Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestes tu?

Szukam Sossssa ważne

Polecane posty

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie Kocie! Czy Ty czytasz moje wypowiedzi?

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "I dlatego na prawo jazdy trzeba zdać egzaminy a teraz bodajże co ileś lat będzie się przechodzić powtórne testy (albo dopiero ustawa będzie)." I tak oto wszelcy debile zostaną całkowicie wyeliminowani zza kierownicy. :classic_cool:

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "A Ty moje, pchło?" Jak już to "pchlarzu" pindo - jestem pro psy, chociaż koty także mają pchły. :classic_cool: Rozumiem, że się ze mną zgadzasz i wycofujesz swoje roszczenia jakoby to specyfiki były winne, a nie nieodpowiedzialni ludzie ich używający? ;)

Ale się zminimalizuje pewne ryzyko. Wg mnie lepiej podjąć pewne działania by zmniejszyć coś złego niż siedzieć z założonymi rękami, lecz jak widać pchły chyba mają takie rzeczy w odwłoku.

producenci wiedza ze im bardziej skuteczna odzywka tym lepiej sie sprzeda ale im skuteczniejsza tym wiecej chemii w niej jest

Na miano pchlarza trzeba sobie zasłużyć. Nie napisałam chyba, że TYLKO specyfiki są winne. Jakby nie patrzeć to ludzie je produkują i zarabiają na nich więc i tak dochodzimy do człowieka. Uważam, ze nie powinno się wprowadzać bez potrzeby gówna do organizmu, a niektóre gównem są. Gwoli ścisłości to niczego nieożywionego nie można za nic obwinić

Nie tak prosto Sos. Natura naprawdę daje ludziom ogromne możliwości, ale ludzie myślą, zę są od niej lepsi i nie muszą jej poznawać. Nie orientuję się dokładnie, ale w starożytnym Rzymie czy Grecji chyba przemysłu chemicznego takiego nie było?;)

Gość IMO13830
A ja rozumiem, że Koty wyciągają wnioski prosto spod ogona. Gdzie napisałem, że powinno siedzieć się z założonymi rękoma? Czy może nie zrozumiałaś, że mi chodzi o to, że ludzie posługujący się narzędziami są winni - NIE SAME NARZĘDZI. Sosik - rozumiem, że produkt przechodzący testy laboratoryjne może mieć zawartość czegokolwiek w sobie, bo testy te, są robione tak dla hecy? :D

a ty myslisz ze te wszystkie firmy farmaceutyczne sa stworzone dla naszego zdrowia czy własnego zarobku?:classic_cool:

Gość IMO13830
"Ty też Sos ćpasz te gówna na rozbudowę tkanki mięśniowej?" Twoje słowa Kocie. Zauważ jaki mają ton. "Uważam, ze nie powinno się wprowadzać bez potrzeby gówna do organizmu, a niektóre gównem są." Niektóre gównem są, ale pisze na opakowaniu które są gównem, a które nie i znowu sprowadza się do ludzi - wybór świadomy/dobry, albo debilny zależy od nich. A czasami potrzeba się wspomóc (tutaj zabrzmiało to jakbym był dilerem).

Gość IMO13830
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; "a ty myslisz ze te wszystkie firmy farmaceutyczne sa stworzone dla naszego zdrowia czy własnego zarobku?" Sosik - wszystko jest pro biznes - nawet wiara. Jedynie nie rozumiem czemu tak się burzysz na odżywki, ale na leki i żarcie już nie.

bo jedzenie jeszcze mamy zdrowe ale ty tego nie wiesz bo mieszkasz w miescie a co do lekow to bierzesz z koniecznosci : )

Mozliwe, że i nacechowane. Jestem cięta na pewnego imbecyla który mi nawet proponował jakieś cholerstwo na przybranie wagi... Wspomóc...więc wystarczy poświęcić czas by starać się znaleźć środki stymulujące niekoniecznie będące sztucznie produkowanymi specyfikami. Czyżby Pchły miały doświadczenie?

Gość IMO13830
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; "bo jedzenie jeszcze mamy zdrowe ale ty tego nie wiesz bo mieszkasz w miescie a co do lekow to bierzesz z koniecznosci : )" Tak - zdrowe jedzenie. Kurczaki hodowane z troską i miłością, warzywa i owoce niepryskane, krowy dojone ręcznie, kury znoszące jajka na malowniczych farmach. Słowem - sielanka. :D No fakt - branie chemii z konieczności, to już zupełnie co innego niż branie chemii, żeby się wspomóc. :classic_cool:

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Czyżby Pchły miały doświadczenie?" PCHLARZE - jak już kiedyś Kocie rozmawialiśmy, potrafią korzystać z internetu. A także użyłem paru odżywek czasami skutki były gorsze, czasami lepsze. Ale wszystko można było przewidzieć czytając głupi nadruk z tyłu paczki ze zrozumieniem...

Gość łysy20
WITAM WSZYSTKICH!!! SPRZEDAM STERYDY ANABOLICZNE KONTAKT ZEMNA TO MAIL. Anapolon50mg@vp.pl g.g 32888914 W MOJEJ OFERCIE ZNAJDZIECIE PRODUKTY TAKICH FILM JAK: RAZAK, APX LABS, AXIO LABS, PHEONIX LABS, DESMA, ATOMIC LABS, BRD-FID, ALCHEMIA, LA PHARMA, JELFA, EUROCHEM, GENEZIS, BALKAN... I WIELE INNYCH ZNANYCH I CHWALONYCH MARK PRODUCENTOW! SPRZEDAJE SPRAWDZONE PRODUKTY... JESLI JESTES ZAINTERESOWANY KUPNEM STERYDOW ANABOLICZNYCH NAPISZ DO MNIE, ZAWSZE MOGE ROWNIEZ POMOC W DOBRANIU ODPOWIEDNICH PRODUKTOW DLA CIEBIE ORAZ DAWKACH CO JEST B.WAZNE BY EFEKTY BYLY ZADOWALAJACE... ZAPRASZAM POD MAIL. Anapolon50mg@vp.pl g.g 32888914. Pozdrawiam

Gość łysy20
WITAM WSZYSTKICH!!! SPRZEDAM STERYDY ANABOLICZNE KONTAKT ZEMNA TO MAIL. Anapolon50mg@vp.pl g.g 32888914 W MOJEJ OFERCIE ZNAJDZIECIE PRODUKTY TAKICH FILM JAK: RAZAK, APX LABS, AXIO LABS, PHEONIX LABS, DESMA, ATOMIC LABS, BRD-FID, ALCHEMIA, LA PHARMA, JELFA, EUROCHEM, GENEZIS, BALKAN... I WIELE INNYCH ZNANYCH I CHWALONYCH MARK PRODUCENTOW! SPRZEDAJE SPRAWDZONE PRODUKTY... JESLI JESTES ZAINTERESOWANY KUPNEM STERYDOW ANABOLICZNYCH NAPISZ DO MNIE, ZAWSZE MOGE ROWNIEZ POMOC W DOBRANIU ODPOWIEDNICH PRODUKTOW DLA CIEBIE ORAZ DAWKACH CO JEST B.WAZNE BY EFEKTY BYLY ZADOWALAJACE... ZAPRASZAM POD MAIL. Anapolon50mg@vp.pl g.g 32888914. Pozdrawiam

A to PCHŁY czytają ze zrozumieniem, ciekawe... Koty mają uciążliwe Pchły czasami, prawda? Szczególnie jak opisy na opakowaniach są w języku jakim włada osoba spożywająca zawartość.

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "A to PCHŁY czytają ze zrozumieniem, ciekawe..." Podobny sceptycyzm mam zachowany także do Kotów... "Koty mają uciążliwe Pchły czasami, prawda?" Mają i że tak brzydko powiem, gówno mogą z tym przybytkiem zrobić. "Szczególnie jak opisy na opakowaniach są w języku jakim włada osoba spożywająca" A czasami nawet dwóch. :classic_cool:

Mogą się ewentualnie przyzwyczaić. Bądź wytarzać sie w czymś co Pchły odstraszy...i chyba ten specyfik dziś przestał działać. Dwóch? Gwara prócz śląskiej i kaszubskiej się nie liczy.

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Mogą się ewentualnie przyzwyczaić. Bądź wytarzać sie w czymś co Pchły odstraszy...i chyba ten specyfik dziś przestał działać." Lisy powoli nurkują w wodzie czekając aż pchły spierdolą im na czubek nosa, a wtedy chlup do wody i robale się kapią. No ale lis jest z psowatych - nie to, żebym twierdził, iż koty są zbyt głupie na taki manewr. Poza tym pchły ponoć są przyciągane głupim chrzanieniem. To wiesz teraz co robić, aby się ich pozbyć :classic_cool: "Dwóch? Gwara prócz śląskiej i kaszubskiej się nie liczy." Osoba niesłowna mówi o słowach, ciekawe... A teraz dobranoc.

Gość IMO13830
musze zwalic konia przed snem