Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

niezaspokojona...

Polecane posty

Gość mychaaaa

jestesmy ze soba od grudnia. Do tej pory nie uprawialsy seksu mimo ze co tydzien razem spimy. Sa pieszczoty etc i na tym koniec... czuje sie troszke niezaspokojna z tego wzgledu a palcowka tez mnie nie rusza az tak bardzo... Ogolem jest to cudowny facet, czuly i kochjacy ale jesli chodzi o lozko... no nie bardzo ;/ Jestem raczej atrakcyjna wiec rzecz nie w tym...mysle ze chodzi o o ze : spotklismy sie po 3 miesiacach pisania, po 2 miesiacach pierwszy poccalunek, po 5 miesiacach wyznanie milosci... moze z tym tez czeka bo u niego wszystko tak ?

Gość 09876
no to trochę długo tzn też zależy ile macie lat?

Gość zapewne
tak właśnie jest

Gość mychaaaa
on 24, ja 21

Gość singlemalt_singiel
hmm... ja chętnie go "wyręczę" bo wygląda na to, że się nie doczekasz porządnego traktowania ;).A tak serio to myślę, że jeśli Ci na nim zależy to powinnaś pomóc mu się przełamać, rozkręcić.. Robisz mu loda? Pewnie nie jak on taki świętojebli*wy bo obawiasz się , żeby Cie od razu nie zaszufladkował on starszy ty młodziutka. Zresztą co to za typ , który w wieku 24 lat nie zna natury kobiety w Twoim wieku..albo nie ta chemia. jak się męczysz to i tak prędzej czy później znajdziesz to czego szukasz ..powodzenia :)

Gość _Misiek__
A poco ma się spieszyć? Wszystko po kolei.

Gość hjgdhdghsg
POwyżej yntelygent w całej okazałości :o

Gość takise
masz chlopa ze sprzeetem tyle ze on nie wie po co go ma , a moze to kobieta? sprawdzalas?

Gość mychaaaa
dokladnie jak ktos powiedzial, loda mu nie robilam bo boje sie jego reakcji. Poza tym on jest czuly, jego ruchy sa delikatne etc. a mam raczej wyzszy temperament... nie wiem co zrobic. Nie zaproponuje mu przeciez pierwsza bo ... On jest chetny do ronych zabaw, pieszczoty zaczyna pierwszy ale sexu zero...

Gość Baretk_Kozioł
Mycha, to już czas najwyższy zacząć oswajać tego faceta, z tym, że jesteś młodą kobietą i masz określone potrzeby. Jak jest taki nieśmiały, to stopniowo delikatnie próbuj przejąć inicjatywę. Przytul się, nie wstydź się zaproponować bliskości, czułości. Pokaż mu, że podoba Ci się i pamiętaj, nawet jakby to był prawiczek, za nic nie daj poznać po sobie, że mu coś nie wychodzi. Cierpliwie powolutku oswajaj go ze sobą. Ktoś tu fajnie kiedyś napisał, że dziewczyna mu powiedziała jak za pierwszym razem nie wyjdzie, to za drugim, albo za piątym wyjdzie, już ona się o to postara, w każdym razie musisz mu pokazać, że chcesz aby było wam dobrze i jakby co nie odrzucisz jego nieporadności. Zrób tak żeby się nie bał i nie wstydził jak masz ochotę popieścić jego męskość, zacznij od niechcenia go tam smyrać, to ma być przyjemne a nie stresujące. Może też być tak, że boi się zostać ojcem, wiesz antykoncepcja w takim razie to podstawa. Zadbajcie o to wspólnie.

