Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miminka911

Opuchlizna na skroniach w czasie jedzenia oraz krew zbierajaca sie pod rana

Polecane posty

Gość Miminka911

Witam, Pisze na forum poniewaz nie mam zaufanego lekarza, ktorego moglabym sie poradzic. (Obecnie mieszkam w UK a tutaj sluzba zdrowia jest do d..) Tak wiec, u mojego narzeczonego od jakiegos czasu pojawia sie opuchlizna w okolicach skroni, oraz bol rowniez w tej okolicy w trakcie jedzenia. w tym samym czasie wzmozylo sie u niego chrapanie i narzeka na suche gardlo. LEkarze nie wiedza co to jest i powiedzieli, ze nie moga nic zrobic. Mamy rowniez problem z jego reka. Ostatnio rozcial sobie reke na silniku w okolicy kostli na dloni i mial szyte. Podejrzewalam, ze moze on miec pekniete naczynie krwionosne poniewaz krew lala sie caly czas i wypryskiwala z rany. Po szyciu zaczela sie zbierac krew pod rana i po kolejnej wizycie w szpitalu dali nam antybiotyk bo powiedzieli, ze moze to byc zakazenie. Po scianieciu szwow rana znowu sie otworzyla ale nie cala krew sie wylala spod skoryi dalej widac wyrazna "opuchlizne" na kostce. Pielegniarka powiedziala, ze krew powinna sie sama wchlonac, ale minal juz tydzienm a krew dalej sie zbiera i zbiera. Czy mozna cos z tym zrobic? Czy powinnismy dzialac? Prosze o odpowiedz, poniewaz obydwoje sie martwimy. Dziekuje

Gość Miminka911
nikt nie wie co to jest?

Gość nie brzmi to zbyt fajnie
nie wiem co to jest ale napewno nie powinniście czekać. Działać. Może choc na chwile wrocic tu i sie dowiedziec?

Nie ma nigdzie w poblizu polskiego lekarza? Wydaje mi sie,ze jak najszybciej powinniscie cos z tym zrobic!To moze sie zle skonczyc!

Gość pani domu
niedobrze to wygląda , jak najszybciej do lekarza lub znajdzcie polską pielęgniarkę mają wielką wiedzę no i b. duż jest ich na kontraktach UK ,

Gość Miminka911
dzieki:)