Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajajaka

proszę o opinie Panów - co robić?

Polecane posty

Gość jakajajaka

miałam spięcie z facetem. zapytałam czy mam się spakować i wyjść. prawie siłą zabrał mi rzeczy żebym nie zabierała ich. wyszłam do pracy. w czasie dnia wymieniliśmy ze trzy maile. pojechałam do mamy. następnego dnia cisza i on i ja. kolejnego dnia napisalam co słychać, odpisał że ok, i co u mnie. tyle. kolejnego dnia zdawał mi sms relację co robi, że jest z kolegą, że idzie do sklepu, potem że idzie spać. dziś znowu cisza, i ja i on. kolega radzi milczeć, staram się jak mogę. ale nie wiem co robić. najpierw nie daje mi się wyprowadzić, a teraz milczy. nie rozumiem. nie wiem co robić i co myśleć. prosze o rady.

Gość hm....................
ludzie czy Wy już naprawdę nie potrafcie ze sobą rozmawiać> poco wpędzacie się w intelektualne labirynty rozmowa i tylko rozmowa nic innego

Gość jakajajaka
niby to takie proste - rozmawiać. tylko jak zaproponowałam spotkanie to napisał że nie moze bo pracuje.

może rzeczywiście pracuje rozmowa jest prosta a jak ktoś nie chce rozmawiać tylko zachowuję się jak szczeniak - za przeproszeniem - no to wybacz ale sprawa jest chyba jasna

Gość jakajajaka
nie chce się narzucać :o

Gość jakajajaka
ma dużo pracy - to napewno. proponowalam spotkanie - wypad na rower, nie miał czasu. nie proponowałam rozmowy

Gość jakajajaka
proszę...

zaproponuj rozmowę nic więcej przecież nie zrobisz i przestań się zadręczać - bo i tak nic nie wymyślisz lepszego