Gość Baretk_Kozioł
Mycha, to jeszcze raz ja, jak napisałaś o tych jego delikatnych ruchach to stawiam dolary przeciw orzechom, że facet ma zerowe doświadczenie z płcia piękną. Jak go naprawdę kochasz, to przygotuj się na długą drogę, ale zapewniam Cię, nawet takiego prawiczka wychowasz sobie. Ośmielaj go delikatnie z seksem i ciałem, swoim i jego. Pokaż co lubisz i niech on pokaże co lubi gdy Ty mu robisz. Tylko pamiętaj, wszystko powoli i stopniowo, nieraz zacisniesz zęby i będzieszz się gotowała w środku, ale jak chcesz z nim być, to myślę że warto jeszcze te pół roku się poświęcić, zrób mu loda, tylko zapytaj, czy ci na to pozwoli, bo wiesz jak niedoświadczony to może być zaskoczony. I jakby co to nie słuchaj wyzwolonych kurewek spod remizy co się tu zjawią i zaczną namawiać byś dała sobie z nim spokój. Jeśli czujesz do niego chemię to już 70% sukcesu. Teraz tą chemię trzeba w biologię przekształcić :)

Gość mychaaaa
Dziekuje :) ostatnia odp dala mi troszke do myslenia :) szczerze przyznam ze nie patrzalam na to w ten sposob. Dodam jeszcze ze moim zdaniem jego delikane ruchy moga wynikac tez z tego ze on byc moze nie oddziela sexu od milosci ? Chociaz osatnio mnie mile zaskonczyl bo podczas pieszczot zaproponowal mi pozycje od tylu na stojaco gdzie mialam sie o cos zaprzec . A co do tego czy jest prawiczkiem nie pytalam nigdy ... wiem jedynie ze byl najdluzej z kims 8 miesiecy a ja 3 latka wiec tez nie pytal bo pewnie sam sobie odp na to pytanie. Wiem ze byla taka syt gdy byl w moim wieku ze byl w klubie gdzie jego kolega byl wlascicielem i przyprowadzial mu dziewczyne, podziekowal. Byl wtedy sam. Chyba niekazdy by tak zrobil facet majac taka okazje...

Gość xxl-men
Faceci prawie zawsze korzystaja z okazji. A jak tam z twoim doswiadczeniem? Ilu facetow juz zaliczylas?

Oddziela seks od miłości.On się z Tobą kocha a nie pieprzy;) Jest pewien typ ludzi, którzy poprzez takie podejście chcą okazać szacunek,dlatego pewne jest,że Ciebie kocha;) Do tego pewnie jest romantykiem i wymarzył sobie wyjątkową chwilę itp. Cicha woda brzegi rwie...i z pewnością wiele w nim "siedzi".Sądzę,że kiedyś w rozmowie powinnaś "niewinnie" poruszyć ten temat i dać do zrozumienia,że kobiety też mają potrzeby ;) Nie trzeba mówić wprost,ale czasem są okazje,typu oglądanie jakiegoś filmu itp. Można zapytać "a Ty co sądzisz o takim szybkim pójściu do łóżka?........ a ile wg Ciebie potrzeba czasu?.......... no ale wiesz,kobiety też mają swoje potrzeby". W każdym razie jego postępowanie pokazuje,że bardzo mu na Tobie zależy,tego możesz być pewna;)

Gość mychaaaa
slipknot :) fajny pomysl z tym filmem :P juz chyba wiem nawet ktory film mozemy obejrzec :P byc moze ze jest jak mowisz ze wiele w nim "siedzi" i moze faktycznie zamiast ptrzec na niego powinnam robic cos w tym kierunku... moze nie tyle co inicjowac sex ale takie rozne rzeczy by dac mu do myslenia :) xxl-men - dwoch z czego z jedym byla dlugo wiec to pozwolilo mi nabrac doswiadczenia

Gość xxl-men
Dwoch facetow - to nie duzo, przecietna europejska jest ok 18, a w Kroacji t tego co wiem to ok 100.

Gość mychaaaa
nie moja wina ze zalezalo mi tylko na dwoch... poza tym z tym jedynm bylam 3 lata wiec przez ten czas moglam wiecej sie nauczyc z jednym niz ze stoma po jednym razie

Gość mychaaaa
up ;)

Gość mychaaaa
perwersja - zechcesz rozszerzyc ?

Gość Rumburak Narowisty
znowu jedziesz na Verę? o mattttttttttkoooo

Gość mychaaaa
dla mnie to nie jest zabawne, ale inni wykorzystuja temat by sobie pozartowac

Gość jasssssne jak by dla ciebie
nie było zabawne to byś pudelka nie czesał