, mnóstwo ich chodzi po świecie.

niedawno moja koleżanka skwitowała, ze faktycznie przyciągam do siebie nieodpowiednich facetów i coś w tym jest.... poprostu ja nie potrzebuje szpanera i macho tylko kogoś kto mnie doceni, pokocha i zawsze będe mogła na niego liczyć, przytuli, pogłaszczę, a ja chyba faktycznie źle trafiam.... łatwo się mówi gorzej zrobić

a ty czemu wcześniej nie miałeś szczęścia do kobiet??

jeśli o to chodzi to ja nie szukam, teraz staram się uciekać od cwaniaków, egoistów, macho ten był normalny ale nie szczery.... no ale wkońcu trafiłes, udało sie, życie nie jest łatwe jak nam sie wydaje