Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość elikz

Chce mi się pomagać a Tobie?

Polecane posty

Gość elikz

Czy za 5 zł można spełnić marzenie chorego dziecka? Wydaje się to nierealne. Nic podobnego. Jeśli uda mi się znaleźć odpowiednią liczbę osób, które będą chciały mi pomóc marzenie stanie się rzeczywistością. A wszystko dla 11 letniej Patrycji, której największym marzeniem jest pływanie z delfinami. Dla nas ta kwota to niewiele, a dla dziewczynki to wielki gest. To nadzieja, która pozwala walczyć z nierównym przeciwnikiem jakim jest ciężka choroba. Dołącz do grona osób dla których szczęście dziecka jest największym podziękowaniem jakie można sobie wyobrazić :) Dziękuję Ela Żwirkowska-Obrok Wolontariusz fundacji „Mam marzenie www.mammarzenie.org http://www.mammarzenie.org/marzyciel/7638,17,plywanie-z-delfinami Jeżeli jesteś już zdecydowany przelej kwotę 5 zł na konto fundacji z dopiskiem Dla Patrycji oddział Wrocław pływanie z delfinami. Fundacja Mam Marzenie, ul. Św. Krzyża 7, 31-028 Kraków Nr konta: 26 1050 1445 1000 0022 7647 0461 W razie pytań i wątpliwości podaje mój adres mailowy: elzbieta.zwirkowska@op.pl Ps. Jeżeli już przelejesz pieniążki to proszę przekaż wiadomość dalej .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować