Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes tu?

Szukam Sossssa ważne

Polecane posty

Gość IMO13830
jestes gejem sosss?

Gość wojtek gay
chodze z sosssem na gay party

Gość IMO13830
Sisik - a drugie pytanie? A przy okazji uspokój fanki, bo się podszywają. :classic_cool:

Gość ja nie moge :D
ja nie wiem co Wy chcecie od tego sosssiczka? jakim gejem? :O mial przeciez dziewczyne... jest normalnym chlopakiem czy tam facetem! spalam z nim to wiem!

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Ty też Sos ćpasz te gówna na rozbudowę tkanki mięśniowej?" O Boże - ale czego miałbym spodziewać się po Kocie...

Gość wojtek gay
duzego ma penisa?

U mnie w pracy ci idioci się faszerują jakimś gównem :/ I "rzeźbią":D Wiem, że tatuaż korci, ale się zastanów na spokojnie:) I na łydce to dla faceta raczej średnie miejsce;)

Gość IMO13830
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; "nic nie cpam : ) jestem przeciwnikiem odzywek" A co o nich wiesz oprócz "łaaaaaa, one są be, bo tak uważam i już! :classic_cool:

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "U mnie w pracy ci idioci się faszerują jakimś gównem :/ I "rzeźbią" Kocie - sama widzisz...idioci, czy dlatego, że "idioci" je biorą to musi oznaczać, iż wszyscy stosujący odżywki są idiotami, a specyfiki szajsem? Samochodami także jeżdżą idioci...

Gość IMO13830
ja jestem najwiekszym koksem w gimnazjum

bo byłem nimi zafascynowany ale po głębszej analizie i wywiadzie przejrzałem na oczy ;) co do tatuażu to wiem ze lubicie jak facet ma na ramieniu przedramieniu szyji, ogólnie górna czesc ciała ale na szczupłym ciele zle to wyglada wiec dolne partie ciała sa dla mnie okej : )

Gość IMO13830
ty chudzielcu jebany

Gość IMO13830
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; "bo byłem nimi zafascynowany ale po głębszej analizie i wywiadzie przejrzałem na oczy" "Spojrzeniu na oczy". Oj Sosik, strasznie chrzanisz - powiedziałbym nawet, że jesteś hipokrytą. :classic_cool:

Gość vraerg
mi sie podobają jedynie na plecach ewentualnie na klacie ale nie na koniczynach

W eter rzucę coś takiego, facet który rzeźbi się na siłce i faszeruje gównem a potem bardzo często nawet trawnika nie skosi czy ogródka nie skopie raczej mnie śmieszy. Najładniejszą budowę mają Ci co pracują fizycznie (niekoniecznie zawodowo) bądź uprawiają sport który nie jest wyłącznie ćwiczeniem na siłowni i nie zamawiają tony specyfików by potem chodzić podjarani cały dzień jakby amfę wzięli (na pobudzenie metabolizmu).

Gość IMO13830
ja wbijem w dupe 10 strzałów omki i teraz mi kutas nie staje :(

Gość IMO13830
*wbiłem

Robisz tatuaż dla kobiet, no gratuluje Sos.... To ja chyba jestem teraz skreślona u większości facetów po zrobieniu tatuażu :P Nam, nie wiem jakim nam. Każdy ma swój gust. Na łydce mi się nie podoba i sama bym nie zrobiła, ale jeśli komuś to proszę bardzo, ale niech to przemyśli, a nie pod wpływem jakiejś laski.

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Ściana tekstu" Kocie - ale wytłumacz mi, dlaczego uważasz te środki za złe z powodu idiotów, który nie potrafią (i nie powinni) ich używać? Znowu analogia do samochodu - czy uważasz, że samochody są złem, bo debile potrafią kogoś skrzywdzić prowadząc?

kultura dokładnie tak jest, powiedzcie mi jak to mozliwe ze taki np 20 latek jest umiesniony i ma szeroka klate :D niby kiedy on to wyrzeźbił i na czym ? nad takim czyms pracuje sie latami : ) zra te swinstwa a pozniej chodza jak nacpani

Gość IMO13830
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; "powiedzcie mi jak to mozliwe ze taki np 20 latek jest umiesniony i ma szeroka klate niby kiedy on to wyrzeźbił i na czym ? nad takim czyms pracuje sie latami : ) zra te swinstwa a pozniej chodza jak nacpani" Bo bierze STERYDY, ale my tu mówimy o ODŻYWKACH, chyba że Ty nie widzisz różnicy. :classic_cool:

Uogólniam, pewnie są środki bardziej naturalne, pozwalające uzupełnić niedobory itp. Po prostu nie uważam, ze wprowadzanie chemii do organizmu niesie różne skutki (niekoniecznie zbadane) i jeśli się da lepiej tego unikać. Ale większość ludzi idzie na łatwiznę i nawet nie do końca wie co łyka. Oczywiście zostawiamy sportowców będących pod opieką lekarzy i dietetyków na boku, choć i tam różne rzeczy się dzieją.

Gość IMO13830
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; "odzywki to tez swinstwa : ) przeciez to sama chemia a tego nie bede brał" I zataczamy pełne koło. Odżywki sama chemia i świństwo, natomiast pryskane CHEMIĄ warzywa i owoce, oraz nasterydowane mięso jest cacy. Chłopie... Ponadto nikt Ci nie każe brać, ale skoro się nie znasz, to czemu wypowiadasz się w takim "władczym" tonie? Chyba, że mnie podpuszczasz. :classic_cool: