Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam dość takiego kraju

KLUB POPARCIA Janusza Korwina Mikke

Polecane posty

Gość shatyn nie shatyn
wykryła że jestem shatyn. co za porażka:O za to nie odniosła się do kłamstwa swojego "gólu"

Nikt nie klamie Shatyn, bo dorejestruja, tylko po czasie ( w wyniku pewnych zaniedban ze strony koordynatorow niestety)- a taki glos sie juz nie liczy. Jak chcesz koniecznie zabrac glos, to moze przeczytaj caly blog, fanpage- wtedy bedziesz wiedzial skad te sprzecznosci. Amen. Dlaczego nie podpisujesz sie na czarno, tylko znow z pomaranczy?

Gość shatyn nie shatyn
znowu mnie rozgryzła. jeszcze większa porażka. to w ilu okregach jest zarejestrowana np?

Gość shatyn nie shatyn
no jest napisane powyżej ale sekretarz mówi co innego i JKM też co innego.

Gość po czasie to nie ma znaczenia
co dorejestrują. znaczenie ma co zarejestrowano do 24 wczoraj. ale zaraz "mam dość" coś mądrego nam napisze, to co ja będę tłumaczyć. ona wszystko wie najlepiej.

Gość shatyn nie shatyn
nie możemy pojąc ile w końcu list zarejestrował JKM.

Gość wygrał ten korwin czy nie
wygrał?

Gość Korwin-Mikke wygrał wybory
jego partia Nowa Prawica osiagneła wynik 300 posłów do Sejmu i 80 posłów do Senatu. JKM zostanie premierem. Czeka nas wspaniała przyszłośc bo jak tylko obejmie urząd wprowadzi swoje reformy. Nie będziemy płacili podatków, Vatów sratów i ZUSów srusów. Wreszcie będzie pięknie.

Juz Ci pisalam Shatyn, ze sie odwoluja, i teraz czekaja na rozstrzygniecie. Ja na Twoim miejscu bardziej martwilabym sie spadajacym POparciem partii, ktora najpewniej placi Ci za zasmiecanie kafeterii. Jezeli do sejmu wejdzie Palikot masz jak w banku, ze na wierzch wyplyna wszystkie "cuda" jakich dokonala PO, a do ktoyc jakos sie nie przyznala, zamiatajac je pod dywan. Partia PO, tora przypomne zadluza kraj 2 razy szybciej, niz to czynil Pan Gierek. Ktora mimo pracujacych jeszcze rocznikow wyzu demograficznego (z lat powojennych, i po stanie wojennym) na roczniki nizu demograficznego, czyli najlpszej sytuacji demograficznej- ZACIAGA KREDYTY, rabuje Fundusz rezerwy Demograficznej, i zadluza kraj w kazdej kolejnej sekundzie na 6 tys zlotych. 🖐️

Gość enooo nie pędzcie tak
z tym topem bo nie NADANŻAM

Gość Jowitka9876
Jedno jest pewne każdy ma swoich zwolenników i każda partia ma jakieś grzeszki o których nie mówi, sądzę, że niestety w Polsce nigdy nie będzie jak w utopijnym kraju bo to jest po prostu nierealne, zawsze znajdzie się człowiek który nie będzie myslał o społeczeństwie tylko o sobie i tym samym będzie zdzierał kasę z podatków do swojej kieszeni. Ja polecam sie nie denerwować tylko czekać na rozwój wypadków w sumie i tak nic nie poradzimy na to co się dzieje ;/ za to polecam zrelaksować się i pośmiać się rpzy ciekawej grze z politykami w roli głównej ;) http://www.facebook.com/polskawbudowie?sk=app_297566350340

Gość klub poparcia palikota
pozdrawia frajernię od jkm :classic_cool:

