Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkojaaaaa

W pewnym wieku na znalezienie dziewczyny jest już za późno

Polecane posty

Gość totylkojaaaaa

Zaraz napisze ktoś, że na znalezienie miłości dobry jest każdy wiek. Jest to jednak nieprawdą. Jak ktoś ma prawie 30 lat na karku to znalezienie wolnej dziewczyny, która nie będzie straszyć charakterem i wyglądem jest prawie niemożliwe. W tym wieku każdy ma już swoją parę. Praktycznie każda dziewczyna mająca 25 lat i więcej ma chłopaka. Nawet wśród tych młodszych ilość wolnych kobiet maleje bardzo szybko. Przecież mając 30 lat nie będę szukał dla siebie 20-to letniej dziewczyny. Widać to też na portalach randkowych. Wolnych kobiet po dwudziestce jest sporo, natomiast wolnych przed trzydziestką jest bardzo mało. Wiadomo przecież, że w przedziale wiekowym między 20 a 35 lat na 100 kobiet przypada 105-ciu facetów i nie dla każdego faceta wystarczy kobiet. Ja niestety za późno zacząłem szukać i wiem, że moje szanse na znalezienie są bardzo małe, tym bardziej że nigdy nie byłem w związku. Z drugiej strony teraz to już nie za bardzo mi się chce kogoś szukać, bo w mojej sytuacji aby znaleźć nie wystarczy przejść przez rzekę, tylko trzeba przepłynąć ocean

Gość eeeeeeeeeetam przesadzacie
już był ten temat jakiś czas temu. Nie skorzystałeś z porad?

Gość bo baby zdrade
ja se już dałem luz. Jak skończe 50tke to se znajde jakąś desperatke po 50 i zawżemy uklad pt spokojna starość.

Gość Będę dziś szczera, jak nigdy
Ja też zaczełam szukać dopiero po 30tce, wcześniej nie odczuwalam potrzeby związku.

Gość dauedos140585
Ja to ujme inaczej. wg mnie prawik w tym wieku udowadnia ze posiada gorsze geny i jest samcem omega. Zwiazek to seks, a seks to prokreacja, a do tego trzeba miec dobre geny a nie frajerskie