Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalinka007

mam wszystkiego dosyc:(:(nie chce zyc!:(

Polecane posty

jeszcze będziesz wspominała ten czas z dumą, bo dasz rade... glowa do góry i do przodu jak mawia moja przyjaciółka. cholernie Cię szkoda, ale pamiętaj ze co nas nie zabije... lepiej że teraz niż poźniej kiedy Twoje dziecko przywiązało by sie do niego Pomoc od Państw anapewno dostaniesz socjalna, jest mnóstwo mozliwości teraz, musisz teraz iśc zapukać do pewnych urzedów, póki jeszcze możesz chodzić, bo potem będzie Ci cięzko. Mysle że po porodzie Twoja mama Cie też nie zostawi samą... trzymam kciuki!

Gość jestem w podobnej sytuacji
zostawil mnie narzeczony, jestem w ciazy, nawet mi nie powiedzial tego prosto w oczy, nie spotkal sie ze mna. Niedawno przez internet dowiedzialam sie, ze ma inna. To poczatek ciazy wiec watpie czy bym ja utrzymala. Za miesiac musze sie wyniesc z wynajmowanego mieszkania, nie mam gdzie, nie mam na kogo liczyc. Na dodatek przelwkle choruje, teraz sie nasililo, a ja nie mam pieniedzy na lekarze, ubezpieczenia nie mam. Nie mam nic. I tez powaznie zastanawiam sie nad skonczeniem z tym wszystkim, bo wiem, ze nic mnie juz nie czeka

kalinka podaj maila może będę wstanie ci jakoś pomóc zapisuję sobie twój temat jutro na niego zajrzę tylko podaj jakiś namiar do siebie gg lub mail:)