Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Endlessly

Czy wierzyć testowi?

Polecane posty

Witam. Nie wiem czy ktoś był w podobnej sytuacji. 20 kwietnia miałam ostatni okres. W dniu spodziewanej @ zrobiłam test i wyszedł negatywny. Pare dni później powtórzyłam i dalej negatywny. Po paru godzinach zobaczyłam, że jest ledwo widoczna kreska, ale test zignorowałam. Wczoraj zrobiłam ponownie test i wyszedł już pozytywny. Choć druga kleska nieco bledsza od kontrolnej. Wystąpiło u mnie też dwudniowe bardzo delikatne plamienie. Dodam, że w styczniu rodziłam i czy myślicie, że ciąża już jest możliwa? Bardzo bym się ucieszyła.

Gość no co ty mówisz
zrób betahcg zamiast medytować nad testami

Gość mamamam26
o jeju - masz dziecko ze stycznia i chcesz drugie? masakra - jeszcze ci sie organizm nie zregenerował po pierwszej ciąży - ale pewnie że możliwa ciąża - ludzie potrafią mieć dzieci z jednego roku ze stycznia i grudnia - powodzenia życze - ja mam 7 miesięczniaka i niewiem jak bym wydoliła teraz będąc w zaawansowanej ciąży a potem z dwojgiem

Kirek jest jakiś powód że tak bardzo nie lubisz dzieci?co temat to widzę Twoje złośliwe wzmianki o bekartach. Autorko nawet blada kreska ta druga może oznaczać ciążę. Idź na usg będziesz wszystko wiedziała. Niepokojące jest to plamienie lepiej to sprawdzić. Nie czekaj jak się okaże że to ciąża obumarła a Ty to zlekceważysz sama narobisz sobie problemów.

ciaza jak najbardziej jest mozliwa! znam rodzenstwo ktora roznica wysnosi tylko 9 msciesiecy!!!wspolczuje ci kobieto

Gość /////////////////s/
ja miałam tak, że test dopiero mi 7 dni po spodziewanej miesiączce pokazał 2 kreski, wcześnie były negatywne

Gość /////////////////s/
ja miałam tak, że test dopiero mi 7 dni po spodziewanej miesiączce pokazał 2 kreski, wcześnie były negatywne

Ale ja się cieszę bo zawsze chciałam, żeby była mała różnica wieku między dziećmi choć wiem, że nie będzie łatwo. A co do bety nie mam możliwości zrobienia bo jestem za granicą i dopiero we wtorek mam lekarza.