Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ObserwującaFacetka11111

znam mężczyzne który jest

Polecane posty

dziwny nie chodzi do łózka z kobietami, choćby mógł, ma swoje mieszkanie, dość dobrze zarabia, ma auto on nie będzie uprawiał seksu z kobietą ktrej nie kocha, bo nie ma takiej satysfakcji :O ma warunki fizyczne, na imprezach laski się do niego lepią, a on zawsze wybiera jakieś ciche maszkaroniki (no ok, ładne, ale ciche) toć mu tłumacze, jesteś jeszcze młody, powinnieneś bzykać wszystkie laski, rżnąć na prawo i lewo, z twoją aparycją etc, kretyn,? będzie żałował mój kuzyn dla jasności

znacie takich kolesi, ja pierwszy raz w zyciu spotykam zazwyczaj facet, wyruchać, zerżnąć-byle jak najwięcej, byle co a tu proszę, i to facet !

dla mnie nie. facet ma być otwarty na kobiece łóżkowe sugestie

Gość wodzuuuu
Sprawa jest prosta nie robi ze swojego clzonka szmaty 🖐️

widocznie jego nie kreci zaliczanie panienek na boku. facet ma wartosci ktorymi kieruje sie w swoim zyciu. powinnas byc dumna ze masz takiego kuzyna.

widocznie juz to przerabial i juz wie ze nie o to biega by zaliczac w nieskonczonosc, tylko pozazdroscic wgladu

jestem, jest za idealny, czasem myślę że mogłabym mieć takiego faceta :P hehe, szarmancki etc ale ja mam inny obraz faceta, może dlatego że tacy mnie otaczali ale dlaczego pisze, bo martwie się że sobie nie użyje i zwiąże się z jakąś kurwą która będzie go zdradzać, on jest dobry wole żeby się wyznał na babach :/

normalny chlopak z zasadami, nie musi bzykac wszystkiego co na drzewo nie ucieka...wiec wybiera z rozwaga -ma szacunek do siebie i kobiet...fajny gosc :)

to, że przeleci pare lasek nie znaczy, że będzie je znał, wystarczy dobrze obserwować i ten sam wniosek się wyciągnie ;)

Gość wewew
Facet nie jest frajerem, nei chodzi do lozka z kbietami bo wie ze to kobiety maja o wiele lepiej w lozku, maja duza wieksza przyjemnosc. On bedzie pocil w lokzu by jakas laska miala super? Za madry jest by to robic. Wy kboiety byscie chcialy by facet was zaciagal do lozka i tam was zaspokajal, nie ma tak dobrze

Gość OneTwo
Z tego co napisałaś, to Ty masz większe szanse na faceta, który będzie Ciebie zdradzał.

ale jak zwiąże się z jakimś lachonem? nie będzie znał na tyle kobiet żeby się wyznać, już tam wole żeby bzykał wszystko co się rusza, niż żeby taki był jest fajny to fakt, szkoda że kuzyn :P nie pantofel,ale taki szarmancki

po prostu zazdrościsz jego przyszłej dziewczynie :p

oneTwo z wszystkiego najbardziej boje się w życiu, że facet będzie mnie zdradzał kiedyś myślałam że niech już będzie agresywny, ale niech mnie nie zdradza, więc mi nie krakaj :O a dlaczego tak napiałęś ?

reton:P bo chyba never nie dożyje takiego traktowania od własnego faceta :O cóż, on kocha chyba wszystkie kobiety, ale z szacunkiem

reton:P bo chyba never nie dożyje takiego traktowania od własnego faceta :O cóż, on kocha chyba wszystkie kobiety, ale z szacunkiem

Gość wkurzona złotowłosa
Nie pierdol tylko podawaj jego numer telefonu! :D

Gość OneTwo
"ale ja mam inny obraz faceta, może dlatego że tacy mnie otaczali"

przecież to normalny facet? to chyba dobrze że nie myśli fiutem i nie zalicza ile tylko może.

ale zrobiłam dubli sorki :D nr telefonu, dziewczyno, jak czasem zapoznaje go z jakąś laską to myślę czy jest to odpowiedni typ dla moje kuzyna tjjaaa juz ja bym dała nr telefonu :P wiem, wiem napewno będę zdradzana bo bardzo się tego boję

e tam, dziewczyna, która się szanuje znajdzie podobnego sobie faceta;)

oby, reton, oby genetycznie nie sypiamy z kim popadnie, ale ja jestem damą więc mi nie wolno, a on..no cóż, widać że jednak ja się mylę reszta ma podobne do niego zdanie

co się dziwić ?? facet ma jakies zasady , którymi sie kieruje !!! widocznie puste wytapetowane lalę wraz z solarą ,że aż bije po oczach go nie interesują !!! znam takiego faceta , który twierdzi ,ze lalki solarki plus cały zestaw (ubierające się jak prostytutki )są puste i głupie ! raczej kieruje sie wyborem nie z zewnątrz tylko po rozmowie z daną panną !!!

nie no, prawda jest taka, że większość facetów mając okazje, by z niej korzytała, ale jest ta część normalnych facetów ;)

ale on nie twierdzi że sa puste i głupie, nie obraża ich, mówi że zupełnie nie sa w jego typie i nie zwraca na takie dziewczyny uwagi i nie chce mieć do czynienia z takimi paniami no i chwała mu za to

dobra, i tak nie zrozumie tego, to jest natura męska, ja swojej babskiej czasem nie mogę, to nie będę się ryć w męskie sprawy niech robi tak żeby było dobrze, bo mi się wydaje że ja bym mu poradziła żeby mu się żyło lepiej a mogę się mylić więc niech czyni jak czynił dotychczas

po prostu chciałby poznać kogoś do dłuższego związku, bo co z tego, że będzie miał w łóżku super laskę, jak na drugi dzień nie będzie tematu na który z nią pogada, nuuuda..