Jeszcze niedawno szanowna autorka topuku tak pisała... " 10:24 [zgłoś do usunięcia] mam dość takiego kraju jedna dwie osoby- dokladnie jest tak, jak piszesz. Jezeli ktos ma jakies puytania, albo inne zdanie i chce porozmawiac to zapraszam, i stawie sie na pewno na debate Co do o zesz- gosc nie ma za bardzo pojecia o rzeczywistosci, faktycznie na innych topikach tez zostal zjechany, i zrownany z ziemia- szuka swojego szczescia po kafe, ale jak widac z jego pogladami nie identyfikuje sie prawie nikt- chyba, ze na pomaranczowo, lub na czarno (ze swiezo zalozonym nieckiem) co nie swiadczy za bardzo o jego wiarygodnosci Moje ambicje i cierpliwosc niestety przewyzszaja troche poziom tlumaczenia komus ze czarne jest czarne, a biale jest biale. Zeby rozmawiac na powazne tematy trzeba jakis pulap jednak osiagnac, iz niego startowac. Inaczej nie da rady. Co najsmieszneijsze- tez 50cio letni facet gania po topikach jak szalony, gdzie go wywala, idzie na inny sie produkowac, a jezeli sie skompromituje- zaklada nowe czarne konto. Ludzie rownaja go z ziemia, obrazaja- a on jest widac totalnie bez ambicji, ze sobie na podobne zacowania pozwala." ----------------- I okazało się że z poglądami moimi (przynajmniej w sprawie Korwina) indentyfikuje się bardzo wielu ludzi, którzy Korwinowi nie udzieliło poparcia. Okazało się że to Korwin jest oderwany od rzeczywistości a nie ja. Mało. Okazało się że to szanowna autorka jest oderwana od rzeczywistości a z jej pogladami identyfikuje się bardzo mało osób (patrz poparcie dla Korwina). No i okazało się że to szanowna autorka się skopromitowała popierajac Korwina i podzielajac jego poglądy... "Zeby rozmawiac na powazne tematy trzeba jakis pulap jednak osiagnac, iz niego startowac. Inaczej nie da rady." No własnie droga autorko. No własnie. Z tym że to twój poziom nie pozwolił na start...:O

A teraz droga autorko, nie mając nic merytorycznego do napisania, poobrazaj sobie moją osobę. Tzn próbuj poobrazać. Bo za mały jesteś pikus, żeby obrazic kogoś takiego jak ja. Po prostu nie masz na to żadnych szans. Ale wyładowac swoje frustracje możesz. Mnie to ani ziębi ani grzeje.Pokaż, że ty masz ambicje....:D:D:D:D:D

Gość jkm jest równie nieudaczny
jak osoby go popierające :classic_cool:

Oj, Shatyn, Shatyn- Jestes oderwany od rzczywistosci, bo nie wiesz, co sie niedlugo stanie z tym krajem. teraz, jestesmy na takim etapie, ze jezeli zacisniemy pasa, to mozemy sie uchronic przed katasrtofa, jaka czeka nas za kilka lat. Bedziemy w takim samym polozeniu, jak teraz Grecja, Hiszpania, Wlochy, Irlandia.... nie splacamy kredytow, ktore zaciagamy- niedlugo nie bedziemy w stanie splacac nawet odsetek od tych kredystow. Zadluzenie panstwa siega 55% PKB- przy pracujacych wyzach demograficnzych (czyli najwyzszych mozliwych skladkach odprowadzanych z podatkow), prywatyzacjach i pomocy z UE. Tusk wyprowadzil z Funduszu Rezerwy Demoigraficznej 4 MILIARDY !!!!!!!! Jezeli w czasach, gdy na nize demograficzne pracuja 2 wyze demograficzne- Tusk siega do samego dna kieszeni- to jaka ma strategie na czas, gdy na 2 wyze demograficzne beda pracowac nize???? SLUCHAM, SHATYN- ODPOWIEDZ PROSZE. Alez to nie jest zadna tejemnica, ze Tusk ma najwyzsze poparcie. W koncu glupich jest w kraju wiecej, niz madrych :classic_cool: Gdy zapytasz przecietnego Kowalskiego czym jest np FRD, na czym polega system ubezpieczen spolecznych czy tam od czego zalezy inflacja- wiecej niz polowa obywateli nie bedzie miala o tym bladego pojecia. I takie same ciolki ida glosowac, i wybieraja wlasnie tych, ktorzy im naobiecuja gor ze zlota. Te 10-15% roztropnych zada najpierw pytanie- skad wziac na to kase???? I takie pytania pozostaja bez odpowiedzi. Shatyn, nie bede Cie obrazac. Tyle ludzi juz to uczynilo, ze zal mi Ciebie szczerze, i nie bede sie dokladac :D Poza tym- skad ta panika? JKM startuje w wyborach, tylko nie we wszystkich okregach- wiec prosze glosowac !!!!!

Gość chlopak a jaki burak
Nie rozumie. czemu elektoratPALIKOTA (w tym ja) ,obraza w tym temacie prawice jkm.. Kto jak kto panowie ,ale Jkm jest jedynym slusznym ,po palikocie kandydatem do biurka premiera.

Bo Shatyn jest zarabiscie krotkowzroczny, i niestety nie potrafi przewidziec jak skonczy sie wieczne zapozyczanie sie przy niesplacaniu poprzednich kredytow. Jezeli JKM nie bedzie w moim okregu- pewnie oddam glos na Palikota, ktory ma JAKIKOLWIEK SENSOWNY program gospodarczy...... I poprawka- JKM nie nadaje sie na Premiera, tylko na Krola... ;)

Gość jkm przegrana frajernia
jednoprocentowa :D

W tej chwili takie obietnice (o obniżeniu podatków m.in.) składa Jarosław K. i raczej pedzie ku przegranej. ---> W TWOICH OCZACH OWSZEM :D Nie wiem bo nie jestem wróżka ---> NIE TRZEBA BYC WROZKA, ABY WIEDZIEC CO SIE DZIEJE, GDY ZARABIAMY MIESIECZNIE 2 TYS ZLOTYCH, A WYDAJEMY 5 TYS ZLOTYCH, I STAN TEN TRWA OD KILKU LAT. :O Chyba nie startuje bo warszawska lista nie przeszła ale moge się mylić... ---> RACZEJ SIE MYLISZ, ALE POCZEKAJMY NA ODWOLANIE... A najbardziej znający się na tym ludzie (ekonomiści z agencji ustalających rating) utrzymując wysoki jak na Polske rating, "mówią" że jest nieźle i nic nam nie grozi. --> JA TUTAJ WKLEILAM DUZO BARDZIEJ WIARYGODNE DANE, KTORE SZACUJA NASZ WZROST GOSPODARCZY W OKOLICACH 2020 ROKU NA 1% Ani oni ani ty nie macie szans na to żeby mnie obrazić... To jakby Burek usiłował pogryźć czołg... ---> NO JAK NA RAZIE PRZEZ ZNAKOMITA WIEKSZOSC UZYTKOWNIKOW TO TY ZOSTALES MIANOWANY OWYM BURKIEM. CHOCIAZ WLASCIWIE BIORAC POD UWAGE INWEKTYWY, JAKIE W TWOJA STRONE KIEROWANO, TO 'BUREK' BRZMI JAK NOBILITACJA :D :D :D tak tak, tlumacz sobie jak chcesz.. mnie nic do tego, swiat marzen jest piekny i rozumiem, ze ciezko zejsc Ci na ziemie ;)

Wiesz Shatyn, naprawde- dalbys juz sobie spokoj z wypisywaniem tych marnej jakosci elaboratow. Nie bede tego komentowac, bo az nie do wiary, ze ponad 50cio letni facet stara sie udowodnic 22-latce, ze wiecej od niej w zyciu osiagnal, i wiecej przezyl. To jest wybitnie zenujace. Moze odniose sie tylko do ostatnich Twoich slow- "I m.in. dlatego nie jesteś w stanie mnie obrazić. Ani ty ani tobie podobni. Jestem miliony kilometrów wyżej niż ty z cała resztą hałastry... Jestem na poziomie nieosiągalnym dla kogoś takiego jak wy. Dlatego dałem porównanie z Burkiem ale tak naprawde to powinno być porównanie mrówki i Wawelu... Chciałem tylko być delikatnym... Dlatego nie macie możliwości obrażenia mnie... To zupełnie nie ten poziom, nie ta liga...' ---> TAKICH RZECZY NIE PRZYSTOI O SOBIE MOWIC, PO PROSTU. CZLOWIEK SWIATLY, WYKSZTALCONY O TYM WIE. OD OCENIANIA CIEBIE SA INNI ( A JAKIE MAJA O TOBIE ZDANIE, JUZ TY DOBRZE WIESZ :D). OCZYWISCIE SAMOOCENA JEST NIEZWYKLE WAZNA, NATOMIAST NIE LICZ NA TO, ZE LUDZIE, KTORZY WIDZA FACETA PO 50-TCE CODZIENNIE PRZESIADUJACEGO NA KAFETERII, KTOREGO GLOWNYM ZAJECIEM JEST ROBIENIE WKLEJEK Z GAZETY SZECHTERA RANO WIECZOR WE DNIE I W NOCY- BEDA CIE TRAKTOWAC POWAZNIE, JAKO CZLOWIEKA SUKCESU (ktorego praca zawodowa, jak to sam stwierdziles bezposrednio wiaze sie z siedzeniem na portalu kobiecym :O), Z WYZSZYCH SFER, I ZNAJACEGO 'WIELKICH TEGO SWIATA' (chyba z okladek gazet :O) Pisanie o sobie, jako o Wawelu a o innych jako mrowkach- rozlozylo mnie na lopatki :D Rozwazam powaznie umieszczenie tego w mojej stopce. I jak Ty chcesz, aby traktowano Cie powaznie? Chlopie..... opamietaj sie :O O moje wychowanie sie nie martw- bardziej o swojego syna, ktorego uczysz zapewne, ze "na szacunek trzeba sobie zasluzyc", i ktory ma swietny wzorzec do nasladowaia- ojca, ktory siedzi calymi dniami na forum dla kobiet, i wykolca sie z 22latka o to, kto juz wiecej w zyciu przezyl, i probuje sie z nia porownywac :O Moja rada- temat jest dla osob, ktore popieraja JKM- tak wynika z jego nazwy, albo osob, ktore chca sie czegos o nim dowiedziec. WIec to proste, ze nie znajdziesz tu poklaksu. Moze po prostu zajmij sie czyms pozytecznym, a nie marnuj energii na to, co i tak na tym temacie nie zostanie docenione :O 🖐️

mam dość takiego kraju Wyżej srasz niż dupę masz. Nie sil się na bycie intelignetną, bo jeszcze Ci brakuje. Niepotrzebnie to robisz, a argument "NO JAK NA RAZIE PRZEZ ZNAKOMITA WIEKSZOSC UZYTKOWNIKOW..." jest z dupy.

Jak juz kiedys pisalam- Wasze zdanie mi zwisa i powiewa 🖐️ :D :classic_cool: Wiec mozesz sie Amirol produkowac dalej, tylko po co? Naprawde, mialabym wielki problem, gdyby osoby pokroju Ciebie, Shatyn wyrazaly sie o mnie w superlatywach. Wiec Twoje obelgi sa niczym woda na moj mlyn :) a argument "NO JAK NA RAZIE PRZEZ ZNAKOMITA WIEKSZOSC UZYTKOWNIKOW..." jest z d**y. --> NO NIE POWIEDZIALABYM :D Spojrz tylko jaka panuje atmosfera na tematach Shatyna, i w miejscach, gdzie sie pojawia. Stek wyzwisk, plucia po sobie, i wylewania pomyj na niego. Ale to nic, przeciez On jest niczym WAWEL :D niezniszczalny :classic_cool: Tak wiec gosciu- oszczedz sobie i daj na zatrzymanie 🖐️ Sam sie wpakowales na moj temat, nie chciales go opuscic mimo prosb nie tylko moich; czego jeszcze tu szukasz? Idz na swoj topic, tam przemawiaj do ciemnego ludu i edukuj te wszystkie mrowki o ktorych pisales. We mnie wywolujesz tylko smiesznosc, i politowanie, wiec 🖐️

Na każdym politycznym topiku tak jest. Widziałaś co się działo/dzieje u solansz? Zdominowały go pomarańcze. Ty w swoim topiku przez jakiś czas nie pisałaś i też były różne jajca, które modki usuwały. Shatyn jest widoczny poprzez swoje wpisy, a i też przesadził z piękną żoną i znajomością Jerzego Sturha, dlatego tak się czepiają. I ja się nabijałam pod różnymi nickami. Ale to wciąż argument z dupy. Nie pomoże jeśli chcesz się pozbyć stąd pewnych osób.