Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz1988

Dwa pytania odnoście prezerwatyw

Polecane posty

Gość Tomasz1988

Dotychczas kochałem się z kobietą bez prezerwatywy (ona brała tabletki), nie jesteśmy już razem. Teraz poznałem kobietę z którą bym chciał współżyć ale ona nie bierze tabletek. Zastanawiam się czy po wytrysku mam zmienić prezerwatywę na druga by kontynuować stosunek ? czy mogę dojść drugi raz w tej ? (w przypadku tabletek nie miałem takiego problemu więc nie wiem. Drugie moje pytanie jest odnośnie zostawiania prezerwatyw w samochodzie. Tzn. jeśli w samochodzie jest 35 stopniowy upał lub więcej nawet to czy z gumkami się nic nie dzieje? Czy mogą się jakoś uszkodzić od tego ciepła ? Wszystkie pytania są na poważnie i proszę o normalne wypowiedzi.

Gość 1. zmien gume, umyj przedtem
wiesz co 2. nie wiem

Gość Tomasz1988
Dzięki za odpowiedź, serio nie wiedziałem, nie miałem prędzej styczności z gumkami, swoja droga to trochę denerwujące musi być aby zakładać kolejna gumkę, no ale przynajmniej wiem teraz ze trzeba. A z tymi gumkami w samochodzie na słońcu ktoś się wypowie czy taka gumka może się uszkodzić lub skurczyć czy cokolwiek z nią się może stać ?

Gość podniesc znowu jeszcze raz
Skurczyć się nie skurczy... ale czy się nie rozlasuje? na pewno bedzie okropnie pachniec!