Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julienne 167cm :)

Sorry ale niskie dziewczyny wyglądają paskudnie

Polecane posty

Gość zajebiscie tancza
widac ze super wesele, na takim bym sie chciala obawic a nie jakies kiczowate imprezy z pijanymi wujkami

bo mi sie chce szukac Twoich wypocin.. :/ piszesz tu codziennie od rana do nocy, nie mam czasu na szperanie Twoich dennych postow

Gość karaluszek:___
A ja Mam 159 cm I jest mi z tym cholernie Fajnie ani centymetra więcej:D na brak powodzenia nie narzekam.A i pozwolić sobie mogę na wysokie buciki :D Mam Przyjaciółke która ma 170 i co biedna cały czas mi mówi że tak by chciała,założyć wysokie szpilki ale nie może sobie pozwolić bo wygląda naprawdę nie ciekawie :)

tak tyle ze ja mam nick 6 lat a Ty 3 miesiace, roznica nie? prosze bardzo, moze nosi rozowe koszule ( co w Portugalii nowoscia nie jest ) ale przypierdolic tez potrafi i to niezle, wiec uwazaj na slowa wariatko z piekla rodem

nie badz taka pewna ;) a tak pozatym faceta znasz z 2 randek i juz jest Twoj? szybka jestes :D

Gość :)) juliene czy jak ci tam
niska dziewczyna odbiła ci chłopaka i teraz ziejesz jadem???

bazienka jesteś prawie wzrostu autorki (4 cm różnicy) więc na co masz narzekać? Przecież nie masz 155 cm :)

Gość ja mam 158 i super faceta
:P

Noxelia Po co ty tu, przecież nikt tu cie nie chce :O A ta dalej siedzi, ehh troszkę honoru :O

Gość klnbo
nie widze nic obrzydliwego w niej. popatrz sie na siebie zamiast innych krytykowac, nikt nie jest idealny bez przesady

jak mozna byc wampirem uwiezionym w ludzkim ciele? albo sie nim jest albo nie :P koniec kropka

Gość kattie waiitie
jak bym miala mniej niz 170cm to bym chyba miala wieczną depresje czulabym sie jak gówno. mam 171cm i uwazam ze to za mało a ponizej..Boze to okropne

Gość LL daj juz spokoj tej nieszcze
snej Noxi,bo widac,ze dziewczyna ma powazny problem ze soba i powinna isc do dobrego psychiatry,a sama rozmowa z nia to strata czasu i stukania w klawiature;)

Acha,i masz racje,ze wampirem sie jest albo nie:) Noxi-idz sie leczyc,zamiast siedziec na forum i jeszcze bardziej sie osmieszac:O🖐️

LL-po ooja zadawac sie z wariatami:) sa bardziej kreatywne zajecia,jak np.nie zwracanie na nich uwagi:P