Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julienne 167cm :)

Sorry ale niskie dziewczyny wyglądają paskudnie

Polecane posty

Noxelia No właśnie, NIEWAŻNE, a tak poza tym chyba miałaś wyjść stąd:O?

trudno ci bedzie wykasowac az 2617postow nabite w 3 miesiace :) pozatym wstydzisz sie czegos? przeciez my tylko mowimy o tym o czym Ty pisalas wczesniej, same sobie klody pod nogi stawiasz

Gość Niska i co
Dlaczego niby niskie dziewczyny są be? Sama mam 164 czyli średnio nisko :P a moj facet ma 190... ;) Fakt, musze przyznać że razem wygądamy troche komicznie, ale w niczym nam to nie przeszkadza :) przyzwyczailiśmy się i ludzie z naszego otoczenia również. Mnie osobiście strasznie podobają się niskie dziewczyny :P Może nie tyle niskie, co filigranowe ;) niskie, szczupłe, drobne- są urocze :P Ważne żeby być proporcjonalnym- ja niestety mam za wąskie ramiona więc do miana zgrabnej wiele mi brakuje, ale nie narzekam ;) Za to wyższe dziewczyny mają łatwiej z utrzymaniem figury, bo wzrost dodaje im smukłości ;) i nie muszą się przejmować, ze 5 kilko zapomnienia uczyni z nich pulpeta :P Reasunując byleby nie być skrajnie niską lub skrajnie wysoką a wszystko jest ok :D

nie dasz rady tu moderatornia sie takimi sprawami nie przejmuje, zreszta sama widzisz ile jest glupich topikow ktore powinny byc usuniete a nie sa

Gość i tak cie wyrucha i zostawi no
xa :classic_cool: 🖐️

Gość oj noxi noxi
skoro masz problem,to won zap.i.erda.laj do psychiatry i najpierw sie wylecz,zanim cos napiszesz,zamiast robic z siebie idiotke na kaffe i usprawiedliwiac to swoim "problemem":O 🖐️

Niska i co 164 i 190 wygląda komicznie? :O Moja koleżanka ma 155cm, a jej chłopak 193cm i ładnie razem wyglądają. To wg Ciebie np. dziewczyna o wzroście 155cm z chłopakiem o wzroście 181cm będzie wyglądała klomicznie? :O echhh, uśmiałam się, że hej ...

Gość przyłączyłam się wczoraj
a ja mam 149cm i kto mnie pobije? I nie uważam, że wyglądam źle. Jak sie ma proporcje ok, to wygląda sie jak pomniejszenie w skali przecietnej kobiety. jeśli nie ma obok kogoś wysokiego, nikt po zdjeciu by nie stwierdził, że jestem niska. Gorzej jest jednak z utrzymaniem wagi - chwila nieuwagi, przez miesiąc troche sobie dalam na luz z jedzeniem i +5kg. a 5kg na kims takim jak ja to duuuuużo.

Ojj. Współczuję, >150cm to nie za fajnie ... To już chyba karłowatość gdzieś tu się zaczyna :(

Gość przyłączyłam się wczoraj
hehe karlowatość jest wtedy, gdy masz np. głowę i ręce jak wysoka osoba, a reszta jest skrócona... wiem bo mi w podstawówce badali hormon wzrostu i inne takie jak byłam niższa od innych. karłowatość to nie jest tylko niski wzrost ;-) a ja mam wszystko malutkie po prostu ;-) i źle mi z tym nie jest. Owszem, mogłab ym być wyższa, to byłoby latwiej, nogi nie zwisałyby z krzeseł, w aucie nie musialabym klaść poduszek na siedzenie... ale taka sie urodziłam i nie zamierzam mieć kompleksów, lubie siebie :-) na brak powodzenioa nigdy nie narzekalam, od 4 lat mam super faceta (170cm jakbyscie pytali ;P ) i jest ok.

Noxelia - powiedziałam Ci coś i tak zrobię! Koniec tego!😠 Co Ty sobie do cholery wyobrażasz? To są groźby karalne dziewczyno opanuj się! btw. Faktycznie szybko...widać,sie nie szanujesz tak jak zapewniałaś...co nieco odbiega od ''średniowiecznych'' nawyków. jesteś nieźle zwichrowana😡

Gość Oprócz wzrostu
Jesli sie jest dobrym i milym -to wzrost nie ma nic do paskudnosci.Liliput czy żyrafa?

Gość zawsze mala
ja mam 158 masakra powiem wam...szafki w kuchni nisko kazdy 1 kg na ciele widac spodnie wszystkiie dlugie... a maz 185 jak dziecko przy nim... ale coz nie uroslam i tyle a tak te 10 wiecej marzenia miec

Gość gość
Nie cierpię niskich bab,są paskudne,wredne,takie psy zaczepno obronne: najpierw zaczepiają a potem trzeba bronic.Wywołują odruchy wymiotne i chęć przywiazania ich do torów kolejowych.A gościu 190cm przy babie 160cm wyglada wrecz żałośnie,to oznacza ze ma zapedy pedofilskie.