Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam się przejmować, stresować?

Czy podobają wam się piegi ? :/

Polecane posty

Ja mam i czasem czuję się przez nie wstrętna :(

Gość okresowo boli mnie brzuch
piegi są fajne :) lepsze piegi niż np pryszcze

Mam na nosie i na policzkach troszkę, ale właśnie zuważyłam, że wyszły mi na czole przed chwilą, jest ich b.malutko i są malutkie ala ja je widzę! :(:(:(

A jelsi dziewczyna jest ładna, to znaczy ma ładne rysy twarzy, oczy o usta wyraziste to piegi ją skreslają?:(

Nie wiem czy jest z czego się cieszyć, co prawda zimą te małe znikają, ale jakaś tam ilość pozostaje/ W sumie puder to zakryje...

Gość no ta akurat fajnie
kurwa jebana mac http://www.pudelek.pl/artykul/32372/piegowata _penelope_cruz_na_okladce_piekna/ wygląda nawet ja tak piegi nie oszpeciły co się rzadko zdarza ;) ale bez piegusów jeszcze lepiej by wyglądała 🖐️

Jejku nie mam az tyle co lindsay, ale fakt jest łądna, tylko szkoda ze zniszczyła sobie twarz narkotykami i alkoholem

Uskarżał się mały muchomor, Pod brzózką się tuląc do mamy, Dlaczego, choć piękny rzekomo, Czerwony kapelusz ma w plamy. Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie, U motylka plamek kilka służy ku ozdobie, W drobne cętki storczyk giętki liliowe tuli płatki, Ty mój grzybku też masz łatki i śliczny kapelusik, Więc niech stale cię nie smuci ten drobny biały rzucik. Marysia błękitne ma oczy, A w bródce dołeczek uroczy, Lecz w sercu ma smutek po brzegi, Bo nosek Marysi jest w piegi. Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie, U motylka plamek kilka służy ku ozdobie, W drobne cętki storczyk giętki liliowe tuli płatki, Bo na kropki widać moda, więc trzeba dojść do wniosku, Że w tym właśnie jest uroda, że piegi są na nosku.

W dzieciństwie piegi były moją zmorą...nie podobały mi się i uważałam siebie za bardzo brzydką z nimi. Potem je zaakceptowałam i mi w ogole nie przeszkadzały ale dzisiaj coś mnie naszło...i znowu czuję że to mnie szpeci

Gość buullaaa
lindsay lohan porazka jak ona wyglada z tymi piegami

Gość dla mnie piegi nie sa ok
paskuda 🖐️

Gość jhah
Trzeba dojrzeć do "noszenia" piegów:) Ja swoje uwielbiam to nic że komuś się nie podobają ja jestem zachwycona że los mnie nimi obdarzył:) Kiedyś usłyszałam, że dziewczyna bez piegów to jak niebo bez gwiazd...:)