Gość elikz Napisano Czerwiec 3, 2011 Czy za 5 zł można spełnić marzenie chorego dziecka? Wydaje się to nierealne. Nic podobnego. Jeśli uda mi się znaleźć odpowiednią liczbę osób, które będą chciały mi pomóc marzenie stanie się rzeczywistością. A wszystko dla 11 letniej Patrycji, której największym marzeniem jest pływanie z delfinami. Dla nas ta kwota to niewiele, a dla dziewczynki to wielki gest. To nadzieja, która pozwala walczyć z nierównym przeciwnikiem jakim jest ciężka choroba. Dołącz do grona osób dla których szczęście dziecka jest największym podziękowaniem jakie można sobie wyobrazić :) Dziękuję Ela Żwirkowska-Obrok Wolontariusz fundacji „Mam marzenie www.mammarzenie.org http://www.mammarzenie.org/marzyciel/7638,17,plywanie-z-delfinami Jeżeli jesteś już zdecydowany przelej kwotę 5 zł na konto fundacji z dopiskiem Dla Patrycji oddział Wrocław pływanie z delfinami. Fundacja Mam Marzenie, ul. Św. Krzyża 7, 31-028 Kraków Nr konta: 26 1050 1445 1000 0022 7647 0461 W razie pytań i wątpliwości podaje mój adres mailowy: elzbieta.zwirkowska@op.pl Ps. Jeżeli już przelejesz pieniążki to proszę przekaż wiadomość dalej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach