Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhkll;;''

Wysłałam wykładowcom prace zaliczeniowe mailem i nie wiem czy doszły,poradźcie

Polecane posty

Gość jdhgkfjkv
ja nie moge u mnie ostatnio jeden wykładowca nie przyszedl na egzamin :D przeszedł obok czekającej grupy,wsiadł do samochodu i pojechał.Różne dziwaki sie zdarzają

Gość ja nie moge :D
ja mialam lepszego :D zachlal i zapomnial o egzaminie :D:D ktos do niego zadzwonil a on taki sfazowany zaspany przyjechal :D obudzili go jak dzwonili :D:D

Gość jdhgkfjkv
Ale to można zrozumieć,każdemu może sie zdarzyć :D A ten mój po prostu sobie nie przyszedl,a nawet jeśliby nie było egzmainu to powinien przyjść normalnie na zajęcia :O Dlatego nie wiem czy dla tych o których jest temat nie byłoby to zbyt wielką łaską napisać mi że się nie otwiera...

Gość ja nie moge :D
powiem Ci ze kazdy jest inny fakt ze mialam takiego jednego rozjeba co sie uwazal za niewiadomo kogo! pokazywal ze my jestesmy zerem a on jest alfa i omega ale z reguly wlasciwie w wiekszosci wszyscy byli normalni odpisywali i w ogole a na ktorym roku jestes? :)

Gość rzabufka
open office writer jest darmowym programem, ktory jest kompatybilny zarowno z systemem Windows jak i Linxem. Wiem, bo uzywam. Chcialam zauwazyc, ze przy zapisywaniu pliku tekstowego mozna wybrac rozszerzenie i nie musi to byc 'default' .odt ale microsoft word .doc. Moze warto by zapisac plik z rozszerzeniem .doc i wyslac ponownie do wykladowcow z wiadomoscia w stylu - to tak na wypadek, gdyby mieli problem z pierwszym formatem. I tyle.

Gość ale są jeszcze inne kierunki
no właśnie jesteś tępakiem. skoro się dowiesz na zjeździe i masz to w dupie to po cholerę zakładasz topic? żeby sobie podywagować? sesja się zbliża, masz chyba co robić