Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ObserwującaFacetka11111

znam mężczyzne który jest

Polecane posty

pewnie tak, ale mi się wydaje że facet ma straszne parcie na baby, każdy jeden i że to dziwne że on nie, tylko tak po grzecznemu wszystko... a miłości nie ma, nie ma i już !

hahah;) jest, jest tylko właśnie trzeba być cierpliwym, jak Twój kuzyn:p

to nie jest narcyz, jest b.męski, nie siedzi godzinami przed lustrem, nie uważa się z cholera wie kto no mówie, jest idealny ;) - nie ma, nie ma co czekać całe życie na jakąś życiową abstrakcje, to jest abstrakcja

tak, własnie ja sama nieraz myślę, że jak nie znajde swojej miłości (tak, też na nią czekam, ale przestaje wierzyc w miłość) to pójdę do łóżka z pierwszym lepszym narazie się tak nie da, ale jak dalej same dupki będą mnie otaczać to kuzyn będzie brał przykład ze mnie :D

widzisz, gdybyś żyła w prehistorycznych czasach to byś się mogła z kuzynem związać ;p

:P

a tak swoją drogą, to ja zawsze myślałem, że kobiety wolą tzw. złych facetów, a nie takich poukładanych...

wiesz, ja mam tak podobaja mi się źli, wizualnie i kiedy wiem że są w naturze takimi rozbójnikami jednak, sama wolałabym mieć faceta który nie lata za babami, któremu podobam się tylko ja, który jest dla mnie dobry popatrzyć, powzdychać do takiego kryminalisty można, ale tylko tyle i najlepiej tyle

jaki materiał :P dobrze, mykam, dzięki za pogadankę miłych piątkowych baletów ;)

Gość jhjhjhjhj
a ja całe życie czekam na kogoś takiego jak on.i to,że są jednak tacy mimo że jest ich mało sprawia,że mam nadzieje i jestem cierpliwa.I wierze w milosc,jest wtedy,jesli trafia na siebie dwie porzadne osoby i dobrze sie dopasuja ;) Ja wiem,zę nie zdradze i pragne milosci - jak trafie na takiego faceta - to bedzie to miłosć.I wole byc sama do konca zycia,niz cnote oddac byle komu byle gdzie.Nie rozumiem tych,dla ktorych rzniecie kogo popadnie to korzystanie z życia.A facetow szufladkujesz - tak jak oni nieraz,ze baby to lecą na kase..ludzie są rozni,facet facetowi nie równy,Ty tez przeciez roznisz sie na pewno od kolezanek..wiec czemu przypisywac kazdemu identyczne cechy bo taka płeć...

Gość trkwn
taki facet to skarb

Gość sorry, ale to jakies
dziwne jest? albo wyjatkowe? z jakich patologii wy sie wywodzicie, ze to takie niesamowite?

Gość niespo
Do ObserwującaFacetka11111..... To jest wlasnie prawdziwy material na faceta, meza, kochanka, ojca... takich ze swieca szukac... mi sie akurat udalo czego wszystkim z calego serca zycze.. ale fakt malo ich jest... A jesli chodzi o ciebie droga autorko to masz zle podejscie do facetow.. Jak sie facet przyzwyczai zaliczac t bedzie zaliczac do smierci az mu zbrzydnie.. albo przesatnie wartosciowo patrzec na kobiety, niewiem co gorsze.. miec w domu awanturnika i bijatyka czy widywac go w lozku z inna.Jedno i drugie jest nie przyjecia , a takich wlasnie mamy na peczki!! Korzystanie z zycia to nie tylko seks.. ja niewiem jak mozna wogole miec takie podejscie.. dla jednych to moze byc oddawanie sie nauce, przygodzie podrozom, alkoholu, no niewiem jakikolwiek innym uzywkom. Niekoniecznie seks. MOj facet mial i ma identyczne podejscie i dziekuje BOgu ze takie ma bo dzieki temu mam pewnosc, ze dopoki on jest wzgledem siebie w porzadku to ja moge byc o niego pewna jak w banku. Jak mowie ze swieca szukac i szukac az sie znajdzie. A twoj kuzyn wybiera ciche z tego samego powodu dla ktorego ja zawsze wybieralam niesmialych, bo tylko takie kobiety/faceci znaja swoja wartosc i mozna miec 100 % pewnosc ze sa czyste/czysci zarowno fizycznie jak i emocjonalnie. A chyba o to nam w koncu chodzi.