Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikici001

Pomóżcie bo zwariuje a mam tylko 20 lat

Polecane posty

Gość kicikici001

Hej, Bylam z chlopakiem 3 lata kochalam go kocham dalej nasz zwiazek mial wiele pieknych chwil lecz niestety b czesto byllo w nim patologicznych sytuacji typu wyzwiska przepychanki z mojej strony zdrada , ( wybaczona) dalismy sobie potem nowa szanse lecz znow nie wyszlo znow mnie zwyzywal bo sie upil i ja powiedzialam ze to koniec tak minelo juz 3 miesiace ja spotykam sie z innym lecz to nie to ja Kocham tamtego on mnie tez ale on nie potafil by juz do mnie wrocic poniewaz zobaczyl mnie z innym nie zdzierzyl by tego .... wiec jak mam przestac kochac jak mam przestac o nim myslec jak zrobic by nie chciec pisac do niego i dzwonic? ciagle mam ochote pisac i dzownic co zrobic by przestac plakac prosze pomozcie...co zrobi by zapomniec?

Gość kicikici001
:(

Gość jestembogiem
WYBACZ ALE NIE TKNĄŁ BYM CIEBIE NAWET KIJEM LEPIEJ KŁAM PRZED NASTĘPNYM CHŁOPAKIEM :)

"wiec jak mam przestac kochac jak mam przestac o nim myslec jak zrobic by nie chciec pisac do niego i dzwonic?" Każdy dzień niech będzie kolejnym krokiem do niezależności. Niezależności OD FACETÓW W OGÓLE! Przynajmniej na razie. Jesteś na takim etapie dojrzewania społecznego, w którym należy się zająć przede wszystkim sobą, własnym życiem. Pieniądze, wykształcenie, poznawanie świata, itp. Zrób sobie przerwę w kolejnych związkach. Dotąd, aż poczujesz, że jesteś na tyle silna i gotowa, że będziesz mogła być partnerką. A nie tylko popłuczynami po związku, który nie ma racji bytu.

Gość mi_sie_juz
nawet nie chce reagowac na wasze marne prowokacje.:P

Gość sama nie wiem jak...
można tęsknić za związkiem, o którym sama piszesz, że był patologiczny.... Moja poprzedniczka bardzo dobrze Ci radzi.... Nabierz dystansu, odpocznij od facetów... Zajmij się sobą. I jak najmniej wieczorów spędzaj przed monitorem :-)

sorka :-) ale i tak sensownie :-)

no tak... i jestem pod wrażeniem.... pozytywnym :-) zaskoczyłeś mnie...