Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolinfarelka

kupilibyscie cos takiego?

Polecane posty

Gość Napewno bym nie kupiła
Bez przesady wydawać kasę na coś takiego. Jeździłam bardzo dużo z synkiem autem i powiem szczerze na palcach jednej reki zlicze sytuacje kiedy koniecznie musiałam go przewinąć w AUCIE. Zawsze można rozłożyć pieluszkę na siedzeniu i tyle! ;D

Ja też bym w życiu tego nie kupiła ,kołysze się jak hamak ,widać że niewygodne ,lepiej położyć pieluszkę czy ceratkę na fotelu i przewijać dziecko.

jak ktos nie ma dziecka i ma cos z glowa to kupi wszystko :P ja bym wolala kupic wiecej pieluch niz taki przewijak,moim zdaniem bezsensowne to jest trochę,wolalabym miec zwykly przewijak w bagazniku,a nie bujającą się szmatę,wszystko by bylo w kupie,zwlaszcza ten przewijak :P podlozyc pod pupę przeciez mozna wiele,pieluchę,podkład,ceratkę a nie bawic się w wynalazki,ja do takich celów wykorzystałam podkłady jakie mi pozostały po porodzie,ręcziki,kocyk.Teraz to na stojąco zmieniam synowi-sprawa na kilka sekund :P

Gość Jelcz345
Zanim rozłoży się ten hamak to już dziecko będzie przewinięte.

Gość opik
tez myslę,że to komplikuje zycie..

Gość ja cie pęędzę
ha ha milion razy przebierałam dziecko w samochodzie i w życiu nie pobrudziłam tapiecrki ani dziecko mi nie spadło...

ja tez wiele razy przewijałam dziecko w samochodzie a jezeli juz wiedzialam ze pampers jest bardzo obsiusiany lub jakas mega kupka to w torbie na akcesoria mialam taki dodatek taki jakby przewijak z ceratka odpinalo sie i byl jak znalazl .. a na tym przewijaku samochodowym moje dziecko wcale nie dalo by sie przebrac zapewne nie chciel by na nim lezec wolałby sie hustac