Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeczytajcie to proszę....

Przeczytajcie to proszę....

Polecane posty

"Jezus chce ,żebym znowu powiedziała Wam o tym , jak wielką miłość ma On dla każdej i każdego z Was-przekraczającą wszystko, co możecie sobie wyobrazić. On Was nie tylko Kocha , więcej nawet -On Was pragnie. Brakuje Mu Was gdy nie przychodzicie blisko.On Was pragnie. Kocha Was zawsze ,nawet wtedy gdy nie czujecie się godni." Matka Teresa "Pójdz, bądz światłem"

Gość przykro mi ale nie czuje
sie katolikiem:) Ide własna droga.

Gość Marta, lat 21
TO CHYBA Master111 na pomarańczowo !

Gość jak sam sms sie wysyła
master jest masone i popiera PO a nie kościół

wsłuchajcie sie w te słowa

Gość elisa-
a po cholera miałam to czytać??? Obrazasz tym moje uczucia religinje!!

Kocham Cię

Gość ktor
"Uczynki Miłości są zawsze wielkie, nawet jeśli są to rzeczy z pozoru drobne" Opus Dei

Gość ktor
"Ojciec -Bóg , On jest dobry i kocha Cię - Ciebie osobiście -bardziej niż wszystkie matki świata razem wzięte mogą kochać swoje dzieci"

Gość Ellies
"Prawdziwa cierpliwość polega na pogodnym znoszeniu zła, którą czynią nam inni,bez okazywania im żadnego odruchu pogardy" ŚW. Albert Wielki

Gość Ellies
"Wymagajcie od siebie ,nawet gdyby inni od was nie wymagali" Jan Paweł II (wymagaj od siebie, rozwijaj talenty, wzrastaj do szczytów możliwości)

Gość Ellies
Wreszcie w piątek po oktawie Bożego Ciała, 10 czerwca 1675 roku nastąpiło ostatnie wielkie objawienie. Kiedy Małgorzata klęczała przed tabernakulum w czasie nawiedzenia Najświętszego Sakramentu, ukazał się jej Chrystus, odsłonił swoje Serce i powiedział: "Oto Serce, które tak bardzo umiłowało ludzi, że nie szczędziło niczego aż do zupełnego wyniszczenia się dla okazania im miłości, a w zamian za to doznaje od większości ludzi tylko gorzkiej niewdzięczności, wzgardy, nieuszanowania, lekceważenia, oziębłości i świętokradztw, jakie oddają mu w tym Sakramencie Miłości. Lecz najbardziej boli Mnie to, że w podobny sposób obchodzą się ze Mną serca służbie mojej szczególnie poświęcone. Dlatego żądam, aby pierwszy piątek po oktawie Bożego Ciała był odtąd poświęcony jako osobne święto ku czci Mojego Serca i na wynagrodzenie Mi przez Komunię i inne praktyki pobożne zniewag, jakich doznaję. W zamian za to obiecuję ci, że Serce moje wyleje hojne łaski na tych wszystkich, którzy w ten sposób oddadzą Mu cześć lub przyczynią się do jej rozszerzenia".

Gość MAX 22
Zmień topik na słowo Boze tam są tez tacy nawiedzeni popaprańcy albo weż swoje leki bo już najwyższy czas.

Gość Ellies
„Uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych (Mt 11, 29).